Jump to content

AEW Dynamite - 5 януари 2022

neshev

Recommended Posts

Шоуто беше страхотно, шибания botch накрая прецака изненадата.

Hangman получи чистата си победа. Даже този мач ми хареса повече от първия! Надявам се да дръпнат Браян от ME, а след време ясно - световен шампион. Като нищо Миро може да се яви като следващ претендент за титлата, а и дано, че се позагуби.

Punk & MJF вървят към мач бавно, но им трябва голямо събитие. Не виждам как ще го протакат чак до Март месец за Revolution, но явно това е плана. Jericho vs King също бих гледал, надявам се да обърнат натам нещата, а не просто сборна формация фейсове бият хийлове джобъри.

Jade Cargill е жиУотно! Няма за момента face жена, която заслужава да я бие, Тай Конти след време, може би. Готин мач, с Ruby Soho тотално и бе изпуснат момента, вече не е толко over и програма с DMD не съм сигурен, че е най-доброто нещо.

House of Black трябваше да дебютира, но пустото счупване на ръката (показаха slow-motion replay 😱) попречи. Не съм сигурен, че беше планирано да Jungle Express да спечелят (The Acclaimed & 2.0 ги аплодират?!?!? WTF?), но сега и програмата на Malakai срещу Lucha Brothers пропада. Най-вероятно ще пребият Penta стабилно и ще ги свалят от екран за някакво време.

Супер дебют по TBS.

Феникс е целунат от Бог. Няма счупване или фрактура, а е получил кофти дислокация. 

Ако говорим за външен вид, мацките от AEW за мен са много по добри от тези на WWE. Jade Cargill въпреки мускулите е доста симпатична  (сравнявайк я  Флеърувица). 

Шоуто беше много добро. Отдавна не съм гледал кеч и се изкефих и на мачовете и на сегментите. MJF vs Punk си е супер вражда, дано им дадат време ида се солят с промота. Това може да е нещото, което да издигне MJF на следващото ниво. 

Ботча накрая беше WTF и всички се сдухаха жестоко. Трябваше динозаврите да празнуват и да е емоционален момент, но си личеше, че се бяха спекли супер яко и с мъка се усмихваха. То и публиката беше супер разтревожена. Тотално скапа завършека тая контузия. Дано да е добре Феникс, луча братоците са един от най-яките отбори в момента, винаги ги гледам с интерес. 

Като цяло AEW винаги доставят в моите очи и единствената причина да не ги гледам редовно е, че просто нямам време. Чудя се дали да не си взема AEW+ по FITE, за да си ги гледам легално, но просто ми се струва тъпо до давам пари за нещо, което я зяпам два пъти в месеца, я не.  От друга страна давам кинти на шибания DAZN, където има един мач на високосна. :dry: Това май ще ми е по-оферта. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...