Jump to content

NXT: New Year's Evil - 04 януари 2022


THE ENEMY

Recommended Posts

NXT-New-Years-Evil-2022.jpg

 

Brand: NXT

Date: January 04, 2022

City: Orlando (Florida)

Venue: WWE Performance Center

 

MATCHES:

 

Singles match for the NXT Championship

Tommaso Ciampa (c) vs. Bron Breakker

20201221_NXTNYEvil_BronTom_tues_FC--1d74

 

Triple Threat match for the NXT Women's Championship

Mandy Rose (c) vs. Cora Jade vs. Raquel González

20201221_NXTNYEvil_MandyRaquelCora_date_

 

Singles match

AJ Styles vs. Grayson Waller

20201228_NXTNYEvil_AJStylesWaller_FC_Dat

 

Singles match to unify the NXT North American Championship and NXT Cruiserweight Championship

Carmelo Hayes vs. Roderick Strong

20201221_NXTNYEvil_HayesRod_date_FC--cd0

 

Six-man tag team match

Riddle and MSK vs. Imperium

_FC_Date--e6fa7fb378cc5389c1d2efcf90a5b2

 

 

  • Upvote 3
Link to comment
HEIDENREICH

То тая тема леко излишна дойде, народът коментира в общата, но да хвърля 2 с,тинки и аз.

 

Изгледах цялото шоу на 2 пъти и мога да кажа че ми хареса. Не съм запознат с повечето от кечистите от ростера на версия 2.0, но нямаше мач който да ми е тегав за гледане.

Примерно това негро срещу Родерик Стронг в откриващия мач - Кармело Хейс. Точно от типа нагли и противни негра е, но е супер атлетично копеленце и достави. Става за мидкард хийл.

Стронг си е солиден както винаги, винаги ми са ми харесвали мачовете му, но за мен горкият пич няма никаква харизма. Прилича ми на новия Дийн Маленко, даже и на външен вид.Доста силен старт на шоуто . ****

 

 

Ридъл и двете наркоманчета- Империум - приличен мач с доста динамика , но типичен за седмично шоу. Тъй като не следя всяка седмица съм изпуснал каква е причината за идването на Ридъл в НХТ както и на Стайлс. ***

 

Мачът на Пичоците - и този мач бе добър. От участничките бях гледал само голямата крава Гонзалес която бе билдвана като монстър .Общо взето според мен NXT трябва още няколо години да забравят за доминираща шампионка която да държи титлата с години. Тегаво дойде след ерата Аска как влязохме веднага в ерата Шейна Безслър и  години наред титлата беше само в 2 жени. После Риа Рипли я билднаха добре, но естествено леля Шарлът и еба маменцето, докато рижото курве Беки пък ебна негрото -щангист Бианка.

Еми ок са и според мен Манди може да е един приличен хийл шампион-путчица нещо като Алекса преди да стане гадже на ФИНТА , и без да изрива цялата дивизия. С този външен вид е неузнаваема , даже не помня че тя се подпичкосваше с тлъстака Отис и лузъра Зиглер преди години. 

Кора Джейд е сладурана , но не съм я гледал. Наскоро научих за съществуването и покрай темата в DIVAS раздела. И този мач ми хареса , не е като класиките на Сашка и Бейли едно време, но не съм и очаквал. ***1/2

 

И стигаме до МЕЙН ИВЕНТА където БАЧИ БРОН се бие с Томасо Чиампа за титлата. Чиампа ми е една идея по-готин от Гаргано, Коул и останалите 60 килограмови  инди скакалци дето смаркчетата им се овлажняват путетата на мачовете им. Все пак и той е ванила миджет макар и малко по-корав. 

За мен това е почти перфектен мач за предаване на щафетата. Всичко вървеше гладко, имаше си драма , но беше ясно че тук Брон ще вземе колана. За годините си показа впечатляващи умения и атлетизъм, отделно е вкарал в арсенала си повечето от хватките дето правеха Steiner Brothers.  Марквах като малко путе на Франкенстайнъра, летящия Булдог и Стайнър риклайнъра. Много съм доволен, за мен той е близо до пълния пакет- трябва само лееко да поработи за развиване на образа си. Като промо умения е ок, спомням си негови промота качвани от Фил тук, но има още хляб да изяде за да стигне нивото на куулнес на чичо си Скот. То тряба да се превърне в нереален кавал за това, но бъдещето е пред него  и поне засега съм силно впечатлен. Браво и за това дето Чиампа накрая го поздрави за победата.  ****1/2

 

Интересно ми е кои ще са следващите му съперници в NXT. Дано не бързат да го викат веднага в главния ростер, за да не го споледи съдбата на Кийт Лий/ Крос - които също газеха , но в Raw им се ебна мамецът. 

 

 

Крайна оценка -добре прекарано време. Може новото NXT да не е бран който всяка седмица да лупа ***** мачове на конвейер, но засега видяното ми хареса.  8.5/10 за шоуто- нямаше нищо лошо или скучно цялата вечер.  

 

 

 

Link to comment
THE ENEMY

 

 

Rose.0.png

 

bron-breakker-3.jpg

 

maxresdefault.jpg

 

Така трябва да изглеждат световните шампиони които искам да гледам.:wank:

 

За няколко месеца NXT 2.0 изгради поне 4-5 човека, които изглеждат готови още след Мания да дебютират в главния ростер с тенденцията да бъдат бъдещи звезди. Всички те са млади, назобани и атлетични, мацките са красиви и разголени и всички могат да правят промота прилично. Страхотно шоу беше този special епизод и наистина изглеждаше като едно мини PPV, а усещането че гледаш бъдещето на кеча определено присъстваше през цялото време.:beer:

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...