Jump to content

WWE RAW - 10 Януари 2022


Recommended Posts

 

FIO1_ALWQAAp841.jpg
 


-Liv Morgan vs Doudrop vs Bianca Belair – #1 Contender Match for WWE RAW Women’s Championship Match

 

-RK-Bro(Randy Orton & Riddle)(c) vs Alpha Academy(Otis & Chad Gable) – WWE RAW Tag Team Championship Match

 

-Alexa Bliss Journey Back To Raw

 

-Brock Lesnar Appears

Edited by Sugarev

Absolute madlad

Link to comment
HEIDENREICH
1 hour ago, Hachiko said:

Гледаш некъв силен сегмент между Брок и Боби и после тва.....

 

 

 

Не са хора.🤣🤣

 

Link to comment

Добре бе, как може след толкова месеци да върнеш Алекса с това нещо... Потрес от всякъде...

  • Upvote 2
  • Thanks 1
Link to comment

С тоя писък и с това движение на ръцете накрая... май отиваме към нов образ - The Banshee Queen Alexa Bliss. Book it, Vince! :D 

 

Warcraft Sylvanas GIF - Warcraft Sylvanas Banshee - Discover & Share GIFs

Link to comment
Mariyan01
On 1/9/2022 at 5:26 PM, Beks said:

Тая пухкавата ще отнесе двоен туш!

Щото сам човек не може ѝ дигни баджака.

Link to comment

Този Brock ми напомни на онзи от UFC, конкретно по пътя към UFC 100, където не бръснеше Frank Mir за слива и не показа никакво уважение към него. Тъй че може би тук идеята е, че Lesnar ще бие, но Lashley ще заслужи неговото уважение, след като двамата се сцепят.

 

За Alexa не виждам нищо чак толкова скандално. По-скоро скандално щеше да е, ако се появи на екран, без въобще да адресират случилото се. Така поне ще има някакъв ТРАНЗИШЪН. Пък и това е WWE, сефте да правят подобни неща, че да буди възмущение повече. 

 

Иначе се радвам, че дадоха на Doudrop да ползва "камион Бонзай". Подхожда и. :lol:

  • Upvote 2
Link to comment
The Big Red Machine

Май ясно намекнаха че вървят към Беки срещу Бианка на Кечмания. Което ще е перфе, две от топ звездите при жените, трябва да доставят. Тая дебелата щеше да е по-добре да е атракция за ръмбъла, вместо да е в междинната програма за титлата. 
Броко и Боби със силен сегмент. Добре билднаха мача си, дано оправдаят очакванията. Жалко че вероятно Лейшли ще джобне.

Алекса за жалост продължават да я мъчат с Фийнд образа. Говорът и смехът и сега обаче повече ми приличат като на Харли Куин. Ако избара пак и вида и, вместо тоя зомби грим, ще е перфе. 🥰

Link to comment

Да имаш пиче като Лекси - топ и като визия, и на микрофона, и да я правиш на чучело... 

  • Upvote 2
  • Facepalm 1
Link to comment
THE ENEMY

Окончателно погребаха Лив с това, че отнесе туша и тук.:( Дудроп иначе е ок филър. Беше ясно, че ще е градят в един момент като monster of the day и май тук е момента да я употребят да джоби на Бекс. По-важно е к'во ще стане с Ръмбъла естествено. Така или иначе обаче, поне това което изглежда е, че в Raw нещата вървят към това да изградят за Мания една история в която Бианка ще си Вънре на Линч за SummerSlam и 20-те секунди. 
 

Алекса  продължава с кринджавия гимик, с което изпуснаха възможността да я реабилитират. Възможно е да стигне до мач за титлата в даден момент, а дори да я спечели, това е WWE все пак. Което не прави обаче образът по-малко лош.:D Не виждам да влагат особени усилия при повечето мацки за развиване или сменяне на гимици които не работят, особено извън пичетата които са твърдо МЕ, а Лекси ходеше на уроци по актьорско майсторство за тази роля (трябва да каже къде, да не се излъже някой друг да си троши парите там), та според мен е малко вероятно да видим смяна.

 

Що се отнася до мъжкото меле, единственото което искам е да чуя СИРЕНИТЕ и моят учител по математика Скот Стайнър да размята джобери над третото въже заедно с племенника.:wank:

 

...и разбира се, ясно е кой трябва да го спечели, за да може на Мания да гледаме този дрийм мач::ph34r:

Spoiler

970aee911814aa94-600x338.jpg

Буук ит Винс!:wank::wank::wank:

 

Link to comment

Dafuq :huh: За първи път от сто години си пускам шоу на WWE и ... баси, мислех, че преди са ударили дъното, ама то имало дъно и отдолу. 

Боби Лешли не трябваше ли да е някаква нацепена батка, дето да блъска, мачка и унижава? Брок го направи на две стотинки. А най-тъжното е, че е истина това, което му каза. Изобщо не са супер атлет срещу супер атлет. Назобан посредственяк срещу супер атлета са.

 

Леснар е шампион на NCAA, Боби Лешли е на NAIA.

Леснар е шампион на UFC, Лешли е на Шарк Файтс :2funny:

Леснар е най-голямото име на WWE, Лешли до оня ден беше джобър в TNA.

 

Ебем ти и дрийм мача. Реал Мадрид срещу Еспаньол е това. :laugh: Иначе сегментът беше готин, ако приемем, че идеята е Лешли да се разплаче накрая.

А Шелтън Бенджамин и Тоя Другия накрая изглеждаха супер жалкари и това, че Боби ги преби не знам точно как се предполагаше да го издигне. Типичен WWE буукинг от последните години - щом ще си в мейнивент, ще биеш двама, да знаят хората, че си много як.

----

 

RKbrO ... wtf-ice-cube.gif

 

А новите шампиони са разкошни. Още малко трябваше да хапна по Коледа и щях да имам и аз вида на шампион. Много му отива трикото на дудньото. 

---

Сет Ролинс и Биг И направиха мач като от developement федерация. Едно време Сет беше много лют на ринга, какво му се е случило сега? Всичките им движения бяха  супер нескопосани и нямаха никаква химия помежду си. Гимикът на Ролинс не мога да го разбера - трева ли е пушил или си е блъскал главата в раклата докато Беки го  е ебала ... :unsure: И тоя смях трябва да е зловещ ли? Мяза на някой тъпанар, дето не е разбрал вица и се лендзи с пълно гърло, за да не го сметнат за идиот. 

Биг И ... Биг И. Да слага пак пишката на челото и да почва да танцува, че така е алелемайко.

---

Това момиченце със супергеройският костюм е прекрасно. Радвам се, че дават на децата от публиката да вземат участие, така им остава спомен завинаги, а и е сладка. Като По-По-Най едно време. :P Само не знам що не го оставиха тоя сегмент за рекламите. Обикновено тогава са игрите с публиката. Напомнете ми някой път да ви разкажа как едно време Кънчо от сектор Б цели вратата от центъра. 

----

Новият Севън фуут Тоз Път Три Бонак мачка някакъв локален джобър. Ама това не го ли гледахме с Броун Строумън преди няколко години? Интересно е само първите петнайсет пъти. Впрочем, тоя пич е страшно дърво, а гимикът му  очевидно ще е на поредният безличен монстър хийл. 

----

AJ с кой се би? Не помня ... не мисля, че е в мене проблема. 

 

---

Какво е това пухкаво лилаво същество и защо е облечена в прилепнали дрехи? :blink: Ама тя не е и грамадна, просто е нисичка, дебеличка женица с лош вкус за облекло ... WTF!?!? И това е WWE звезда ... и ще играе за титлата. Това част от модерния феминизъм ли е? Трябва ли да ни харесва? Разбирам да беше с някакъв интересен гимик, ама тя е просто нелепа. И закрива RAW ... 

 

uHjeRay.gif

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...