Jump to content

На този ден


Recommended Posts

Преди 3 дни се замислих колко значима дата е 4ти януари в света на кеча. Знаменитият IMPACT, където Hogan дебютира за TNA срещу RAW и правещият завръщането си след Montreal Screwjob Bret Hart прераждайки дори за една вечер Monday Night Wars в наше време, провеждането на Wrestle Kingdom на въпросната дата и естествено прословутият "Fingerpoke of Doom" в WCW. Оттогава ми се върти идеята да направя такава препратка към миналото и днес ми изникна идеята да направя тема, в която всеки може да се включи с наистина значими събития, които са се случили на този ден в света на кеча, без значение от федерация или година.

Безспорно едно от най-великите, да не кажа най-великото завръщане в историята на WWF. Triple H се завръща в Madison Square Garden, а публиката създава един от най-запомнящите се "pop"-ове. Няма кеч фен, който да не настръхне от клипа, а човек само като види снимка с въпросното облекло на Хънтър знае от кой момент е точно.
 

 

Link to comment

Фактът, че от време на време постваме през години този ретърн във форума говори много.

 

Да е жив и здрав Трипъла.

Link to comment

Днешният ден е доста постен от към история, но най-значимият момент е първото кеширане на Money in the Bank и първата световна титла на Edge веднага след един бих казал доста як Elimination Chamber с добър билд между шампионът Сина, Енгъл, Майкълс, Кейн, Карлито и Крис Мастърс. В opener-ът пък Острието има мач срещу Флеър за интерконтиненталната титла, която не печели.

 

 

Един от паметните GTV era моменти, всеобщият любимец тогава Сина изяде хурката на Острието и буквално със сестра ми щяхме да се сбием като го гледахме. Даже по онова време и майка го гледаше с нас, и се ядоса на Винс и Острието. :D 

 

 

Отделно на този ден рожден ден има един от участниците в гореспоменатия Elimination Chamber - Chris Masters. Доста добре беше изграден в началото, Master lock предизвикателството, физиката, отбора в Карлито. Общо-взето има с какво да се запомни, но доста зле се стекоха обстоятелствата при него. 

Link to comment

Не съм заебал темата, просто пропускам дни, в които не се е случило нещо значимо за да няма излишен спам. Днешният не е по-различен от към шоута или запомнящи се моменти, но рожден ден празнува Shane McMahon, човек, който няма как да пропусна. Един от любимците ми от Attitude ерата, като любител на екстремните мачове няма как да не спомена някои от най-запомнящите се. 

 

 

 

Hell in a Cell срещу Гробаря на 'Мания, мач с линейка срещу Кейн, който му изпържи топките, брутален уличен бой срещу Енгъл, LMS мач срещу Big Show, където скочи от титантрона, няколко участия и то запомнящи се Survivor Series мачове. Епични вражди, един от моторите на Attitude ерата, който остава леко в сянка, но е с огромна заслуга. Жив и здрав и дано скоро пак го видим в някоя бруталия. 

  • Upvote 4
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...