Jump to content

AEW Rampage - 10 декември 2021

neshev

Recommended Posts

Поздрав за всички други hooker-и в този форум. Пичове, дългоочакваният момент дойде. Изпратиха Hook! Hook най-после дебютира! 😮

Hype~!
w3VffE4.jpg

Бъзиците настрана, силен дебют за Hook. Щом Тонката му купи истинска песен за ентранс, значи го вижда като някаква бъдеща звезда. Пичът е дребен, но има добро присъствие (от типа арогантно леке) и показа добри и различни неща на ринга. Публиката му се изкефи доста, което за мен е резултат от ефективен booking. Смисъл, че има кечисти, които ги рекламират с хайп клипове седмици наред, излизат и на никой не му пука, а Hook излезе с минимален предварителен хайп за дебюта му и публиката pop-на стабилно. Фактът, че го дебютираха в родния му щат също е част от ефективността на booking-a тук. Anyway, силно начало. По-нататък като почне да излиза срещу физически по-големи опоненти там сигурно нещата няма да се получават толкова добре, но като за начало - екстра.

Каква е тази жиничка, с това перчемче? :laugh:

Ей, ако искате да видите как изглежда истинска звезда. Вторник, бъдещата МЕ атракция HARLAND прави официалния си дебют на ринга. :)

^ В телевизионно шоу, което се гледа предимно от 60-годишни чички, и се провежда във физкултурен салон, трудно се става звезда. :( Ама успех му пожелавам. Единственият му шанс да се спаси от чепа на Джо Гейси е да стане звезда и да избяга в главния ростър.

И пак е по-гледано от Rampage. :D

Тоя пичага Хуук ще изгние в Дарк и Дарк Елевация. Може от време на време да го ползват да джоби на Пънк и Браян, че да може марковете да се филмират как са издигнали, както стана с другите вечни таланти като Джунгла Момче. 😂

Хуук ми прилича на маняка дето играе спайдермен, да го еба. Разликата е че излиза като сънен с тая прическа.

И мене нещо не ме кефи тоя Кук... Дребен, дребен, окей, става за мидкард вражди със Сами Гевара и Дарби Каунти, но не и ако продължава да се кечи с тая визия и с на баба си шортите. Чакаме да го видим на микрофона какви ще ги надроби.

23 minutes ago, Suffer-H said:

И мене нещо не ме кефи тоя Кук... Дребен, дребен, окей, става за мидкард вражди със Сами Гевара и Дарби Каунти, но не и ако продължава да се кечи с тая визия и с на баба си шортите. Чакаме да го видим на микрофона какви ще ги надроби.

Дори да е добър на мика, ше е супер. Ама смарковете къде само за кеч мислят много го хайпват и накрая да не стане ташак работа.

Тоя е обречен на провал, защо го хайпвате въобще. Няма визия, прилича на 16 годишно фешънче от Надежда. Най-смешното е как стилът му е на някъв тежък бияч и удряч, а то марчетата в залата ще го пердашат ако го хванат. 

ShiningWizard

Бах тия от АЕВ да не почнаха да правят астротърфинг кампания? Учат от се от дъртия рептил. 

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Hook е готин, не вярвам да стане новия Гарет Бишоф. 😄 Шампионът е слаб, тва е проблема на AEW, а не team Taz. Дано по-скоро Браян да стане шампион или Кени да се завърне. 

FTR са истинските отборни шампиони! 

jlny.gif

The Olimpic Hero
3 hours ago, nWoHulkster said:

Също:

hh9qxJJ.jpg

Специално това не го вярвам, наистина. Дебютира някакво пишлеме, високо 1.75, и изведнъж става уникалният draw и тениската му става най-продаваната. И то дебютира на по-слабо гледаното шоу Rampage. За мен, поради някаква причина, са решили да хайпват много въпросния Hook, дали заради баща му, дали заради нещо друго, и умишлено изопачават фактите и лъжат, че тениската му е най-продаваната. Просто няма как да стане това, невъзможно логически ми се вижда.

@nWoHulkster, ти следиш повече фен базата на AEW, вероятно форуми, туитър акаунти. Кажи ми изобщо в това има ли някаква логика?

Хората които пазаруват от PWT са основно от най-запаленото демо което следи всякакви трендове, онлайн форуми, кеч шоута и тн. Hook беше reddit меме още от както се появи по TV, така че нищо не е случайно. Май забравяш, че Orange Cassidy беше топ мърч селър за една солидна част от началото на AEW :D 

Аз лично по-добър дебют на rookie не съм виждал от бая време. Пичът поляризира. По-добре BTS lookalike, което да спечели сърцата на дамското демо от колкото разни назобани грозници които нешев отчаяно ни пробутва.

2 hours ago, Smegma said:

Хората които пазаруват от PWT са основно от най-запаленото демо което следи всякакви трендове, онлайн форуми, кеч шоута и тн. Hook беше reddit меме още от както се появи по TV, така че нищо не е случайно. Май забравяш, че Orange Cassidy беше топ мърч селър за една солидна част от началото на AEW :D 

Аз лично по-добър дебют на rookie не съм виждал от бая време. Пичът поляризира. По-добре BTS lookalike, което да спечели сърцата на дамското демо от колкото разни назобани грозници които нешев отчаяно ни пробутва.

Много точно казано. Само ще направя забележката, че става дума за продажбите в официалния AEWShop, а не в PWTees. PWT в голяма степен движат AEWShop и затова поста е от тях.

Освен това, говорим за продажби в рамките на една седмица. Напълно обикновена седмица за останалите кечисти, но специална седмица при Hook (на базата на онлайн реакциите и реакциите в залата изключително добре приет дебют на ринга + това е първата му тениска въобще). Нормално е при него да има някакъв бум в продажбите тази седмица.

И пак ще кажа - доста добър дебют. Това означава ли, че смятам, че Hook ще стане някаква супер голяма звезда? Не, но като дебют беше екстра. Пичът е нещо различно на фона на болшинството и това ми харесва. Някъде видях сравнение с Jake Paul и ми допадна. Арогантно леке, което се мисли за tough guy и всички искат да го видят как си изяжда пердаха. 

6 minutes ago, nWoHulkster said:

Пичът е нещо различно на фона на болшинството... 

Различно? Кое точно му е различното от останалите, искащи място под слънцето в момента?

1 hour ago, kabakov said:

Различно? Кое точно му е различното от останалите, искащи място под слънцето в момента?

Посочи ми друг с подобна pretty boy teen визия, образ на "корав бияч" и in-ring стил като това, което показа? Няма друг такъв образ/презентация. Единствено Daniel Garcia се доближава донякъде, ама не точно. 

Може да е единствен, но това не го прави автоматично добър образ. Скоро не бях гледал толкова кринджав кечист като тоя. Браян Даниел е пример за дребен кечист, който може да селне образа на корав бияч. Кук е тотален клоун с тоя кошер дето го има за коса. Това ли ви е идеята за бияч?

Фактът, че се палиш да обясняваш как тоя не е никакъв корав бияч е точно това, което визирам, и причина защо може да бъде добър heel образ. :) Не знам как AEW смятат да го развиват като образ занапред, но аз лично heel heat-ът му го виждам точно по този "Кой? Тоя ли бе?!" начин.

Обаче, има стабилен шанс AEW аудиторията да го приеме като babyface занапред, което ще е тегаво. Hook за мен е с по-голям потенциал за heel образ, ако се изгради както трябва.

Виж, тука вече съм съгласен с теб. Става за хийл от сорта на Сами Гевара в първата година на AEW... стига да не припарва до МЕ вражди. Tова че е част от хийлски стейбъл, също е плюс. Дано публиката им не допусне грешката да го възприема като фейс.

Ха! Дори и един от най-големите AEW тролове Jim Cornette е харесал дебюта на Hook. Смятай. :D Cornette:

"I love this fucking kid. Before we hadn't seen enough to know if he could do anything or not and it was kind of a rib 'There's Hook standing there and doing nothing'. But fuck, he's in great shape and more importantly - he's got attitude. The facial expressions and the way he comes off when he's heeling the people. And he was heelish in his demeanor. He's got some natural things, Taz has been I'm sure training him and he's probably been training with a bunch of different people, but he's got shit you can't really teach if his personality was just a bag of wet fucking lettuce. And he just carried himself really well, especially when he knew he was getting over and he knew he was doing well he got a little extra oomph in his getalong there. The judo throws, he's smooth and has got a different kind of style than anybody else. And a lot of it is aggression. Even though he's green, he was aggressive. It was great."

Повече от Cornette по темата тук:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...