Jump to content

UFC 269 "Oliveira vs. Poirier" - 11 декември 2021


BulletClub

Recommended Posts

И двамата бойци в МЕ са там, където им е мястото - на върха! Според букитата Дъстин е фаворит, аз съм на друго мнение. И двамата си влизат в битката като фейсове. Може би в някой филм това би бил перфектния развои на нещата, а именно Порие да стане шампион. В моите очи Чарлз е по-непредвидим и с по-голям арсенал. Няма да се изненадам от пореден събмишън от страна на Оливейра.

За НунеЗ всичко е казано.. КО най-късно втори рунд.

Колби.. това момче всеки път като влезе в размяна на удари и гълта вода. Тук очаквам да се случи същото.

Ако Шугарбой си вземе този мач, вече ще го пуснат на топтоп бойците и знае ли човек, до три мача тайтълшот.

Има ли шанс това да е последния мач на Доминик Круз в UFC. Ще бъда неприятно изненадан ако на легенда като Круз изпращането му е в preliminary, а не МЕ на някой fight night.

 На всяко ппв си задавам въпроса "Къде може да стане upset of the year".. Въпреки, че на 101% съм сигурен в победата на Нунес, аз тайничко ще стискам палци за другото пичЕ.

Link to comment

Порие е класа над Оливейра. Чарлз имаше своя момент, но дори не е в топ 3 на дивизията си. Симпатичен боец, заслужаващ напълно мястото си в историята, но аз очаквам Диаманта да го натиска през целия мач.

 

Определно искам да видя до къде ще стигне О'Майли. Изключително грозна муцуна, обаче има качества. Всеки негов мач хваща окото. 

 

За Круз се надявам да получи още един мач. Много силен боец, който доставя и не заслужава да приключи по този начин.

Link to comment

Лесбианда Нунеш май беше обургана, а? Кралица Валентина е най-великата в историята на ММА, може би сега това ще стане ясно на всички

Link to comment

Ае ддз чуек. По-скоро колхозната селянка Валя може само и единствено да изпие скуърта на Единствената, Истинската, Абсолютната Кралица Йоанна. 

#DealWithIt

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Не. Това бяха 5 рунда и подариха победата на колхозничката. Съдийте й удариха едно рамо. Цял свят го видя. Спомням си имаше голяма контроверсия след това съдийско решение. Хората масово освиркваха и бяха недоволни. Така, че не. :)

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Само дето Аманда Нунеш, дето е ибандурила повече мадами от целото bWC, би на два пъти Валентина :D 

 

Link to comment

Фактец. И при все че така и не намери смелост да се изправи срещу Кралица Йоанна. Защото Нунеш знае, че направи ли го медийният балон около нея ще се спука. Че се спука и мощно ще замирише на пръдня с привкус на кисел чесън от Китай. Фактец. Факт до факта и до факта пак факт. Факт.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment
13 hours ago, gboy said:

Само дето Аманда Нунеш, дето е ибандурила повече мадами от целото bWC, би на два пъти Валентина :D 

А дали при втория път Лесбианда не пое Киргизстанската хурка, но победата и бе подарена, защото ЛГБТ лайвс матър? Май точно така стана.

Link to comment

Целият event беше много забавен. Картата не разочарова.

Аманда Нунес ми е като Бразилия и Реал Мадрид във футбола - знам, че е една от най-добрите, но винаги искам да падне, та цвръкнах малко като тапна.

Link to comment

Добре, момчета, време е за ПЪЛЕН АНАЛИЗ!

Sean O'Malley може да е всякакъв, но пичът наистина е супер корав, ако е излязъл с тая контузия, дето каза след мача. Още повече, че опонентът му не беше боксове круша. Може и да не е готов за големи мачове, но е атрактивен боец и бих го гледал винаги в подобни откриващи мачове. Хубаво е, че UFC не го хвърлиха на големите кучета и да му убият устрема. Добре го градят засега и съм сигурен, че ако продължава така, ще стане достатъчно популярно име.

Kai Kara-France се вдигна доста като име и определено това му беше най-голямата победа в кариерата. Коуди Гарбрандт свърши вече за мене, от тук нататък не го виждам. Имаше момент, когато изглеждаше машина, обаче с тъпотиите си и поведението си тотално си осра кариерата - супер несериозен пич, който беше феноменален талант. Жалко за него, но това е съдбата на всеки, който се вземе прекалено насериозно. Лично мнение, разбира се. :)

 

Мачове като Джоф Нийл срещу Santiago Ponzinibbio (да, копирах го!) за мен са възможно най-тъпите. И двамата са корави типове, но нищо повече. Който и да беше спечелил, това нямаше да значи нищо. Двамата ту печелят, ту губят - сиреч залостили са се на местата си и толкова. 

И стигаме до двата МЕ-та

Аманда Нунеш може и да загуби, iНО! 

= все още е ибандурила повече от цялото bWc накуп
= все така си остава най-великата в ММА-я за всички времена

 

И не вярвам някой скоро да я приближи дори (да не говорим да я надмине). Велика кариера, смаза всички за около едно десетилетие - Миша Тейт, Валентина (два пъти), Ронда, Киборга, де Рандами (ако така се чете) и още един куп елитни състезателки. Два шампионски пояса, сума ти защити и прочее и прочее... даже, ако трябва да се заям, ще кажа, че тя оглави UFC 200 и Брок й подгряваше тълпата като някоЙ кучка. 😎

 

---

За Пойрие и Оливейра - верно ли Чарлз още го броят underdog :D Не знам кой още трябва да наебе тоя пич и колко хора да приключи, че най-накрая някой до посочи слона в хола - pfp#1 претендент и уникален боец, който намля цялата шибана дивизия ... която btw e най-добрата в света. Срещу Гейджи ще е лудница, нямам търпение. Дано да го победи и него и Динята да плаче цяла нощ :D 

 

Link to comment
1 hour ago, gboy said:Аманда Нунеш може и да загуби, iНО! 

= все още е ибандурила повече от цялото bWc накуп

Ебаси ниската летва, чуек. И то когато Djambazov го няма. Намери за какво да я хвалиш. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...