Jump to content

WWE SmackDown - 03 декември 2021


THE ENEMY

Recommended Posts

20211008_SDMatchPrev_Brock_clean_FC--7de

What will happen when Brock Lesnar returns to SmackDown this Friday?

In the wake of the stunning announcement by Kayla Braxton last week that Brock Lesnar's suspension has been lifted, what will The Beast have in store when he is once again unleashed upon SmackDown?

What will his return mean for Universal Champion Roman Reigns and The Bloodline's control over the blue brand?

  • Upvote 2
  • Like 1
Link to comment

Гавра със Сами. Поне Брок наистина да беше в неговия ъгъл и в самия им мач да беше се намесил нещо и една тройна заплаха да бяха спретнали за идния турнир. Липса на жълтуркото IC чемп.. Време и той няква вражда да му измислят. Дрю и него го върят в трета глуха.

Link to comment

И в синия бранд се поотпуснаха нещо, пак постно ми се стори, дори и с return-а на Lesnar не успяха да надъхат зрителя. Sami Zayn всъщност е много добър актьор, идеален е за участник в някоя комедия, стига да го вкарат малко във вид. Винаги съм смятал, че с правилния booking може да се получи нещо много интересно с него, но предполагам, заради не толкова добрата му физика яде дървото, иначе му се отдава да държи микрофона в ръцете си. Надушвам, че много скоро заедно с Owens ще се пренасочат към другата топ компания.

  • Upvote 3

 

 

Link to comment

Всъщност наистина Зейн задобря доста напоследък в тази си роля и вече дори на мен, този взискателен критик който съм, успява да ме забавлява на моменти. Тук специално и химията с Леснър им се получи доста добре. Добри кавалски сегменти и изпълнения на двамата през целия епизод, всъщност ако всичката комедия в WWE беше на това ниво, значително по-рядко бих се оплаквал от нея.

 

Los Lotharios въпреки, че изглеждаха като добро ядро за изграждане на някакъв читав таг тийм за който да ми пука, напоследък доста ги замразиха. Дори тук въпреки победата си, изглеждаха като някакви ебани джобери, дори вече май не са фейсове? При всички случаи, Викингите са тези които в момента изглеждат като получаващи голямото внимание. Ентрансът им беше с някакво яко пиро, изглежда сега ще заформят и някаква история между тях и Шинске/Бугс. 

 

Саша записа резонна победа, мацката винаги заслужава да е up в картата, така че нищо против. Но все пак именно покрай нея се сетих, че в този епизод липсваше Шотци, липсваше онзи пич Холанд също. Другата седмица когато дебютират Xia Li, тази боркиня срещу всички гадни мъже, май съвсем ще заебат развитието на останалите млади диви от SD, включително и Тони Сторм след като джобне на Флеър на Ден1. :(

  • Upvote 4
Link to comment

Говори се, че Day 1 е личен проект на Nick Khan, тъй че не се изненадвам, че искат да направят Roman Reigns срещу Brock Lesnar още тогава. Има слухове, че Скалата все пак ще е на разположение за WM, което може би е още една причина да прибързат с Brock и Roman.

 

По принцип не съм особен фен, когато part timer-и третират full timer-и като изтривалки, но тук имаше някакъв резон. Zayn си е комедиен образ отвсякъде и не е правил нищо значимо в последните години. Пък Brock, чисто като образ, не гледа шоуто и надали го е чувал дори. :D Brock е забавен соло, напомни ми леко на мини враждата с Heath Slater преди време. 

 

Имаше някои неща, които си бяха ташак. Например Viking Raiders падат и после танцуват като пълни джабронита. Латинотата са добър отбор, но Angel Garza ми се струва леко пропилян. Пичът има много харизма, ако му се даде свобода и читав образ, ще е много силен heel. 


Радвам се, че Toni Storm получава мач за титлата, макар че градежът и досега е доста зле. И самата вражда е доста, доста ялова. Като сравниш какво правят Becky и Liv Morgan, това изглежда като тотал щета. :D

 

Sasha и Shayna Направиха добър мач. Сигурен съм, че втората е доста щастлива, че най-накрая се освободи от Nia Jax. :lol:

  • Upvote 2
Link to comment

10 години и нито едно промо от Леснар и сега цял епизод изнася промота. В мен възниква въпроса „Защо“, защо не го правеше толкова години? Мен Сами Зейн не ме кефи, макар че не отричам промо уменията му. Кечистите трябва да са нацепени, а не да изглеждат като теб и мен. Трябва да има някакъв стандарт, иначе това ще е просто едно амтьорско шоу. 

 

Добре е, че Саша би Шейна, но това ще довде ли до нещо? Шот за титлата, все пак Шейна си е една от коравите кучки в WWE, нещо като бос във видео игра. Какво стана с Шотси и тяхната вражда? Малко е странно, да не би да обмислят дали да не я уволнят? 

 

 

  • Upvote 2
Link to comment
Metzgermeister

Определено ми стана жал за Сами - очакваше се, че ще джоби, но той направо си бива гаврен на всяко шоу вече. Добър е в този образ, но ми липсва бейбифейс Сами Зейн от "NXT". Един от най-големите марк аут моменти за мен, откак съм фен на този бизнес, беше, когато най-накрая успя да бие Невил за титлата на някогашния жълт бранд. Беше перфектно изграден като фейс и това помогна и на Оуенс да се бетонира като мразен хийл, след като му развали празненството и го тръшна в ръба на ринга, а впоследствие прекрати рейна му след едва 2-3 месеца. Определено ми се иска един ден отново да видим този Сами Зейн и да се поизбръсне и подстриже.

 

Шейна пак пада лесно и е поредният пример за доминиращи кечисти от "NXT", които биват погребани в главния ростър. Общото между Шарлът и Шейна е,

че и двете изглеждат като травестити, но разликата е, че първата я гримират и пудрят, все едно е 10/10 изкусителна секси мадама и така я правят още по-гнусна и противна, докато втората е безкомпромисният хийл, който гаври фейсовете и им чупи костите и не ѝ пука как изглежда, докато го прави. Точно това ме кара и да симпатизирам на бившата ММА-ка и да не понасям Кралицата.

 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...