Jump to content

"Открий Шпионина" - сезон 1, (дебютен), тема за записване

The Best

Recommended Posts

Здравейте, уважаеми съфорумци! В навечерието на светлите коледни и новогодишни празници дойде времето да ви изненадам с нова, иновативна стратегическа игра, която определено няма да ви остави безразлични! 

image.png.65d2dd2cd4bd8970bcac397224afc904.png

По стара традиция отново ще оставя регламентът и допълнителните пояснения като изненада, която ще бъде разкрита ден преди началото на сезона. Този път местата в сезона са лимитирани. Разпределението би следвало да бъде следното: двама шпиони на чужда държава, една личност, представляваща обществен интерес и пет служители на контраразузнаването. Общо 8 места. Ако все пак интересът към играта е голям, тя ще може да се проведе и с десет човека, като тогава шпионите ще бъдат трима, а личностите, представляващи обществен интерес - две. Служителите на контраразузнаването остават пет. Какво означават обявените понятия и какво трябва да постигнете, за да спечелите тази игра ще научите по-късно, когато създам темата за начало на сезона. Играта ще започне някъде в средата/края на месец януари!

ВАЖНО! Играта ще се провежда изцяло на лични съобщения, така че ако искате да се забавлявате с нея и да я проследите, единственият вариант е да се запишете като участник. Винаги съм бил на мнение, че да участваш е по-забавно. Имате две седмици на разположение да се запишете за участие в сезона(до 10 януари в 20:00ч.). Можете да се запишете през темата или на лично съобщение. Очаквам ви! :beer:

https://images.unsplash.com/flagged/photo-1578074606880-a7f5c9a30418?ixlib=rb-1.2.1&ixid=MnwxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8&auto=format&fit=crop&w=772&q=80

Играта беше избрана с мнозинство в анкетата, чрез която се допитвам до съфорумците каква да бъде следващата ми инициатива. Не бих казал, че човек може да се умори от нови игри, които не е пробвал. Може само да му е интересно и забавно:)

2 hours ago, Himler said:

Не се ли уморихте от тия игри?

Нали бяхте приятели с асен, защо сега са тея въпроси?

Предполагам, че бейтва хората с подобни коментари и темата става вайръл. Ето, и ти допринасяш в тази задача:beer:

ПП: Записвайте се господа, да не останете без място. Вече двама са в играта посредством записване на лично:wank:

В сървайвъра бяхте пощадени от великодушния ми мързел, но тук вече ще ви сецам. Вътре съм, буквално и фигуративно.

1 hour ago, Stun Damage said:

В сървайвъра бяхте пощадени от великодушния ми мързел, но тук вече ще ви сецам. Вътре съм, буквално и фигуративно.

Еби, бате Стънка, пръсни им дупянцитата. :wank:

Остават три свободни места до попълването на минималния брой участници! Вече е ясно, че ще имаме най-малко трима дебютанти, имената им ще запазя в тайна до старта на играта, за да има хайп. Очертава се интересна игра, не изпускайте шанса да се запишете:beer:

След като получих персонална покана от Дъ Бест, обявявам официално, че се записвам. Харесва ми, че няма 500 реда правила и роли, които трябва да се учат.

Остава само още едно свободно място. Утре или вдругиден, живот и здраве, пускам правилата за сезона, които са възможно най-сбити и не са трудни за запомняне. Благодаря на всички записали се:beer:

Искам да обявя, че едно от най-големите имена във форумните игри на BWC и един от хората, които имат потенциала да направят голям шлем(да спечелят всяка форумна игра поне по веднъж), откликна на поканата ми. Това е не друг, а @MJ23

ПП: Вече имаме нужният минимален брой участници. Ако има интерес от ваша страна и още някой реши да се запише, нека драсне в темата. Играта може да проведе и с десет човека. Тя започва на 20 януари.

2 hours ago, Radox said:

А с 9 може ли?

Може да се проведе с до 10 човека, следователно и с 9. Записваш ли се?

45 minutes ago, Radox said:

Оф аре.

Жалко, аз си помислих, че си банирал някой и ще цъкат с човек по-малко :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

52 minutes ago, baikiro said:

Жалко, аз си помислих, че си банирал някой и ще цъкат с човек по-малко :D

Къцамуне, да не си правиш устата за място в сезона?:wank:

47 minutes ago, The Best said:

Къцамуне, да не си правиш устата за място в сезона?:wank:

Ако не се изисква голяма активност съм вътре. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

13 minutes ago, baikiro said:

Ако не се изисква голяма активност съм вътре. 

Влизай, нали си мой човек. Пък и аз се затъжих, че те нямаше, нищо че не го показвам често. Тактиката ти в играта определя активността, не е задължително да си прекомерно активен. Много зависи и каква роля ще ти се падне при тегленето с рандъм генератора. Прочетете с Радокс правилата от официалната тема за сезона, за да знаете какви са ролите и регламента.

ПП: Тъй като вече има десет човека и попълнихме максималния брой, ако има други желаещи да участват, те ще бъдат резерви в случай че някой се откаже от участие.

Кирето не е влизал през последните два дни, а ако това се случи по време на играта сериозно ще я затрудни. Заради това оставам десетото място свободно и ако някой желае - може да се запише. В противен случай играта ще се проведе с девет участници. Тя започва на 20 януари.

Господа, до половин час ще получите вашите роли изтеглени с рандъм генератор. Играта започва утре от 17:00ч. Ако имате въпроси относно ролята си - попитайте ме на лични. 

@Stun Damage

@MJ23

@Radox

@gboy

@kabakov

@Triple H (HHH)

@seekstah

@Farest

@Enough*

@baikiro

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...