The Best Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Здравейте, племена! Днес "Белите" и "Кафевите" се изправят в решителна битка, която изисква съобразителност, бързина и тактика. Ето правилата: Всеки един член на племената, който участва в играта ще получи на лични два варианта на картина, в която трябва да открие колкото се може повече разлики. Всяка открита разлика от член на племето носи по една точка. Ако предадете бързо картината - минавате на следващата. Подготвил съм ви четири. Вие решавате каква тактика ще използвате - дали ще оползотворите времето равномерно между картините или ще гледате да откриете всички разлики в една. Времето, с което разполагате е 5 минути. Ако капитаните и знаменосците са на линия за играта - всяко племе ще получи бонус от още 10 минути. Ако някой играч успее да намери всички разлики в дадена картина, той ще донесе две точки бонус на своето племе. Ако имате въпроси към мен, можете да ги зададете в темата до 20:00, след това играта ще започне. Можете до началото ѝ да градите тактики, ако желаете. Успех! Капитаните на племената @neshev и @Brutalnia заедно със знаменосците си @Prince10 и @Bobotsi трябва да потвърдят участие до 20:00ч. в темата, за да може техните племена да получат бонусите си. Link to comment
neshev Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Нищо не разбрах, но карай. Link to comment
Brutalnia Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Участвам. К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
The Best Posted December 9, 2021 Author Share Posted December 9, 2021 Имате четири картини, в които трябва да откриете разликите. На всеки пускам на лични първата картина. Имате време да откриете разликите в нея. След като ми я изпратите, аз ви пращам втората картина. Приключите ли с нея и имате още време - пращам ви третата. Можете да ползвате пейнт, индизайн или пауърпойнт за да маркирате разликите, друг вариант е да ги изписвате отдолу с думи, по този начин: Пример: Мъжът в лявата част на картината е облечен в черно, а в дясната - в розово. Link to comment
neshev Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Картините различни ли ще са за всеки? Link to comment
The Best Posted December 9, 2021 Author Share Posted December 9, 2021 Не, можете да си помагате. Играта е отборна и вие решавате каква да е тактиката ви. Може един човек да загуби повече време на една картина, за да вземе бонуса за намиране на всички разлики, а друг да ги предава по-бързо и да търси по-лесните разлики из всички картини. Когато ми върнете едната картина с намерени разлики, дори те да не са всички налични, аз ви изпращам следващата картина. Имате необятно поле за тактики. Вие решавате как ще играете. Link to comment
neshev Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Искам отсрочка, моите маняци още не са изтрезнели от 8 декември. Link to comment
The Best Posted December 9, 2021 Author Share Posted December 9, 2021 Край! Резултатът е... 5 точки за Бруталния, 6 точки за Бобоци и - 9 точки за Нешката! Победители са племето "Белите" с общ резултат 11 точки. Веднага ще започне битката за имунитет на племето "Кафевите", тъй като знаменосецът не се появи. Десет минути на разположение за @Mariyan01 и @Prince10 да заявят участие в битката за имунитет. В противен случай Нешката печели служебно два гласа и имунитет! Link to comment
Mariyan01 Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Дай утре да е битката за имунитет, на маса съм вмомента. Сори Нешка тотално изключих. Link to comment
The Best Posted December 9, 2021 Author Share Posted December 9, 2021 Край! След като знаменосецът @Prince10 не се яви дори за битката за имунитет, изоставеният от племето си капитан @neshev взима имунитета, заедно с два гласа на племенния съвет! Той решава как да ги използва. Сървайвър е игра в реално време и всичко зависи от разбирателството между участниците за точен час на играта. Трябва да внимавате когато се договаряте за удобно време и час! Link to comment
The Best Posted December 10, 2021 Author Share Posted December 10, 2021 Уважаеми участници, с три гласа "за" последният изгонен от своето племе преди обединението на племената, е... Spoiler @Mariyan01 с три гласа. @Prince10 получи един глас. Новосформираното племе се нарича "Жълтеникавите". В него влизат шест човека. Очаквайте скоро да ви събера в новия, обединен чат! Честито на оцелелите Link to comment
Mariyan01 Posted December 10, 2021 Share Posted December 10, 2021 НОМИНИРАХА МЕ КУРВИТЕ И ПЕДЕРАСИТЕ!!! Link to comment
neshev Posted December 10, 2021 Share Posted December 10, 2021 Just now, Mariyan01 said: НОМИНИРАХА МЕ КУРВИТЕ И ПЕДЕРАСИТЕ!!! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.