ЧОТУДЕ Posted January 8 Share Posted January 8 На жителите на Харлан, Източен Кентъки им е дошло до гуша от корупцията, завладяла малкото им градче. Изглежда, че е време да върнат своето в собствените си ръце - въгледобивът, с който Харлан е известен. Ще успеят ли обаче да го направят или пипалата на Мафията ще се окажат твърде дълги? Обявявам записването за отворено СЕГА! Не се притеснявайте, че отварям темата толкова скоро след края на предния сезон. Можем да започнем и след няколко седмици, като ще уговорим дата, която е удобна на повечето участници. baikiro, Bobotsi, THE ENEMY and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted January 8 Share Posted January 8 Телепатията продължава. Записвам се! ЧОТУДЕ 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted January 8 Share Posted January 8 Тия роли ми ебавата майката и ще трябва да се крос-чеква постоянно Записвам се. ЧОТУДЕ 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
kabakov Posted January 8 Share Posted January 8 (edited) Пореден опит да прекарам гражданите с перфектната си игра. Edited January 8 by kabakov ЧОТУДЕ 1 Quote Link to comment
Enough* Posted January 8 Share Posted January 8 В предния сезон на bobotsi, който ще е ко-водещ на този, ми се "падна" ролята ДОКТОР и след което се превърнах в един от най-успешните ДОКТОРИ в ИСТОРИЯТА на мафия, като направих 3 нощи нулеви за мафията, останах до края и вдигнах шампионската титла. Дано звездите и планетите се наредят така, че отново да имам ключова роля или поне да не отпадна в първата нощ. ЗАПИСВАМ СЕ! HEIDENREICH and ЧОТУДЕ 1 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted January 8 Share Posted January 8 19 minutes ago, Enough* said: В предния сезон на bobotsi, който ще е ко-водещ на този, Няма да имам никакво участие в този сезон, той е изцяло на ЧОТУДЕ. Enough* 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted January 9 Share Posted January 9 14 hours ago, Bobotsi said: Няма да имам никакво участие в този сезон, той е изцяло на ЧОТУДЕ. А поне няма ли да се метнеш? Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 9 Author Share Posted January 9 (edited) Да, с Bobotsi не успяхме да се споразумеем за начална дата, за жалост (той иска след два месеца, а аз през януари), но това не означава, че нашите колаборации са приключили. Пожелавам му успех с неговия сезон, независимо дали ще го прави сам или с някой друг. Колкото до този, ако в следващите две седмици се съберат още 10 човека, ще успеем да го проведем - считам, че 14 е добро число. Надявам се, че ще стане без молене. Edited January 9 by ЧОТУДЕ Bobotsi 1 Quote Link to comment
Dudley Posted January 9 Share Posted January 9 Мятам са и дано мафията престане да насира от мен и да ме елиминира в Нощ 2 всеки сезон. Bobotsi and ЧОТУДЕ 1 1 Quote Link to comment
hacky Posted January 9 Share Posted January 9 20 hours ago, Bobotsi said: Няма да имам никакво участие в този сезон, той е изцяло на ЧОТУДЕ. Аз не съм си давал мястото за сезона на чотуде, а на теб. Прекратявам тоя сезон! Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 10 Author Share Posted January 10 (edited) On 1/9/2022 at 6:58 PM, hacky said: Аз не съм си давал мястото за сезона на чотуде, а на теб. Прекратявам тоя сезон! Сезонът ти с Bobotsi си е следващ по ред, но след два месеца. Какво те бърка дали ще има друг сега или не? Можеш да го прекратиш само като играч, записваш ли се? Edited January 10 by ЧОТУДЕ hacky 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted January 11 Share Posted January 11 Чотуде е прав. Януари го бях резервирал преди 2-3 месеца още, така че правилно поиска от мен зелена светлина. И без това твоя сезон си остава по график, т.е. за моя нямам претенции да е следващ. Quote Link to comment
hacky Posted January 11 Share Posted January 11 Аве момчета ебавам се, но хумора ми е като на Къци Bobotsi and THE ENEMY 1 1 Quote Link to comment
Radox Posted January 12 Share Posted January 12 Аре ще се запиша и аз, дано има хайп. Само ме дразнят тия лигави роли, можеше просто да са си със стандартните имена. ЧОТУДЕ 1 Quote Гост Junior потребител Потребител Супер потребител V.I.P Модератор Администратор Директор Link to comment
Radox Posted January 13 Share Posted January 13 Аре ве, само 6 човека засега... Каква е тая излагация, давайте да мятаме още 6 и да почваме! Quote Гост Junior потребител Потребител Супер потребител V.I.P Модератор Администратор Директор Link to comment
neshev Posted January 13 Share Posted January 13 Удрям едно рамо и аз. ЧОТУДЕ 1 Quote Link to comment
Socki Posted January 13 Share Posted January 13 Ае записвам се, за да може с Radox да опропастим още един сезон заедно. Само гражданите да не насират и да ме елиминират в нощ 1 или 2, ок? ЧОТУДЕ 1 Quote Link to comment
hacky Posted January 13 Share Posted January 13 Май става интересно, време е да се завърна от пенсия отново. Farest and ЧОТУДЕ 1 1 Quote Link to comment
kabakov Posted January 14 Share Posted January 14 Че ти кога си излизал? Само Олимпик остава да допълни картинката. hacky 1 Quote Link to comment
Radox Posted January 14 Share Posted January 14 2 hours ago, kabakov said: Че ти кога си излизал? Той след всеки сезон излиза. Иначе 10 човека е малко, трябва да сме поне 13-14, за да стане стабилен сезон. hacky 1 Quote Гост Junior потребител Потребител Супер потребител V.I.P Модератор Администратор Директор Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 14 Author Share Posted January 14 Записани до момента (10/14): THE ENEMY Jack Bauer kabakov Enough* Dudley Radox neshev Farest Socki hacky Още 4 човека и са пусками. Radox 1 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 14 Author Share Posted January 14 Ексклузивни кадри от таксито на @OyeaH. Заедно с @MJ23, @Bobotsi и @Mariyan01 се возят, без да са се записали. Quote Link to comment
hacky Posted January 21 Share Posted January 21 Ще стане май свети валентин едишън. ЧОТУДЕ, neshev, Bobotsi and 1 other 3 1 Quote Link to comment
Radox Posted January 21 Share Posted January 21 5 hours ago, hacky said: Ще стане май свети валентин едишън. Или Великден. neshev 1 Quote Гост Junior потребител Потребител Супер потребител V.I.P Модератор Администратор Директор Link to comment
Recommended Posts