The Olimpic Hero Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 Представяме ви подкаста по повод изминалия 17 сезон на Мафия. В него ще чуете пълен анализ на всичко, което се случи през сезона, както и индивидуални оценки на всички играчи. В началото има и много специален сегмент, който е изненада! Приятно слушане! Mafia Podcast (Season 17).MP3 Гледам по нов начин се качват файловете във форума, направо за директно слушане, но можете все пак и да свалите файла с дясно копче на мишката и "Save audio as". Link to comment
Himler Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 1 сезон също имаше такъв край и тогава мутрите пак победихме. Link to comment
Dudley Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 Слушам ви сега и се чудя с какъв акъл си мислите, че Губернатор е добра роля ? Това е ДВОЙНА роля и няма как да не се разкриеш максимум в ден 2. И след като ролята е двойна , най логичното нещо е гражданите да гласуват роля която е 50/50 е АБСОЛЮТНО безполезна. Честно ви казвам , по тъпа роля не е имало. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 11 hours ago, Dudley said: Слушам ви сега и се чудя с какъв акъл си мислите, че Губернатор е добра роля ? То само това да беше глупост... Чух ги и аз тъкмо. ЧОТУДЕ - нулев рийд, заслужава оценка 5-6, Нешев - 7, Олимпик - 8. Аз исках да гоня Нешев и Мариян, те OyeaH и yaripim, на които пък аз вярвах. Е, не е ли същото? А нулевата нощ, за която спомогнах не се споменава. За мен пък щом са те гласували гражданите с дневен вот не може да се говори за някаква силна игра. Плюс това не знам за какво рийдване на Socki става въпрос, всичко дойде оттам, че Radox можело да го нагласи мафиот и тръгна някакъв вот, просто защото беше Ден 2 и хората се чудеха за какво да се хванат. Даже и не мина този вот, че да става въпрос за хвалене. За мен и тримата сме за еднакви оценки, всичко друго е двоен стандарт. Link to comment
hacky Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Време е друг да дава оценките. Аз давам оценка 8.5 на себе си! Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 4, 2022 Author Share Posted January 4, 2022 7 hours ago, ЧОТУДЕ said: То само това да беше глупост... Чух ги и аз тъкмо. ЧОТУДЕ - нулев рийд, заслужава оценка 5-6, Нешев - 7, Олимпик - 8 ЧОТУДКА, пиленце нулерийдово, аз оценки не съм си давал, Радокс ми даде. 7 hours ago, ЧОТУДЕ said: Плюс това не знам за какво рийдване на Socki става въпрос, всичко дойде оттам, че Radox можело да го нагласи мафиот и тръгна някакъв вот, просто защото беше Ден 2 и хората се чудеха за какво да се хванат. Обясних го и тогава, Соки тръгна да играе всъщност игра с Водещия, по което го хванах. Изкара онази ужасна логика с нагласения списък с ролите, където Радокс ги пускал в точно определен ред, защото очаквал по-големите имена да се запишат първи. След това и самата защита на Соки беше доста насрана и от постовете му миришеше на урина. Тоест на мен ми беше ясен. Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 @The Olimpic Hero, казвам само, кое ти носи хийт понякога. Когато направиш слаб или средно силен сезон - "Олимпик най-добрия от гражданите". Ето равносметка на сезона ни: The Olimpic Hero: - игра граждански; - не успя да активира ролята си; - в Ден 2 тръгна срещу мафиота Socki, но не прокара вот; - гласува за изгонването на 1 мафиот (hacky); - гласува за изгонването на 2 граждани (Farest и neshev); - игра срещу граждани в края; - отстранен след дневен вот. ЧОТУДЕ: - игра граждански; - нямаше роля; - спомогна за нулевата нощ; - гласува за изгонването на 1 мафиот (hacky); - гласува за изгонването на 1 гражданин (neshev); - игра срещу граждани в края; - отстранен след нощен вот. Сам си прави сметката. А аз далеч не бях най-добрия... Link to comment
Dudley Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Чотудето игра мн по силно от олимпийския - факт. Олимпийския направи едно от най слабите отигравания в сезона като се разкри като Ангел в 21.59, без да е застрашен от изгонване... Каква оценка 8 🤣 Link to comment
OyeaH Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Е то е ясно, че целия подкаст и оценките са насочени към помпането на гимика на Олимпик. Някой от играчите в сезона дали би му дал 8? Няма кой...😂 Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 4, 2022 Author Share Posted January 4, 2022 10 minutes ago, OyeaH said: Е то е ясно, че целия подкаст и оценките са насочени към помпането на гимика на Олимпик. Някой от играчите в сезона дали би му дал 8? Няма кой...😂 Е казах, че аз специално умишлено не си дадох оценка и оставих това на колегата Radox. Реалистично ако трябва да се оценя, може би около 8.5-9 звучи логично. То реално само за честта да играете с мен в един сезон, трябва да ми благодарите. Link to comment
kabakov Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Аз бих му дал 6, защото тая издънка с разкритието беше брутално антигражданска... Ако не беше тая простотия със сигурност нямаше да гласувам за него на следващия ден, защото до тогава, колкото и да ми беше съмнителен, по-съмнителни ми бяха yaripim Мариян. Което в последствие се оказа без значение, защото Прайс ни размята, като куцо пиле домат. п.п. аз играх много слабо. 1 от 3 изстрела си е лош процент от всякъде. А и общо взето както Олимпик казва - нулев рийд. Link to comment
OyeaH Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 1 minute ago, kabakov said: Аз бих му дал 6, защото тая издънка с разкритието беше брутално антигражданска... Ако не беше тая простотия със сигурност нямаше да гласувам за него на следващия ден, защото до тогава, колкото и да ми беше съмнителен, по-съмнителни ми бяха yaripim Мариян. Което в последствие се оказа без значение, защото Прайс ни размята, като куцо пиле домат. п.п. аз играх много слабо. 1 от 3 изстрела си е лош процент от всякъде. А и общо взето както Олимпик казва - нулев рийд. Е аз получих 5.5 защото съм играл силно в нощната фаза (в която направих нулева нощ) и слабо в дневната. Той игра само слабо в дневната, така че може би си твърде щедър да му дадеш 6? Не си спомням на 100%, но май МЖ, който намери мафиот в нощ 2 получи също 8? 😁 Link to comment
Dudley Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Много големо его , дейба . Мислих че The Best се отказа от мафия , след като беше разкрит като тотално менте Link to comment
ЧОТУДЕ Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 На Олимпийското менте бих му писал тройка за старание, подобно на сезоните му, когато се напиваше, блъфираше роли и беше хвърлен зад борда задружно от всички. А иначе в този сезон ми вика "според мен гражданин нииикога не трябва да блъфира роли", макар и моя ход да се доказа като успешен. 😂 Link to comment
HEIDENREICH Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 19 minutes ago, ЧОТУДЕ said: На Олимпийското менте бих му писал тройка за старание, подобно на сезоните му, когато се напиваше, блъфираше роли и беше хвърлен зад борда задружно от всички. А иначе в този сезон ми вика "според мен гражданин нииикога не трябва да блъфира роли", макар и моя ход да се доказа като успешен. 😂 Ако не го изхвърлите Олимпийския педерас още в ден 1 следващия сезон ще ви банна всички до сезон 20. Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 4, 2022 Author Share Posted January 4, 2022 Принципно отдавна се замислям над това, но мисля, че няма смисъл повече да играя в сезони. Просто няма достойни играчи, които са на нивото ми и да мислят поне няколко хода напред. Айде, аз мисля реалистично около 50-60 хода напред. Преди бях казал, че мисля 300 хода напред, но тролех. Реалистичното е около 50-60 хода напред. Обаче аз не намирам човек от BWC, който да мисли даже 10 хода напред, поне да ми бъде лека конкуренция. Не ми е интересна играта така. Ако някога искате да играя отново, имам точно три условия. Ще трябва да ме помолите много учтиво да участвам, ще трябва да ми се извините затова, че понякога не оценявате напълно перфектния ми рийд, както и ще трябва да ми благодарите за честта, която сте имали, да играете Мафия с мен в предните сезони. Link to comment
Enough* Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Според мен мислиш 10 хиляди хода напред. Реално всеки един играч прави не повече от 5 хода на сезон, при положение, че има АКТИВНА роля. Ако мислиш 50 хода напред, значи мислиш за 10 сезона напред. Link to comment
MJ23 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Този сезон Олимпик игра добре. До тук никога не ми е харесвала кой знае колко много играта му, но комплексно за мен Дъдли и Чотуде са доста по - добри играчи. Нешев също, аз... Не знам. Сложете Радокс, Прайс, Хаки и Соки.. Ами може би Олимпик с малко бонус би се класирал в Топ 10. За най - добър или дори място в Топ 3 е абсурдно да се говори. Link to comment
hacky Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Аз също смятам, че олимпик игра добре, но чотуде игра по добре според мен, ако ще сравняваме двамата. Съгласен съм с Кабаков, само заради този глупав ходи да се разкрие като ангел бих му писал не повече от 6.5. Link to comment
Prince10 Posted January 4, 2022 Share Posted January 4, 2022 Ще трябва да защитя Олимпик, като кажа, че логиката на MJ23 е абсолютно безпогрешна и ако някой беше поразсъждавал, то щеше да стигнете до извода, че няма как да е мафиот. Баче ви Олимпик в момента влиза в гимика на MJF, защото се е зарибил по него, както обича да идолизира и сега обира хийта с отворени обятия. С това нещо търси да стане още по-контроверсиален играч и да остави своята следа в Мафия. Ваш психолог, Prince10! Link to comment
Farest Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 По-интересното не е Олимпик, а как играчите зачервяват бузки Олимпик да не ги троли след сезона. Защо сте такива брахмапутри бре 🤣🤣🤣 Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 5, 2022 Author Share Posted January 5, 2022 Знаете, че бях подготвил и да водя сезон заедно с @HEIDENREICH, но не мисля, че го заслужавате. Идеите ми за сезона бяха гениални и това щеше да е най-голямото шоу, виждано някога в Мафия, но видимо не сте дорасли да участвате в подобно нещо. Link to comment
Dudley Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Те хората щяха да се запишат от уважение към @HEIDENREICH Link to comment
HEIDENREICH Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 15 minutes ago, The Olimpic Hero said: Знаете, че бях подготвил и да водя сезон заедно с @HEIDENREICH, но не мисля, че го заслужавате. Идеите ми за сезона бяха гениални и това щеше да е най-голямото шоу, виждано някога в Мафия, но видимо не сте дорасли да участвате в подобно нещо. Вече мисля че да те изхвърлят като путе ти е малко, направо ще те бият тебе . Link to comment
hacky Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 20 minutes ago, HEIDENREICH said: Вече мисля че да те изхвърлят като путе ти е малко, направо ще те бият тебе . Харесва ми химията между вас двамата. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.