Jump to content

AEW Rampage - 25 декември 2021


neshev

Recommended Posts

Браво баце Тони. Идеален подарък за всичките hooker-и по света. Нов мач на Hook за Коледа! 😎 И вие си знаете:

 

DpfWtCm.jpg

Meme-овете настрана, тук ще е интересно да се види как Hook стои срещу физически по-голям опонент. Едно е да изглеждаш добре срещу дребен джобър като Фуего дел Сол и съвсем друго е да се пуснеш срещу Мечока Бронсън. Да видим.

Link to comment

Най-мразеният от феновете babyface Cody Rhodes спечели TNT титлата на Коледа с чиста победа над любимец на феновете като Guevara. LOL! Според мен Cody в момента умело манипулира феновете и отлично знае какво прави. Ясно, вероятно в началото просто публиката се обърна срещу него, но в един момент тоя маниак започна да използва това и нарочно да ги тролва като прави подобни неща като спечелването на титлата тук. Има някакъв Homelander от The Boys мотив при него и в момента, в който дръпне шалтера и официално стане heel, Cody Rhodes ще бъде топ heel-а в компаниятa.

nyymM3a.jpg

 

Мдам. Ето сега и в южен щат пак същата реакция като в Ню Йорк. AEW аудиторията приема студенокръвния Hook като тотален babyface, въпреки че е част от heel група, което е леко объркващо откъм истории, ама това е положението. Просто хората му се кефят доста в момента. Предпочитам да беше 100% heel и вече съм обяснявал защо, но няма как да се ядосвам. Кога последно сме имали чисто нов кечист, който още на първия и втория му кеч мач ever, излиза пред съответно 10 и 8-хилядни публики и публиката му се кефи така? Не знам за вас, ама мен това ме впечатлява чисто от booking гледна точка.

 

Поредното добро промо от Изкупителя. Презентацията с белия екран кефи. Напоследък не го виждаме много в шоуто, но с тези клипчета напомнят, че Miro е един от най-опасните типове в roster-a и като се върне ще пада пердах.

 

Link to comment

Cody не манипулира нищо, пичът винаги е бил пълен марк за себе си. Винаги си е мислил за голяма звезда, но винаги ще си остане един midcard-ър. С класи над Gueverra със сигурност. Като гледам колко насрано гледаше след мача. :lol: Сори, пичага, като мрънкаш, че си book-нат слабо, carny-та като Cody ще ти вземат мястото.

 

Иначе Hook ще бъде запомнен като най-надцененият кечист в историята. Дребен, изглежда като пълен nerd, с малоумна прическа. No-sell-ва power moves от 130 килограмов кечист. Промо умения не съм видял от него. Абе, ходещо MEME. Като се замисля е идеален за аудиторията на AEW, но у средностатистическия фен буди само присмех. 

Link to comment

Е няма как да го приемат по друг начин Кукчо, докато се бие с някакви тотални джобъри, без да е замесен в история и без да е дръпнал нито едно промо на микрофона. Засега ще се запомни само с олигофренските физиономии, които прави в ъгъла на ринга. Даже съм изненадан, че въобще получава реакции, защото дебюта му не е нищо особено. Май засега изцяло лежи на интернет МЕМЕ статута си, ама няма да правя заключения, защото въобще не знам каква е историята му преди AEW.

 

Коуди Роудс така ме кефи, хийл под прикритие е. Не само че погреба Сами Гевара, но и сума ти народ излезе да го поздрави и паразнува с него над тялото над пребития фейс. Най-после мога да гледам Роудс с интерес, докато за Гевара продължава да не ми пука. Вероятно ще имат реванш, въпросът е дали там вече ще видим окочателен търн на Роудс или ще продължава да tease-ва такъв.

Link to comment
The Olimpic Hero
48 minutes ago, nWoHulkster said:

Има някакъв Homelander от The Boys мотив при него и в момента, в който дръпне шалтера и официално стане heel, Cody Rhodes ще бъде топ heel-а в компаниятa.

 

Много добро сравнение. Cody Rhodes на мен лично може да се каже, че ми е любимият кечист в AEW. Винаги съм му се кефел и очаквам с голям интерес heel turn-а му, който вярвам, че ще бъде ТОП. Надявам се и да спечели световната титла, за да заебе условието, при което никога няма да се бие за световна титла.

               

Link to comment
9 minutes ago, neshev said:

Иначе Hook ще бъде запомнен като най-надцененият кечист в историята. Дребен, изглежда като пълен nerd, с малоумна прическа. No-sell-ва power moves от 130 килограмов кечист. Промо умения не съм видял от него. Абе, ходещо MEME. Като се замисля е идеален за аудиторията на AEW, но у средностатистическия фен буди само присмех. 


Само да попитам тук. Това същия средностатистически фен ли е, който току-що строши боксофис рекордите в Америка за екшън филм с дребосъка с тийнейджърска мутра Tom Holland в главната роля? Или може би е някакъв друг средностатистически фен?

И тук между другото не казвам, че твоя анализ е грешен. Има резон и може да си напълно прав. Идеята ми е, че е леко арогантно да се твърди толкова категорично, че знаеш какво иска да гледа средностатистическия фен. Аз лично, особено на базата на шантавите за мен вкусове на масовата аудитория през последните години (особено на по-младата аудитория), въобще не бих се наел с мнение какво харесва и не харесва средностатистическия фен.

Link to comment

Съмнявам се, че някой си е платил да гледа Спайдърмен, защото конкретно Том Холанд играе там. :D Хората си плащат за да гледат Спайдърмен. И без Том Холанд е имало Спайдърмен и след него пак ще има, и пак ще продава.

 

Филмите за супергерои и кечът са две различни неща, няма нужда да ти обяснявам. Кечът си има традиции и там винаги на мода ще са хора, които приличат на атлети. Нали, Том Холанд няма как да играе Капитан Америка или Супермен, Или Тор. :)

 

С какво Hook е по-различен от Guevarra, Darby Allin, Jungleboy, Ricky Starks и въобще всеки набеден AEW талант? С нищо, тези пичове не са звезди, няма и да станат и затова Тонкича ще продължава да подписва WWE кечисти на килограм. Защото нали WWE не правят звезди, докато AEW имат HOOK. :D 

Link to comment

Идеално наименование за феновете на Hook - hookers a.k.a проститутки. Ама само Hook да не излезе и той проститутка, че кой знае, все пак отиваме към 2022.

Link to comment

Минутка за малко хейт.

Когато AEW знаят какво правят, те го правят добре. Само дето TNT титлата НЕ е в тази класация.

Ужасно слаб и безличен reign на Сами. Царуване лишено от всякакъв смисъл, в което нямаше сериозна вражда или предизвикателство. Единственото, което успя да направи бе тотално да прецака образа на Миро. Хипотетично, ако не беше губил титлата и бе направил същите защити като Сами, Миро щеше да изглежда още повече като обезумяло животно, което НЕ искаш да срещаш вместо да е забит в десета глуха с винетки чат-пат по Rampage. Та, проблемът е, че AEW са пуснали тази титла по течението и каквото стане с нея - стане. Никакъв дълъг storytelling, нито по-интересни мачове. Решението Коуди да вземе титлата го подкрепям с две ръце. Чакам и момента, в който тотално ще snap-не и ще направи lowblow и педигри след това. Та, надявам се най-после да видим нещо интересно около тази титла.

Иначе Hook колкото и да е хайпван, не може да ме надъха за нещо повече в момента. Ок образ, може би един push с Starks/Hobbs в отбор ще му дойде добре.

Link to comment

Единствената вина на AEW в случая е, че заложиха на Сами Гевара като фейс, когато и най-голямият кежуъл зрител веднага ще забележи, че в тази роля Самката не става за никакъв хуй. Каквито и опоненти да му бяха избрали, каквито и истории да му бяха замислили, той щеше да ги обезличи. Предполагам сега развитието около него ще е от типа, младок който си е повярвал много твърде рано, но е приземен рязко на земята, като сега трябва да се осъзнае и rebuild-не наново. Все тая, не намерят ли креативен начин да го обърнат, нищо няма да излезе от него. 

 

Кук сериозно ме притеснява какъв точно ще му образа, след като хвърлих едно око на видео горе и дрешките и раничката, с които се е изтупал. Май наистина ще го играе ходещо МЕМЕ. Вече съм готов да се обзаложа, че и на микрофона ще е тотален дроп.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...