Jump to content

Mafia Podcast - Сезон 16

Radox

Recommended Posts

Малко неочаквано, но със Socki записахме подкаст и за този сезон. Доста култово стана след последователните подкасти за класическите сезони 5 и 6, сега отново ДОСТАВЯМЕ шоута и за сезони 15 и 16. По принцип Olimpic трябваше да запише този брой със Socki, но той се отказа и колкото и да ме мързеше, реших все пак да направим шоуто. Леко се разочаровах, защото по-скоро ми се слушаше. Все пак, за мен се получи много добре, цели 2 часа е шоуто, говорихме за развитието и историята на играта във форума, направихме ПЪЛНО припомняне на всеки един от сезоните от 1 до 16, и разбира се дадохме оценка на представянето на всички 14 участника в този сезон. Приятно слушане, надявам се да ви надъха и ви чакаме в Коледния сезон №17! :wank:

Mafia Podcast 16.m4a

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero

Утре ще ви слушам. По принцип мислех да се включа, но ми е време и на мен да слушам подкаст за Мафия, защото ми е писнало да участвам във всичко в BWC. Искам да бъда и само слушател. :)

The Olimpic Hero

Добър подкаст, но с една много лека забележка. Трябва да се прави разлика в рийда на играчите преди и след разкриване на Шериф. Напълно нормално е параноята да е по-голяма, когато няма разкрит шериф, който да е дал мафиоти и мирни граждани. Аз затова казвам, че играта на neshev и Radox не е някаква много по-различна от моята. Ако бях в играта и Шерифът се беше разкрил, то нормално и моята параноя щеше да намали и да навържа някои неща покрай ЧОТУДЕ и Price. Обаче ако нямаше Шериф, повярвайте ми, че Radox, neshev и THE ENEMY щяха да играят един против друг. То те пак тръгнаха да играят един против друг де, в предпоследния ден и донякъде играта на Бизкит ги спаси от това да се самоизбият.

И още нещо, чисто за имената на сезоните. Коледният сезон задължително трябва да е 17-и сезон, тоест заглавието трябва да е така: "Мафия - Сезон 17 (Коледа 2021, Коледен или нещо подобно), защото е тъпо, чисто исторически, когато някои сезони биват пренебрегвани или забравяни, защото са били с имена извън официалната бройка. Примерът е "EL PRESIDENTE" на THE ENEMY, който си е много добър сезон, но вижте как самите вие не му обърнахте внимание в подкаста. Или пък Коледния от 2019. Та нека всеки сезон се брои, а пък нека си има и подзаглавие в скоби, няма лошо.

13 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Добър подкаст, но с една много лека забележка. Трябва да се прави разлика в рийда на играчите преди и след разкриване на Шериф. Напълно нормално е параноята да е по-голяма, когато няма разкрит шериф, който да е дал мафиоти и мирни граждани. Аз затова казвам, че играта на neshev и Radox не е някаква много по-различна от моята

Фактец. От "явните мафиоти Радух и Нешев", щеше да минеш на "явните мафиоти ЧОТУДЕ и Джаки". 🥲

17 minutes ago, The Olimpic Hero said:

И още нещо, чисто за имената на сезоните. Коледният сезон задължително трябва да е 17-и сезон, тоест заглавието трябва да е така: "Мафия - Сезон 17 (Коледа 2021, Коледен или нещо подобно), защото е тъпо, чисто исторически, когато някои сезони биват пренебрегвани или забравяни, защото са били с имена извън официалната бройка.

Еми той "коледният" сезон ще си е истински сезон, с 15-16 играча, като миналогодишния 12-ти. Пълноправен сезон ще е и ще е под номер 17, разбира се.

35izpu1.jpg

The Olimpic Hero
13 minutes ago, neshev said:

Фактец. От "явните мафиоти Радух и Нешев", щеше да минеш на "явните мафиоти ЧОТУДЕ и Джаки". 🥲

Шибан, мръсен, долен, плевенски, градински трол! 

За почти всичко съм съгласен в подкаста, но само за едно не съм. Казахте, че Олимпик има лош рийд както обикновенно, но според мен има един от най-добрите рийдове, да не кажа най-добрия. Ако е гражданин е хубаво да се играе длс него с такъв рийд

The Olimpic Hero

@Radox, в Коледния сезон искам "рандом генераторът ти" да ме пусне мафиот заедно с Фарката. Това ми е новият мечтан партньор в Мафия. Не искам да играя с разни ментета като neshev вече!

Извън ебавките, Олимпийския имаше добри анализи и беше първият, който вербализира подозренията си към ЧОТУДЕ. Пък и за разлика от други пъти, този път игра докрая. За гражданите без роля е нормално да грешат доста. 😊

The Olimpic Hero

Понеже гледам, че има хора, които искат да участват в подкасти за Мафия, мисля да запиша още един подкаст - генерално за играта. @ЧОТУДЕ и @Dudley изявиха желание. Ако са ОК все още, ще се разберем и ще запишем. 

Аз съм по съгласен да се включа примерно след коледния сезон , тъй като вече Соки и Радокс са коментирали като цяло. По добре е да има пак няква пауза между подкастите според мен , за да има и интерес , но тва си е мое мнение де. 

Запиши с @The Best и @Prince10 , с удоволствие ще чуя мнението им за играта и хипер активността около нея - подкасти, очакваме скоро и форумно списание.

Бих се навил попринцип, ама нещата трябва да се случват през телефон и пУтрибитилити да не ме ебават, че не мога да казвам ,,р".

12 hours ago, Prince10 said:

Бих се навил попринцип, ама нещата трябва да се случват през телефон и пУтрибитилити да не ме ебават, че не мога да казвам ,,р".

Половината форум не можем. Да мога да казвам Р е моя мечта

On 11/30/2021 at 2:47 PM, The Olimpic Hero said:

Понеже гледам, че има хора, които искат да участват в подкасти за Мафия, мисля да запиша още един подкаст - генерално за играта. @ЧОТУДЕ и @Dudley изявиха желание. Ако са ОК все още, ще се разберем и ще запишем. 

След Коледния брой може да запишем, ако искате малко свежест в шоутата си. 😊 Тамън и ако не участвам ще съм обективен.

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...