Jump to content

Кубрат Пулев ще се състезава в нов боен спорт Triad Combat

ShiningWizard

Recommended Posts

ShiningWizard

Triller обяви следващото си уникално събитие, в което професионални ММА бойци и боксьори ще премерят сили  - Triad Combat, което съчетава правила от двете дисциплини. Първият ивент ще се проведе на 27 Ноември тази година в Арлингтън, Тексас.

Мачовете ще се състоят на триъгълен ринг, a рундовете ще бъдат по две минути. За събитието са обявени някои от бойците, които ще участват в двубои, един от които е нашият боксьор в тежка категория Кубрат Пулев. Твърди се, че той ще се изправи срещу ММА звездата Витор Белфорт. Също така са обявени други имена от бойните спортове като Майк Пери и Франк Мир.

Бандата Металика ще подгряват събитието с изпълнение на живо. 

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Кобрата си е чобанин и е роден за такива изродщини. Ако откъсне главата на Белфорт може да им стане основна атракция и да изкара голяма пачка. Въпросително е с каква нагласа ще отиде и дали въобще ще е тренирал. Правилата са си като бокс, единствено спининг бек фист ще е разрешен, без опити за поваляне и събмишъни. В такива условия си е фаворит. Жалко, че няма нокаутираща сила и има добър шанс да убие публиката от скука.

Белфорд ще го удуши, нашият ще каже, че има хронична астма и затова е загубил- ясно като бял ден.

43 minutes ago, Mariyan01 said:

Белфорд ще го удуши, нашият ще каже, че има хронична астма и затова е загубил- ясно като бял ден.

без опити за поваляне и събмишъни

.

Само аз ли не виждам смесица между ММА и бокс, а просто 2-3 елемента на ММА прибавени към бокса?

При тези правила Кобрата си е чист фаворит.

ShiningWizard

Като ги знам тия промоутърски чекии, няма да се учудя ако Кобрата се бие с изродски кенчета като Хонг Ман Чой или ”Иракския Хълк” в следващия ивент.

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Интересно, че двубоят все пак ще е част от официалната боксова статистика, въпреки разликите в правилата. Не знам как става тоя номер.

Ехее Кобрата голям мач си е уредил. Чакам с нетърпение. Дано Кобрата го нокаутира. Ще бъде интересно! 

jlny.gif

Ето ги правилата, нали някой се чудеше:

All punches from all positions and angles which land on legal targets (as defined below) are allowed in Triad Combat. This includes, but is not limited to: jabs, crosses, hooks, straights, upper cuts, bolo punches, back fists, and hammer fists.

All spinning punches which land on legal targets are allowed.

All strikes involving kicks, knees, elbows, forearms, shoulders, and head are illegal.

Общо взето бокс, но дават да удряш с цялата част на ръкавицата. 

Те цяло видео бяха направили - докато един обясняваше, двама до него се маризеха, за да демонстрират. Чист бокс си е, просто са позволени удари, дето иначе се водят "мърсТни" :D . Чудя се дали да не се прежаля и да си взема PPV-то (ако изобщо ми го пусне в БГ) , но се колебая не за друго, а щото съм убеден, че мачовете ще са пародия и ще се чувствам супер преебан. Както като си пуснах за един месец WWE Network-а и виждах през сълзи как Винс си купува домати с моите пари!

The Olimpic Hero
16 minutes ago, gboy said:

Те цяло видео бяха направили - докато един обясняваше, двама до него се маризеха, за да демонстрират. Чист бокс си е, просто са позволени удари, дето иначе се водят "мърсТни" :D . Чудя се дали да не се прежаля и да си взема PPV-то (ако изобщо ми го пусне в БГ) , но се колебая не за друго, а щото съм убеден, че мачовете ще са пародия и ще се чувствам супер преебан. Както като си пуснах за един месец WWE Network-а и виждах през сълзи как Винс си купува домати с моите пари!

Съпричастен съм ти. Аз един път си платих 10$ за сайта на Дейв Мелцер, защото търсих едни стари подкасти, които ги нямаше в нито един торент сайт. Леко ме е срам от тази постъпка. :(

3 hours ago, The Olimpic Hero said:

Съпричастен съм ти. Аз един път си платих 10$ за сайта на Дейв Мелцер, защото търсих едни стари подкасти, които ги нямаше в нито един торент сайт. Леко ме е срам от тази постъпка. :(

Пълен балък си чуек. Ще те изхвърля от нашата почтена организация . 

44 minutes ago, neshev said:

Ай, момчета, защо Кобрата мяза на торба с лайна? :D

Може би чака за реванш от Джошуа (който скоро няма да стане) и иска да заприлича на Анди Руиз а.к.а ходещо бурито, но при неговия случай ще е ходещ дюнер

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...