Jump to content

WWE SmackDown - 19 ноември 2021


Recommended Posts

THE ENEMY

 

20211112_SDMatchPrev_SashaShotzi_FC_Frid

Sasha Banks looks for payback in a showdown against Shotzi next week

Several weeks ago, an unhinged Shotzi unleashed a ruthless assault on Sasha Banks, feeling that The Blueprint cost her a win against SmackDown Women’s Champion Charlotte Flair.
Although the two Superstars now find themselves partners on the SmackDown Women’s Survivor Series Team, they must settle their personal rivalry in a one-on-one clash.

 

 

 

  • Upvote 2
Link to comment
batistaheel

Не бях гледал кеч от няколко седмици и за това тази вечер наваксах с трите главни шоута на WWE. Финалът на Смака просто изкърти. Това е сблъсъкът на две наистина големи звезди. Това е като мач от атитюд ерата, като Скалата срещу Трите Хикса. Роман е непобедим, Биги е непобедим. Биги изпрати съобщение на Вожда в Рау, после и сам се появи в Смака, като истински шампион, който не бяга, не се крие и винаги е на среща. Адски съм хайпнат за този мач и знам, че и двамата ще доставят. Но как се слчучи това хора, от трима до болка втръснали раздавачи на палачинки до мейивентъри и световни шампиони. Два шампиона (Кофи и Биги) и един крал (Уудс), който навлиза в мейнивента. Преди години си мислех, че и тримата ще са отборни шампиони до пенсия. Харесва ми и, че новият крал за разлика този път го бутат в програма с шампиона, а не като всяка година да го превръщат в комедиен образ. Да има някаква тежест тази корона, фигурно казано. 

 

Шотзи за кратко време ми се превърна в любимка, а в NXT беше една от най-антипатичните. Макар, че на външен вид изглежда като клонинг на Саша, тя си има своето персоналити. Начин по който говори, начин по който се бие, агресията на ринга. Възходът на Шотзи мога да го сравня с този на Лекси преди години. С бързо темпо се развиват нещата, но при наличие на утвърди звезди не я виждам като шампионка за сега. 

 

Хора, някой да каже Саша фейс ли е или е по-скоро туинър. Защото тя се държи повече като хийл, но се бие с други хийлове. 

 

Тони Сторм също направи много добро промо. Имам надежди, че тя ще е една от бъдещите звезди на компанията. Изключвам в този момент да я направят шампионка, но след време кой знае. 

 

Много добро промо клипче за вражата между Шарлот и Беки, но се започвам да се чудя дали уж този бекстейдж хийт между двете не е било замислиено и режисирано от самото начало? 

 

Обаче заради тези постоянни уволнения съм на тръни, ами ако утре уволнят някой/я на който/която съм се радвал. Просто вече трябва да спрат с тези уволнения. 

 

Сори за правописните грешки, едвам виждам. :D 

Link to comment

Саша беше коментирала наскоро, че има образи като нейния, които (цитирам по спомен) са до толкова изградени, че са отвъд heel/face концепцията, държат се винаги според образа, а публиката избира дали да ги освирква или съпортва.

В конкретния момент за компанията Саша е face. Това, че бекстабва други хора не е нещо неестествено, и Биг И го прави.

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...