Jump to content

AEW Dynamite - 15 декември 2021


neshev

Recommended Posts

ТНЕ DEADMAN

Кооолко по-епичен щеше да е тоя епизод, ако го коментираше и Good ol' JR... Но така или иначе бих казал, че това е един от най-добрите, ако не и най-добрият епизод на Dynamite досега. 

Определено не очаквах мачът за титлата да е в този стил и толкова продължителен, още по-малко да е откриващ, но с тая дължина, разбираемо. Обаче се справиха феноменално и Браян, и Адам Пейдж. Страхотно разказване на история през целия мач, което си е впечатляващо за един час! Перфектно селване, контакт с публиката, а за кеч няма какво да се коментира. Отделно, това е начинът да се гради силен шампион и топ baby face. Очаквах, че ще му дадат бонус 5 минути, но те пък рискуваха с равенство, което в крайна сметка ми допада. Реваншът сам си се билдна, дори да няма и едно ново промо оттук нататък.

 

Хареса ми видеото на Малакай Блек, дано час по-скоро го вкарат в по-добра история, с по-подходящ съперник, че скоро ще загуби популярност, ако няма някакво раздвижване в буукването му. 

 

МЕ: Поредно могъщо промо на MJF, чийп хийт-ът му е по-скоро не някакъв минус или липса на умение, а негова лична версия, на която е мастър и която във времето може да се превърне в еталон за чийп хийт.

Мачът беше добър, но важното тук беше закриващият сегмент, който не беше нещо изненадващо, но и не му беше нужно да е. Перфектно си изпълни целта, всеки си получи нужната реакция, хайпнаха си следващия епизод, доразвиха си програмта (конкретно Пънк и MJF). Явно няма да ги срещнат 1в1 супер скоро, което е добре. 

Като че ли, единствено ми липсваше в шоуто Брит Бейкър, не знам що... Но пак си беше топ епизод, така или иначе!

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Link to comment

Eпичен мач за титлата! Харесва ми и как свърши, защото това оставя място за още един мач между двамата, в който Браян да допусне първата си загуба, а Пейдж да го победи чисто.

MJF няма какво да го коментираме, тотален бог на образа си. Това с крещенето в лицата на публиката, хвърляне на шапки и всякаква интеракция, въпреки че е чийп хийт, е велико.

Той взима титлата от Adam Page, няма какво да стане.

Само да намалят 3v3,4v4,5v5 мачовете на рампейдж, че ми става негледаемо.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...