Jump to content

AEW Dynamite - 1 декември 2021

neshev

Recommended Posts

Абсолютно излишен спот с горяща маса, който даже не се получи особено добре.

Май в това шоу не са споменавали WWE, как са се сдържали? :lol:

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

От къде мога да гледам или тегля епизодите, освен от watchwrestling? Бях си направил регистрация в XWT, но ми деактивираха акаунта, защото не бях влизал няколко дни и сега не ми дава да си направя нов, понеже IP-то ми вече е използвано... :dry:

The Olimpic Hero
19 minutes ago, BulletClub said:

От къде мога да гледам или тегля епизодите, освен от watchwrestling? Бях си направил регистрация в XWT, но ми деактивираха акаунта, защото не бях влизал няколко дни и сега не ми дава да си направя нов, понеже IP-то ми вече е използвано... :dry:

Тук - много пъти съм го давал този сайт. Перфектен е, качват буквално всичко от света, не говоря само за кеч. Каквито си представите филми, сериали, игри. Не иска регистрация, свободно се тегли. Натискате на magnet download и ви го отваря в торент програмата за сваляне.

https://www.1337xxx.to/

https://www.1337xxx.to/torrent/5071138/AEW-Dynamite-2021-12-01-720p-WEB-h264-HEEL-TJET/

Тази седмица не трябваше да го има промото на MJF.

Всичко което имаха да си казват, вече го направиха.

Голям боч тука... Уж Андраде трябваше да "поеме" огъня пък не знам дали въобще докосна масата...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...