Jump to content

Сървайвър глава V - "Наблюдателност по пътя към победата"


The Best

Recommended Posts

Здравейте, племена! Днес "Белите" и "Кафевите" се изправят в решителна битка, която изисква съобразителност, бързина и тактика. Ето правилата: Всеки един член на племената, който участва в играта ще получи на лични два варианта на картина, в която трябва да открие колкото се може повече разлики. Всяка открита разлика от член на племето носи по една точка.

 

Ако предадете бързо картината - минавате на следващата. Подготвил съм ви четири. Вие решавате каква тактика ще използвате - дали ще оползотворите времето равномерно между картините или ще гледате да откриете всички разлики в една. Времето, с което разполагате е 5 минути. Ако капитаните и знаменосците са на линия за играта - всяко племе ще получи бонус от още 10 минути. Ако някой играч успее да намери всички разлики в дадена картина, той ще донесе две точки бонус на своето племе. 

 

Ако имате въпроси към мен, можете да ги зададете в темата до 20:00, след това играта ще започне. Можете до началото ѝ да градите тактики, ако желаете. Успех!

 

Капитаните на племената @neshev и @Brutalnia заедно със знаменосците си @Prince10 и @Bobotsi трябва да потвърдят участие до 20:00ч. в темата, за да може техните племена да получат бонусите си.

Link to comment

Участвам.

              К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

           DELETE !  DELETE !  DELETE !

Link to comment

Имате четири картини, в които трябва да откриете разликите. На всеки пускам на лични първата картина. Имате време да откриете разликите в нея. След като ми я изпратите, аз ви пращам втората картина. Приключите ли с нея и имате още време - пращам ви третата. Можете да ползвате пейнт, индизайн или пауърпойнт за да маркирате разликите, друг вариант е да ги изписвате отдолу с думи, по този начин:

Пример:

Мъжът в лявата част на картината е облечен в черно, а в дясната - в розово. 

Link to comment

Не, можете да си помагате. Играта е отборна и вие решавате каква да е тактиката ви. Може един човек да загуби повече време на една картина, за да вземе бонуса за намиране на всички разлики, а друг да ги предава по-бързо и да търси по-лесните разлики из всички картини. Когато ми върнете едната картина с намерени разлики, дори те да не са всички налични, аз ви изпращам следващата картина. Имате необятно поле за тактики. Вие решавате как ще играете.

Link to comment

Край! Резултатът е... 5 точки за Бруталния, 6 точки за Бобоци и - 9 точки за Нешката! Победители са племето "Белите" с общ резултат 11 точки.

Веднага ще започне битката за имунитет на племето "Кафевите", тъй като знаменосецът не се появи.

Десет минути на разположение за @Mariyan01 и @Prince10 да заявят участие в битката за имунитет. В противен случай Нешката печели служебно два гласа и имунитет!

Link to comment

Дай утре да е битката за имунитет, на маса съм вмомента. Сори Нешка тотално изключих.

Link to comment

Край! След като знаменосецът @Prince10 не се яви дори за битката за имунитет, изоставеният от племето си капитан @neshev взима имунитета, заедно с два гласа на племенния съвет! Той решава как да ги използва. Сървайвър е игра в реално време и всичко зависи от разбирателството между участниците за точен час на играта. Трябва да внимавате когато се договаряте за удобно време и час!

Link to comment

Уважаеми участници, с три гласа "за" последният изгонен от своето племе преди обединението на племената, е...

Spoiler

@Mariyan01 с три гласа. @Prince10 получи един глас.

Новосформираното племе се нарича "Жълтеникавите". В него влизат шест човека. Очаквайте скоро да ви събера в новия, обединен чат! Честито на оцелелите:beer: 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...