Jump to content

AEW Dynamite - 15 декември 2021


neshev

Recommended Posts

ТНЕ DEADMAN

Кооолко по-епичен щеше да е тоя епизод, ако го коментираше и Good ol' JR... Но така или иначе бих казал, че това е един от най-добрите, ако не и най-добрият епизод на Dynamite досега. 

Определено не очаквах мачът за титлата да е в този стил и толкова продължителен, още по-малко да е откриващ, но с тая дължина, разбираемо. Обаче се справиха феноменално и Браян, и Адам Пейдж. Страхотно разказване на история през целия мач, което си е впечатляващо за един час! Перфектно селване, контакт с публиката, а за кеч няма какво да се коментира. Отделно, това е начинът да се гради силен шампион и топ baby face. Очаквах, че ще му дадат бонус 5 минути, но те пък рискуваха с равенство, което в крайна сметка ми допада. Реваншът сам си се билдна, дори да няма и едно ново промо оттук нататък.

 

Хареса ми видеото на Малакай Блек, дано час по-скоро го вкарат в по-добра история, с по-подходящ съперник, че скоро ще загуби популярност, ако няма някакво раздвижване в буукването му. 

 

МЕ: Поредно могъщо промо на MJF, чийп хийт-ът му е по-скоро не някакъв минус или липса на умение, а негова лична версия, на която е мастър и която във времето може да се превърне в еталон за чийп хийт.

Мачът беше добър, но важното тук беше закриващият сегмент, който не беше нещо изненадващо, но и не му беше нужно да е. Перфектно си изпълни целта, всеки си получи нужната реакция, хайпнаха си следващия епизод, доразвиха си програмта (конкретно Пънк и MJF). Явно няма да ги срещнат 1в1 супер скоро, което е добре. 

Като че ли, единствено ми липсваше в шоуто Брит Бейкър, не знам що... Но пак си беше топ епизод, така или иначе!

Edited by ТНЕ DEADMAN
  • Upvote 2

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Link to comment

Eпичен мач за титлата! Харесва ми и как свърши, защото това оставя място за още един мач между двамата, в който Браян да допусне първата си загуба, а Пейдж да го победи чисто.

MJF няма какво да го коментираме, тотален бог на образа си. Това с крещенето в лицата на публиката, хвърляне на шапки и всякаква интеракция, въпреки че е чийп хийт, е велико.

Той взима титлата от Adam Page, няма какво да стане.

Само да намалят 3v3,4v4,5v5 мачовете на рампейдж, че ми става негледаемо.

  • Upvote 3
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...