Radox Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Малко неочаквано, но със Socki записахме подкаст и за този сезон. Доста култово стана след последователните подкасти за класическите сезони 5 и 6, сега отново ДОСТАВЯМЕ шоута и за сезони 15 и 16. По принцип Olimpic трябваше да запише този брой със Socki, но той се отказа и колкото и да ме мързеше, реших все пак да направим шоуто. Леко се разочаровах, защото по-скоро ми се слушаше. Все пак, за мен се получи много добре, цели 2 часа е шоуто, говорихме за развитието и историята на играта във форума, направихме ПЪЛНО припомняне на всеки един от сезоните от 1 до 16, и разбира се дадохме оценка на представянето на всички 14 участника в този сезон. Приятно слушане, надявам се да ви надъха и ви чакаме в Коледния сезон №17! Mafia Podcast 16.m4a Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Утре ще ви слушам. По принцип мислех да се включа, но ми е време и на мен да слушам подкаст за Мафия, защото ми е писнало да участвам във всичко в BWC. Искам да бъда и само слушател. Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Добър подкаст, но с една много лека забележка. Трябва да се прави разлика в рийда на играчите преди и след разкриване на Шериф. Напълно нормално е параноята да е по-голяма, когато няма разкрит шериф, който да е дал мафиоти и мирни граждани. Аз затова казвам, че играта на neshev и Radox не е някаква много по-различна от моята. Ако бях в играта и Шерифът се беше разкрил, то нормално и моята параноя щеше да намали и да навържа някои неща покрай ЧОТУДЕ и Price. Обаче ако нямаше Шериф, повярвайте ми, че Radox, neshev и THE ENEMY щяха да играят един против друг. То те пак тръгнаха да играят един против друг де, в предпоследния ден и донякъде играта на Бизкит ги спаси от това да се самоизбият. И още нещо, чисто за имената на сезоните. Коледният сезон задължително трябва да е 17-и сезон, тоест заглавието трябва да е така: "Мафия - Сезон 17 (Коледа 2021, Коледен или нещо подобно), защото е тъпо, чисто исторически, когато някои сезони биват пренебрегвани или забравяни, защото са били с имена извън официалната бройка. Примерът е "EL PRESIDENTE" на THE ENEMY, който си е много добър сезон, но вижте как самите вие не му обърнахте внимание в подкаста. Или пък Коледния от 2019. Та нека всеки сезон се брои, а пък нека си има и подзаглавие в скоби, няма лошо. Link to comment
neshev Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 13 minutes ago, The Olimpic Hero said: Добър подкаст, но с една много лека забележка. Трябва да се прави разлика в рийда на играчите преди и след разкриване на Шериф. Напълно нормално е параноята да е по-голяма, когато няма разкрит шериф, който да е дал мафиоти и мирни граждани. Аз затова казвам, че играта на neshev и Radox не е някаква много по-различна от моята Фактец. От "явните мафиоти Радух и Нешев", щеше да минеш на "явните мафиоти ЧОТУДЕ и Джаки". 🥲 Link to comment
Radox Posted November 30, 2021 Author Share Posted November 30, 2021 17 minutes ago, The Olimpic Hero said: И още нещо, чисто за имената на сезоните. Коледният сезон задължително трябва да е 17-и сезон, тоест заглавието трябва да е така: "Мафия - Сезон 17 (Коледа 2021, Коледен или нещо подобно), защото е тъпо, чисто исторически, когато някои сезони биват пренебрегвани или забравяни, защото са били с имена извън официалната бройка. Еми той "коледният" сезон ще си е истински сезон, с 15-16 играча, като миналогодишния 12-ти. Пълноправен сезон ще е и ще е под номер 17, разбира се. Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 13 minutes ago, neshev said: Фактец. От "явните мафиоти Радух и Нешев", щеше да минеш на "явните мафиоти ЧОТУДЕ и Джаки". 🥲 Шибан, мръсен, долен, плевенски, градински трол! Link to comment
Farest Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 За почти всичко съм съгласен в подкаста, но само за едно не съм. Казахте, че Олимпик има лош рийд както обикновенно, но според мен има един от най-добрите рийдове, да не кажа най-добрия. Ако е гражданин е хубаво да се играе длс него с такъв рийд Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 @Radox, в Коледния сезон искам "рандом генераторът ти" да ме пусне мафиот заедно с Фарката. Това ми е новият мечтан партньор в Мафия. Не искам да играя с разни ментета като neshev вече! Link to comment
neshev Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Извън ебавките, Олимпийския имаше добри анализи и беше първият, който вербализира подозренията си към ЧОТУДЕ. Пък и за разлика от други пъти, този път игра докрая. За гражданите без роля е нормално да грешат доста. 😊 Link to comment
Dudley Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Викнете ме за другия подкаст Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Понеже гледам, че има хора, които искат да участват в подкасти за Мафия, мисля да запиша още един подкаст - генерално за играта. @ЧОТУДЕ и @Dudley изявиха желание. Ако са ОК все още, ще се разберем и ще запишем. Link to comment
Dudley Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Аз съм по съгласен да се включа примерно след коледния сезон , тъй като вече Соки и Радокс са коментирали като цяло. По добре е да има пак няква пауза между подкастите според мен , за да има и интерес , но тва си е мое мнение де. Link to comment
MJ23 Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Запиши с @The Best и @Prince10 , с удоволствие ще чуя мнението им за играта и хипер активността около нея - подкасти, очакваме скоро и форумно списание. Link to comment
Prince10 Posted November 30, 2021 Share Posted November 30, 2021 Бих се навил попринцип, ама нещата трябва да се случват през телефон и пУтрибитилити да не ме ебават, че не мога да казвам ,,р". Link to comment
hacky Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 12 hours ago, Prince10 said: Бих се навил попринцип, ама нещата трябва да се случват през телефон и пУтрибитилити да не ме ебават, че не мога да казвам ,,р". Половината форум не можем. Да мога да казвам Р е моя мечта Link to comment
ЧОТУДЕ Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 On 11/30/2021 at 2:47 PM, The Olimpic Hero said: Понеже гледам, че има хора, които искат да участват в подкасти за Мафия, мисля да запиша още един подкаст - генерално за играта. @ЧОТУДЕ и @Dudley изявиха желание. Ако са ОК все още, ще се разберем и ще запишем. След Коледния брой може да запишем, ако искате малко свежест в шоутата си. 😊 Тамън и ако не участвам ще съм обективен. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.