njpw_puroresu Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Добре дошъл отново легендо! Bobotsi, Mariyan01, HEIDENREICH and 5 others 2 2 1 3 Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Кой МАМКА МУ е тоя ? PUNK_THE_BEST, gboy, krriiissss and 5 others 5 1 2 Quote Link to comment
natopor4en Posted December 15, 2021 Share Posted December 15, 2021 Туй е Katsuyori Shibata. Той е кечист от отбора на NJPW. Там се бий. krriiissss, Himler, Rainmaker and 2 others 5 Quote Link to comment
Hachiko Posted December 16, 2021 Share Posted December 16, 2021 Ши Ибата? Spoiler Знам, тъпа шега. Важното, че се е оправил. krriiissss 1 Quote Link to comment
Loop Posted December 16, 2021 Share Posted December 16, 2021 Темите на njpwpuroeso ако не друго, поне са полезни да си провериш дали всичко с encoding настройките на компютъра/телефона ти е наред. Момчил, Lemmon-714, PUNK_THE_BEST and 3 others 2 4 Quote BWC POPULARITY PROMOTION (2015) BWC POPULARITY PROMOTION (2022) Link to comment
Rise of Thunder Posted December 16, 2021 Share Posted December 16, 2021 Тва не е ли тоя каручка с ограда бе?! krriiissss and Rainmaker 1 1 Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 On 12/15/2021 at 10:56 PM, njpw_puroresu said: Добре дошъл отново легендо! И пак ти пишем - ****** ****** ******, кечиш се за Отличен ****** ****** ******. Знаеш ли кажи, какъв прорез си тии krriiissss and HEIDENREICH 1 1 Quote Link to comment
njpw_puroresu Posted December 17, 2021 Author Share Posted December 17, 2021 On 12/15/2021 at 11:27 PM, HEIDENREICH said: Кой МАМКА МУ е тоя ? Виждам че си с аватар на Брок Ляснар много е трудно да се обясни на феновете на ВВЕ. АКо тоя ти е идол няма какво да си говорим. Това е Кацуюри Шибата. Направо е смешно в кеч форум да трябва да обяснявам кой е Шибата. Това е един от тримата мускетари на пурото заедно със Шинске Накамура и Хироши Танахаши. Това трябва да ти е достатъчно щом. Отиди гледай мача от Сакура Генезис с Окада. Това му е последният мач ***** това няма нужда да обяснявам но сигурно е най-добрият мач в историята. Такъв мач например няма да видиш от Ляснар никога защото Ляснар е едно дръвце което няма никакви умения на ринга и знае само да прави бек то бек суплес нито психология има нито може да изгради мач нито да разкаже историята пък за файтинг спирит няма какво да си говорим те в америка дори не са чували за това там само знаят да целуват мръсния просран задник на дъртия нерез. Гледай тоя мач може би един от най-великите мачове в историята. Шибата влезе на друго ниво в пурото на предала на възможносто и за съжаление докторите прецениха че след този мач Шибата няма да може продължи да се състезава в пурото. То не е като в америка я откретат ** мач я не в Япония за ***** трябва да се отдадеш напълно. И след близо 5 години най-накрая Шибата се завръща. Това е нещо уникално и велико което не може да разбереш. Лесняр 10 години го викат не ще да стане от фотойла го търсят да дойде да си направи ДУДОВЕТЕ във ВВЕ. Това е Шибата един от генийте на пурото и само това че се е върнал е нещо уникално. Аз познавам Шибата и знам че той се връща за ***** мачове и съм сигурен че ще ги постигне през 2022! Rainmaker, Chicky Ricky, HEIDENREICH and 1 other 1 1 1 1 Quote Link to comment
BulletClub Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 На 99,99% съм сигурен, че това е трол, ама реалността е, че никой не го ебе за жълтурковците високи по 1.50, ако ще и 15-звездни мачове да правят и това си е ФАКТ. Леснар с един suplex засенчва целия ростер на японците, прибира тлъстия чек и хората го боготворят, това говори достатъчно. HEIDENREICH, Chicky Ricky, Rise of Thunder and 2 others 1 3 1 Quote Link to comment
Hachiko Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 11 minutes ago, BulletClub said: На 99,99% съм сигурен, че това е трол Не е трол. Роден е в Япония и гледа от малък порирузи. BulletClub and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
njpw_puroresu Posted December 17, 2021 Author Share Posted December 17, 2021 13 minutes ago, BulletClub said: На 99,99% съм сигурен, че това е трол, ама реалността е, че никой не го ебе за жълтурковците високи по 1.50, ако ще и 15-звездни мачове да правят и това си е ФАКТ. Леснар с един suplex засенчва целия ростер на японците, прибира тлъстия чек и хората го боготворят, това говори достатъчно. Аз ли сам трола или ти с аватара на Булет КЛуб? Или да позная ти си от ония фенове фалшивите фенове които са чули за БУлет КЛуб но реално тайно се кефят на Макмеян и ужасната му компания? Лесняр нито е на звездите нито е на уменията нито е на интелекта нито е на харизмата на Шибата и това е факт. BulletClub, Chicky Ricky, Rainmaker and 3 others 1 2 3 Quote Link to comment
BulletClub Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 Гледал съм NJPW в продължение на доста време и затова си позволявам да дам обективно мнение, че това да си уникален техничар на ринга не е достатъчно, има и хора като мен, на които им писва да гледат еди си колко звездни мачове и искат горещи промота, интрига, заинтригуващи истории, Bullet Club си остава най-легендарния стейбъл за мен, без значение през колко различни фази и промени са минали, това е съвсем отделен въпрос, но това, което искам да кажа е, че Lesnar само с жестове и мимики предизвиква повече интерес в мен, отколкото продукта на NJPW цялостно. krriiissss 1 Quote Link to comment
njpw_puroresu Posted December 17, 2021 Author Share Posted December 17, 2021 Ти може да си гледал ама не си разбрал. Не всеки разбира пурото не всеки е дорасъл за пурото това е нормално но да ми сравняваш пурото с помията която идва от америка нищо общо нямат. Промота интриги Това е американския опадак да дойде МакМеян и да си покаже просрания гъз. Леснар е една некадърна буца която не става за нищо не разбира от кеч не разбира от пуро няма ***** няма **** не го ебе и не си дава зор. Това ако ти е интересно добрено знай че Пурото винаги ще е кралят на спорта наречен професионална борба той Леснар даже беше по едно време в Япония не издържа и една година на стила това трябв да ти говори за какво натоварване става и физическо и психическо затова Окада е най-великият не само защото има над 20 петзвездни но и защото го прави вече 10 години на най виското ниво Леснар не издържа и 6 месеца в япония какво ти говори това? Rainmaker, pukkod and krriiissss 1 2 Quote Link to comment
BulletClub Posted December 17, 2021 Share Posted December 17, 2021 Говори ми, че си трол. krriiissss 1 Quote Link to comment
Chicky Ricky Posted December 18, 2021 Share Posted December 18, 2021 20 hours ago, njpw_puroresu said: Виждам че си с аватар на Брок Ляснар много е трудно да се обясни на феновете на ВВЕ. АКо тоя ти е идол няма какво да си говорим. Това е Кацуюри Шибата. Направо е смешно в кеч форум да трябва да обяснявам кой е Шибата. Това е един от тримата мускетари на пурото заедно със Шинске Накамура и Хироши Танахаши. Това трябва да ти е достатъчно щом. Отиди гледай мача от Сакура Генезис с Окада. Това му е последният мач ***** това няма нужда да обяснявам но сигурно е най-добрият мач в историята. Такъв мач например няма да видиш от Ляснар никога защото Ляснар е едно дръвце което няма никакви умения на ринга и знае само да прави бек то бек суплес нито психология има нито може да изгради мач нито да разкаже историята пък за файтинг спирит няма какво да си говорим те в америка дори не са чували за това там само знаят да целуват мръсния просран задник на дъртия нерез. Гледай тоя мач може би един от най-великите мачове в историята. Шибата влезе на друго ниво в пурото на предала на възможносто и за съжаление докторите прецениха че след този мач Шибата няма да може продължи да се състезава в пурото. То не е като в америка я откретат ** мач я не в Япония за ***** трябва да се отдадеш напълно. И след близо 5 години най-накрая Шибата се завръща. Това е нещо уникално и велико което не може да разбереш. Лесняр 10 години го викат не ще да стане от фотойла го търсят да дойде да си направи ДУДОВЕТЕ във ВВЕ. Това е Шибата един от генийте на пурото и само това че се е върнал е нещо уникално. Аз познавам Шибата и знам че той се връща за ***** мачове и съм сигурен че ще ги постигне през 2022! Как не те е срам! Брок Леснар се е кечил в NJPW и беше спечелил IWGP Heavyweight титлата още при дебюта си! Кой японец или китаец ще направи това постижение? krriiissss 1 Quote Link to comment
Recommended Posts