Jump to content

MAFIA XVIII: Trifon Zarezan's Hangover - тема за записване и hype!

ЧОТУДЕ

Recommended Posts

ЧОТУДЕ

CfDxq1641505598.thumb.jpg.b509db20613b27afac27766119198b4e.jpg

На жителите на Харлан, Източен Кентъки им е дошло до гуша от корупцията, завладяла малкото им градче. Изглежда, че е време да върнат своето в собствените си ръце - въгледобивът, с който Харлан е известен. Ще успеят ли обаче да го направят или пипалата на Мафията ще се окажат твърде дълги?

Обявявам записването за отворено СЕГА! Не се притеснявайте, че отварям темата толкова скоро след края на предния сезон. Можем да започнем и след няколко седмици, като ще уговорим дата, която е удобна на повечето участници.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Тия роли ми ебавата майката и ще трябва да се крос-чеква постоянно :D

Записвам се.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

В предния сезон на bobotsi, който ще е ко-водещ на този, ми се "падна" ролята ДОКТОР и след което се превърнах в един от най-успешните ДОКТОРИ в ИСТОРИЯТА на мафия, като направих 3 нощи нулеви за мафията, останах до края и вдигнах шампионската титла. Дано звездите и планетите се наредят така, че отново да имам ключова роля или поне да не отпадна в първата нощ. ЗАПИСВАМ СЕ!

19 minutes ago, Enough* said:

В предния сезон на bobotsi, който ще е ко-водещ на този,

Няма да имам никакво участие в този сезон, той е изцяло на ЧОТУДЕ. 

14 hours ago, Bobotsi said:

А поне няма ли да се метнеш?

ЧОТУДЕ

Да, с Bobotsi не успяхме да се споразумеем за начална дата, за жалост (той иска след два месеца, а аз през януари), но това не означава, че нашите колаборации са приключили. Пожелавам му успех с неговия сезон, независимо дали ще го прави сам или с някой друг. :beer: Колкото до този, ако в следващите две седмици се съберат още 10 човека, ще успеем да го проведем - считам, че 14 е добро число. Надявам се, че ще стане без молене.

Мятам са и дано мафията престане да насира от мен и да ме елиминира в Нощ 2 всеки сезон. 

20 hours ago, Bobotsi said:

Аз не съм си давал мястото за сезона на чотуде, а на теб. Прекратявам тоя сезон!

On 1/9/2022 at 6:58 PM, hacky said:

Аз не съм си давал мястото за сезона на чотуде, а на теб. Прекратявам тоя сезон!

Сезонът ти с Bobotsi си е следващ по ред, но след два месеца. Какво те бърка дали ще има друг сега или не? Можеш да го прекратиш само като играч, записваш ли се?

Чотуде е прав. Януари го бях резервирал преди 2-3 месеца още, така че правилно поиска от мен зелена светлина. И без това твоя сезон си остава по график, т.е. за моя нямам претенции да е следващ.

Аре ще се запиша и аз, дано има хайп. Само ме дразнят тия лигави роли, можеше просто да са си със стандартните имена.

35izpu1.jpg

Аре ве, само 6 човека засега... Каква е тая излагация, давайте да мятаме още 6 и да почваме! :wank:

35izpu1.jpg

Ае записвам се, за да може с Radox да опропастим още един сезон заедно.

Само гражданите да не насират и да ме елиминират в нощ 1 или 2, ок?

635682_orig.jpg

2 hours ago, kabakov said:

Че ти кога си излизал?

Той след всеки сезон излиза.

Иначе 10 човека е малко, трябва да сме поне 13-14, за да стане стабилен сезон.

35izpu1.jpg

Записани до момента (10/14):

THE ENEMY

Jack Bauer

kabakov

Enough*

Dudley

Radox

neshev

Farest

Socki

hacky

Още 4 човека и са пусками. :wank:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...