ЧОТУДЕ Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 На жителите на Харлан, Източен Кентъки им е дошло до гуша от корупцията, завладяла малкото им градче. Изглежда, че е време да върнат своето в собствените си ръце - въгледобивът, с който Харлан е известен. Ще успеят ли обаче да го направят или пипалата на Мафията ще се окажат твърде дълги? Обявявам записването за отворено СЕГА! Не се притеснявайте, че отварям темата толкова скоро след края на предния сезон. Можем да започнем и след няколко седмици, като ще уговорим дата, която е удобна на повечето участници. Link to comment
THE ENEMY Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Телепатията продължава. Записвам се! Link to comment
Jack Bauer Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Тия роли ми ебавата майката и ще трябва да се крос-чеква постоянно Записвам се. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
kabakov Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Пореден опит да прекарам гражданите с перфектната си игра. 🤪🤪🤪 Link to comment
Enough* Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 В предния сезон на bobotsi, който ще е ко-водещ на този, ми се "падна" ролята ДОКТОР и след което се превърнах в един от най-успешните ДОКТОРИ в ИСТОРИЯТА на мафия, като направих 3 нощи нулеви за мафията, останах до края и вдигнах шампионската титла. Дано звездите и планетите се наредят така, че отново да имам ключова роля или поне да не отпадна в първата нощ. ЗАПИСВАМ СЕ! Link to comment
Bobotsi Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 19 minutes ago, Enough* said: В предния сезон на bobotsi, който ще е ко-водещ на този, Няма да имам никакво участие в този сезон, той е изцяло на ЧОТУДЕ. Link to comment
THE ENEMY Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 14 hours ago, Bobotsi said: Няма да имам никакво участие в този сезон, той е изцяло на ЧОТУДЕ. А поне няма ли да се метнеш? Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 9, 2022 Author Share Posted January 9, 2022 Да, с Bobotsi не успяхме да се споразумеем за начална дата, за жалост (той иска след два месеца, а аз през януари), но това не означава, че нашите колаборации са приключили. Пожелавам му успех с неговия сезон, независимо дали ще го прави сам или с някой друг. Колкото до този, ако в следващите две седмици се съберат още 10 човека, ще успеем да го проведем - считам, че 14 е добро число. Надявам се, че ще стане без молене. Link to comment
Dudley Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Мятам са и дано мафията престане да насира от мен и да ме елиминира в Нощ 2 всеки сезон. Link to comment
hacky Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 20 hours ago, Bobotsi said: Няма да имам никакво участие в този сезон, той е изцяло на ЧОТУДЕ. Аз не съм си давал мястото за сезона на чотуде, а на теб. Прекратявам тоя сезон! Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 10, 2022 Author Share Posted January 10, 2022 On 1/9/2022 at 6:58 PM, hacky said: Аз не съм си давал мястото за сезона на чотуде, а на теб. Прекратявам тоя сезон! Сезонът ти с Bobotsi си е следващ по ред, но след два месеца. Какво те бърка дали ще има друг сега или не? Можеш да го прекратиш само като играч, записваш ли се? Link to comment
THE ENEMY Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Чотуде е прав. Януари го бях резервирал преди 2-3 месеца още, така че правилно поиска от мен зелена светлина. И без това твоя сезон си остава по график, т.е. за моя нямам претенции да е следващ. Link to comment
hacky Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Аве момчета ебавам се, но хумора ми е като на Къци Link to comment
Radox Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Аре ще се запиша и аз, дано има хайп. Само ме дразнят тия лигави роли, можеше просто да са си със стандартните имена. Link to comment
Radox Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 Аре ве, само 6 човека засега... Каква е тая излагация, давайте да мятаме още 6 и да почваме! Link to comment
Socki Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 Ае записвам се, за да може с Radox да опропастим още един сезон заедно. Само гражданите да не насират и да ме елиминират в нощ 1 или 2, ок? Link to comment
hacky Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 Май става интересно, време е да се завърна от пенсия отново. Link to comment
kabakov Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Че ти кога си излизал? Само Олимпик остава да допълни картинката. Link to comment
Radox Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 2 hours ago, kabakov said: Че ти кога си излизал? Той след всеки сезон излиза. Иначе 10 човека е малко, трябва да сме поне 13-14, за да стане стабилен сезон. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 14, 2022 Author Share Posted January 14, 2022 Записани до момента (10/14): THE ENEMY Jack Bauer kabakov Enough* Dudley Radox neshev Farest Socki hacky Още 4 човека и са пусками. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 14, 2022 Author Share Posted January 14, 2022 Ексклузивни кадри от таксито на @OyeaH. Заедно с @MJ23, @Bobotsi и @Mariyan01 се возят, без да са се записали. Link to comment
hacky Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Ще стане май свети валентин едишън. Link to comment
Radox Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 5 hours ago, hacky said: Ще стане май свети валентин едишън. Или Великден. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.