Jump to content

AEW Dynamite - 8 декември 2021


neshev

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Интересна идея на AEW MJF да е babyface в New York, но не беше като Bret Hart в Canada, няма как да е. MJF е далеч все още от подобни легенди. Тук да уточня, че говорим за периоди, в които Bret Hart е бил heel по принцип, но babyface в Canada. Този прийом, който не съм виждал буквално от години в мейнстрийм федерация. Беше леееко изкуствено, защото CM Punk нареждаше публиката в New York прекалено много, един вид разчиташе основно на cheap heat, а не на нещо друго. Същото го виждам и в Daniel Bryan, което ми идва също малко в повече. От всичко това разбирам, че явно Tony Khan е фен на cheap heat-а, но тук ще се съглася с нашия човек @Tangraи ще кажа, че понякога е прекалено лесно/евтино да използваш само това. Хайде при MJF, когато не е в родния си град, се получава много добре, да кажем, че MJF е по-класически/старовремски heel, но защо трябва и CM Punk и Daniel Bryan да правят същото, за да си докарат heel реакции, наистина не знам. Иначе тук MJF си докара прилична babyface реакция, но както казах не беше чак да е нещо невиждано, каквото може би AEW са очаквали. Все пак браво за смелостта на AEW heel-ове да са babyface-ове в родните си градове, винаги съм си мислел, че ако на една публика heel-ът ѝ е любимец, защо трябва да е обратното. Единствената ми критика, както написах и по-горе, е че CM Punk трябваше да търси cheeap heat, а не нещо по-оригинално.

               

Link to comment

Мен пък първия сегмент страшно много ме изкефи - така и трябва да бъде. Punk беше освиркан и получи STFU реакции, какво повече. Цялото промо + последвалата победа на MJF беше супер. Ще е яко Пънк да коства пръстена другата седмица, Dante и без това заслужава по-стабилен пуш.

За Браян пък съм на мнението, че си е граден като хийл от както започна враждата с Адам Пейдж и го предпочитам така, отколкото малоумната му YES версия. Ебе ги през гащите, после им казва колко по-слаби са от него и ги пребива допълнително. Злато.

Коуди също ми харесва как тийзва търн абсолютно всеки път.

Link to comment

КАН-Великан за пореден път демонстрира на изкуфялата федерация, как се градят истории!!! AEW правят предвидимото непредвидимо!

 

CM Punk продължава да набира скорост както ПРЕДСКАЗАХ! 

 

Spoiler

excellent-everything-is-proceeding-as-i-

 

Но дори мен, ака, човекът който вижда гения у КАН, успяха да ме изненадат с това промо, което между другото е един от най-великите соло сегменти с участието на Punk! Все пак мисля, че няма начин да го обърнат в хийл на този етап. Даже очаквам следващата му вражда да е с Адам Коул, просто защото вече трета седмица споменават Брит Бейкър. Дали не се готви нещо тука? Разбира се, очаквам да загуби от MJF, това би била правилната насока на този етап. Още повече сега, когато обявиха, че победителят става претендент за титлата.

 

Коуди Роудс показа, че може да бъде интересен от време на време. Сега е идеален момента да преебе Сами Гевара и да направи хийл търн. Май съм го казвал вече, но Самчо като сериозен фейс е тотална абоминация! На това момече му отива ролята на хийл олигофренче, забито в мидкарда, както беше в началото. Затова е роден и за нищо друго. Бил един от 4-те стълба на AEW, aма друг път...

 

Браян Титаниел за нула време се превърна в топ хийлът на AEW. Но това не трябва да е изненада, защото баче ви Браян е доказал многократно, че може всичко. Като хийл обаче винаги е бил  най-интересен за гледане и великият промоутър КАН го е осъзнал това от самото начало. Просто нямаше как да го дебютира като хийл, защото е огромно име, най-голямото в AEW! Засега враждата им с Хангман се развива идеално, но се надявам да е кратка история, защото не ми се иска Браян да загуби повече от веднъж. И една 5 звездна класика е достатъчна, за да издигне каубоя. Иначе Адам Пейдж, шапки долу, получи едно от най-добрите развития на кеч образ, които съм виждал, но сега, когато най-после е на върха, не ми е толкова интересен. Това е нормално рабира се, винаги е по-интересно когато фейсът гони титлата и има планина за изкачване пред себе си. Затова е хубаво от време на време границите между фейс и хийл да се размиват леко, както видяхме в началото на шоуто с Пънк. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...