Jump to content

Hardcore diary

Recommended Posts

Много напрегнат и супер :)

[b]Мень койтья уваЖавя шьо мь къжуья![/b]
[url="http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare.swf"]Поздрав за моите приятелчета[/url]
No stop you must see this,see this.Bewere,bewere.You realy must see this....all for them.....they love me...love is a great thing when it's not in you house...No coment.

Страшно шоу :w00t: Много добро :D Ама и аз колко дълго я задържах тая титла...Докато я спечеля и я загубих...И то заради тоя олигофрен Еди :x Как можа тъпото кретенче да блъсне стълбата и то докато АЗ бях на нея :ninja: ...Направо е за убиване (или уволнение ;t )

[img]http://img413.imageshack.us/img413/6749/dxsuckitidbydgenerationx9ng.jpg[/img]

HeartBreak`Kid

Леле какъв бой падна...Now that's what I call COOL! :tup: Поздравете новата си шампионка,аматьори :lol: Знаех си аз,че ненапразно съм избрала стълба за любим предмет :P

[center][img]http://i.data.bg/07/11/27/681985_orig.jpg[/img][/center]

Але направо шеметно яко загубих ама карай другият път ще бия STONE GOLD искаш ли отбор

[url="http://imageshack.us"][img]http://img54.imageshack.us/img54/8660/12187674vq3.jpg[/img][/url]
The Game On! Blow Down To The King Of Kings!!!

Съгласен съм G ако можеш ни включи за отборнити титли аз и ZARKO :D

[url="http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare.swf"]Поздрав за моите приятелчета[/url]
No stop you must see this,see this.Bewere,bewere.You realy must see this....all for them.....they love me...love is a great thing when it's not in you house...No coment.

privetvayte svetovniat 6ampion v tejka kategoria batista

Прочети правилата на форума, писането на кирилица е абсолютно задължително, а и спамът не се толерира тук! Изтрих ти и двойния пост... - Loop

Страхотно шоу.Много добре си обяснил мачовете, завързват се интересни истории :) Браво ! 8/10 ;)

[img]http://www.virginmedia.com/music/pictures/weirdestbands/pix/xome.jpg[/img]
[size=7][color="#FF0000"][font="Lucida Console"][b]HARSH NOISE <3[/b][/font][/color][/size]

Новини: Shevchenko и Батиста са вече Face, което значи, че ще бъдат

преместени в The Flow дивизията. Утре след Anarhy очаквайте още

големички промени. За справки вижте 2рото мнение отгоре където

е Roster-а. Това е!! :)

Anarhy 20.02.06

------------------------

Шоуто е открито с кадри от турнира "DOOM".

Показан е новият Hardcore шампион как влиза в залата. Веднага репортера ни отива при него за да го разпита.

- "С нас е новия Hardcore Champion - Shevchenko, как се чувствате след вчерашната много трудна победа срещу The LEGEND KILLER

виждам, че имате много наранявания???"

Shevchenko: "Аз съм новият шампион и това е най-важното. Не е важно, че целия кървях, не е важно, че болеше адски много,

когато бодливата тел се впие в кожата ти, единственото важно нещо е това!!" казва показвайки титлата на камерата Shevchenko

Intro на Anarhy

Майк Леви: "Ето ни пак, след вчерашната топ вечер. Вие сте с любимите си коментатори Леви и Теди и започва Anarhy."

Теди Б: "Да Майк, също така да кажа на нашите зрители, че днес се очертава също голяма вечер за THF!"

Майк Леви: "Да, така е. Защо не кажеш на всички какво се очаква днес."

Теди Б: "Защо не оставим това на шефа ни, ето я музиката му!"

G излиза с усмивка към ринга. След това взема микрофон и казва: "Здравейте, здравейте не беше ли вчера най-добрата вечер за

Дани!!" с усмивка казва G "Е не мога да го виня, че тръгна след мен вчера след като направих нещо което той не очакваше.

Но аз му казах да не бъде толкова сигурен, че не мога да му навредя, което и стана. Искам да кажа, че мога да забравя всичко,

както и той да го направи. Дани ела и се извини на шефа, хайде, ще забравя всичко и ще ти простя за думите..."

Дани се отправя към ринга с микрофон: "Знаеш ли G мисля, че си прав, защо трябва да се мразим след като ти си зад..к!! Няма

смисъл да се ядосвам зад....те, правят постоянно така!" Усмивката на G бързо изчезва, G: "Виж предложих ти шанс да се извиниш, но явно не ще го направиш, затова мисля да прекратя договора ти!!" Дани: "О, наистина ли, ха!! И с колко човека ще

останеш с 3ма!?" G: "Като се замисля си прав, ще е лоша инвистиция да те премахна, но това не значи че ще видиш титла през

следващите години!!" Дани изважда лист от джоба си: "Виждаш ли това, ти си го подписъл, това означава, че имам мач срещу

главния претендент в случай, че загубя титлата и ако го победя ще имам шанс за титлата в леката категория. Има 2 варианта

или да го одобриш ти или това да стори съда, какво ще кажеш!" G: "Ха, мислиш, че си ме надхитрил, тези неща които каза са

верни, но според тях имаш 2 мача за да грабнеш титлата, мислиш ли, че ще ги спечелиш??" Дани: "Е явно ще разберем скоро нали!" G: "Защо не направиш първият мач още днес срещу главният претендент от "ДООМ" Дани: "Хмм, знаеш ли какво човече мисля

да го направя!" Публиката реагира на думите на Дани, G: "Добре Дани ще уредя мача, но не се надявай на

много!!!" Двамата излизат със сериозни погледи от ринга.

Реклама

{=- Харизма vs Stone Gold - Normal Match -=}

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Майк Леви: "Много се говореше за това момче Харизма и сега ще имаме възможноста да проследим дебюта му в THF"

Теди Б: "Така е Майк, казва се, че има бързина и технични умения. Просто е на ниво"

Майк Леви: "Така е но как щеше ти да се почувстваш да те сложат още в първия ти мач срещу 2метровия гигант Stone Gold"

Tеди Б: "Хммм, да!"

Първи излиза Stone Gold, явно е ядосан след вчерашния турнир. Той можеше да се бори за Anarhy Title ако беше спечелил вчерашния троен мач защото е твърде голям за Cruzerweight Title. Ето я и музиката на новия Харизма. Майк Леви: "Внушително

излизане, дано и уменията му на ринга да са така". Харизма и Stone Gold се гледат по средата на ринга. Гонга е ударен и

Stone Gold веднага се нахвърла с колена и удари в противника си. Той го вкарва в ъгъла, където го засипва с ритници докъто

съдията не го издърпва. Но Харизма се засилва и Head Scissors, успяват да повалят гиганта на земята. Харизма веднага започва

да налага Stone Gold за да се върне в мача, но огромният 1.80 хваща крака на новака и го запраща чак в ъгъла. Харизма не може да повярва. Stone Gold се изправя с усмивка и привиква опонента си. Харизма се засилва, пропуска сабления удар на Stone Gold,

отласква се от въжетата и се хвърла с преса върху Stone Gold, но 2рия го олавя във въздуха и го вдига над раменете си, какво

е това Gorilla Press Slam!. Харизма е аут, опит за туш 1,2 и Харизма повдига рамо. Сега Stone Gold изправя размазаният си

противник и го вдига за Powerbomb. Харизма започва да го налага във въздуха и го поваля на земята, Харизма вижда възможноста

и заключва Stone Gold в Sharpshooter, това ще е краят, но Stone Gold успява да достигне до въжетата. Харизма се ядосва, но разбира, че не всичко е свършено и изчаква Stone да се изправи сега се засилва от въжетата, но Stone Gold се обръща изведнъж

и хваща за врата Харизма, това е Chokeslam!!! 1,2,3 Stone Gold печели този мач, след което взема микрофона и казва "Това е,

Stone Gold, печели всички мачове, вчера беше изключение за което ще си платят много хора!" След което излиза от ринга

Харизма се движи с гузна физиономия по коридора когато среща Brutal Fighter. Brutal Fighter: "Видях мача ти и беше наистина

добър, нищо, че загуби. Какво ще кажеш да сформираме отбор и да вземем титлите по двойки, а!?"

Харизма: "Знаеш ли какво, това не е лоша идея, какво имаш предвид ?"

Brutal Fighter: "Името на отбора ще е, ако не възразяваш де, "Brutal Boyz - BB" какво ще кажеш ???"

Харизма: "Ще кажа ДА, защо не BB и титлите по двойки добре звучи, но как ще ни дадат шанс"

Brutal Fighter: "Остави това на мен!!" Brutal и Харизма си стискат ръцете и тръгват в различни посоки...

Натали е показана да вика на бодигарда си "Как можа тази титла означаваше много за мен, а ТИ ми я отне"

Еди: "Аз ли, стана грешка, ще я върнем, обещавам!"

Нат: "Не Еди аз ще я върна, аз, ти вече не си с мен разбираш ли!!??"

Еди: "Не не говори така и 2мата знаем, че ти трябвам, моля те!!"

Нат: "Хмм, добре това е последния ти шанс, другата седмица имам реванш и на всяка цена трябва да си върна титлата, затова се

постарай това да стане!!" Нат излиза ядосана а Еди седи стреснат след случилото се...

{=- Дани vs Martin X - 1 претендент за Cruzerweight Title Table Match -=}

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Дани излиза първи с притеснена физиономия, след което претендент Номер 1 Martin X. Мача започва като двамата се хващат в средата на ринга, Дани усуква ръката на Х. Martin обръща хватката и извива ръката на Дани, след което го засилва във въжетата

и го посреща с падащ лист. Martin X започва да налага Дани и доста добре се справя с контрола на мача. След като X се опитва

да изправи Дани, 2рият му нанася low blow, след което се засилва във въжетата но само да се озове на земята от Силовото тръшване на Martin. X изцяло контролира мача, като вижда, че Дани е лошо наранен той излиза и внася една маса, а друга

разгъва отвън. Martin разпъва 2рата маса на ринга, но вече станалия Дани го напада в гръб с удари, след което го запраща във

въжетата и го посреща с грабнакотрушач. И двамата са на земята, Дани прави опит за туш, но съдията му казва, че това не въжи

тук. Дани вдига Х и го занася до масата опитвайки се да го вдигне за вертикален суплекс върху нея, но без голям успех

защото Martin X успява да обърне хватката в своя полза. Дани бързо се изправя и се засилва с саблен удар, но Х се навежда и

Дани гъта съдията, Martin се възползва и нанася германски суплекс на бившия шампион. Martin изправя Дани и го вдига във въздуха и нанася Jackhammer през масата, но съдията е аут и не вижда чистата победа на X. Martin X бута рефера, но той е в безсъзнание, след това излиза от ринга и внася 2ра маса. Martin X изчаква Дани да стане, съдията също се изправя. Martin X хваща Дани за втори Jackhammer, но Дани се измъква и нанася своя Samurai Driver, след което качва Х на масата качва се на въжетата и е готов за Frog Splash-а!! Но това е музиката на G, който излиза на рампата. Дани гледа към собственика на THF, през това време Martin X се изправя и прехвърля от въжетата Дани право през масата, съдията вижда това и Х печели мача и правото да се бие срещу ФНС за Cruzerweight Title. G обаче не е приключил, той казва на Martin X да вземе един стол, 2рия изпълнява думата на главният собственик и довлачва стол на ринга. Вдига размазатият Дани и му прави Jackhammer!! върху стола! Дани е доста зле а Х слиза от ринга и тръгва към съблекалните, когато от публиката изкача ФНС с тръба и удар право в черепа на Х, който се свлича веднага на земята. ФНС поглежда към G който не може да повярва след което поглежда към ринга и си заминава от там от където дойде...

Показан е The LEGEND KILLER да влиза в залата но той не пожелава да говори с репортера ни и се отправя точно към офиса на G.

Реклама

Майк Леви: "Следва доста интересен мач за Cruzerweight Title уреден преди малко от G ФНС vs Chris Blade"

Теди Б: "Дали е в следствие от постъпката на ФНС преди малко???"

Майк Леви: "не знам Теди мо ще е интересен!"

Теди Б: "Тука си прав..., а и забрави да отбележиш факта, че е без правила

Майк Леви: "Че има ли смисъл.."

Теди Б: "Хаха"

Майк Леви: "Хаха!"

{=- ФНС vs Chris Blade - Cruzerweight No Rulz Match -=}

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Двамата състезатели вече са на ринга и очакват началото на този мач. Доста злоба се изля м/у тях през изминалите седмици. Преди малко беше забелязан Дани да напуска залата, което може би значи, че няма да има намеси. Гонга е ударен и двамата веднага започват да си раздават удари в средата на ринга, но ФНС започва да натделява и изтиква опонента си към въжетата, като го засилва той нанася злобен саблен удар. ФНС изправя Blade и му нанася два последователни вертикални суплекса. Chris е

на земята и ФНС се възползва от това като хваща в много добър ключ Blade, но той не се предава и ФНС го пуска. Новият шампион

не е в най-доброто си настроение затова и успява със злобните си но технични хватки да поеме цялостен контрол над мача. Blade

успява да даде малко в мача като бърка в очите на ФНС, но след като се засилва във въжетата се озовава пак на земята от силовото тръшване на шампиона. ФНС започва със злобни ритници да размазва опонента си във ъгъла, Chris Blade не успява да

направи нищо засега. ФНС изправя Blade и му нанася още един вертикален суплекс, след което дава знак, че ще направи своята

завършваща хватка Master Lock. ФНС изчаква Blade да стане и затяга Master lock-a, но Chris успява да измъкне едната си ръка

и започва със бързи и силни удари с лакът в ребрата на ФНС да се освобождава от хватката. Blade засипва ФНС с удари, от къде

дойде тази сила. Chris засилва шампиона във въжетата и му нанася злобен падащ лист, след това се качва на въжетата изчаква

ФНС да стане и Ураган!! Дали имаме нов шампион 1,2 и ФНС повдига рамо. Blade беше толкова близо. Blade започва да спори

със съдията за броенето докъто ФНС изчаква разсеяният си опонент в ъгъла, той се засилва и Blade успява да го улови в движение и да го изхвърли от ринга. Blade отива до въжетата и се отласква от тях с Crossbody точно върху шампиона. Blade започва да контролира мача! Blade отива до коментаторската маса и я разчиства, после взема един метален стол. Оооо!! удар право в черепа на ФНС и втори в гърба на вече легналия шампион! Chris Blade слага опонента си върху масата и започва да бърка

под ринга. Майк Леви: "Какво е намислил!??" Теди Б: "не знам Майк, но не ми харесва!". Blade вади една стълба и влиза на ринга, а през това време е показан шампиона как кърви. Chris Blade разпъва стълбата на ринга, какво ще прави?? Blade се качва на върха на стълбата, той показва, че ще довърши всичко. Не, не не го прави!! Five Star Frog Splash!!!!!! от стълбата

право през коментаторската маса, какъв сблъсък!!!!!!! ФНС и Chris лежат безжизнено в останките на коментаторската маса.

Реклама

Шампиона и претендента все още лежат в развалините. Към ринга се спускат медицински екипи с носилки и набързо изнасят 2мата.

Какви атлети, след което G излиза и съобщава на публиката, че мача е прекратен до тук и все още шампион остава ФНС.

Пренасяме се при един от репортерите на THF, който е с новата шампионка при жените Жаклин "Джаки" Майкълс.

Реп: "Джаки как се чувстваш след победата си над Нат вчера!"

Джаки: "Разбира се това не е много смислен въпрос, естествено, че се чувствам супер!!"

Реп: "Да, а току що разбрах, че Натали е уредила реванша си за следващото предаване Anarhy"

Джаки: "Не се страхувам от нея, ще я бия пак и ще запазя титлата си, толкова е просто!!"

Реп: "Не се и съмнявам, последен въпрос, какво мислиш за мен!?"

Джаки: "Мол..!?"

Реп: "Няма значение нека се пренесем към нашите коментатори Майк и Теди!"

Майк Леви: "Видяхме и интервюто на нашия колега!!??"

Теди Б: "Хмхмм, да той знае как "професионално" да си върши работата"

Майк Леви: "Както и да е преди малко разбрах кой ще е Мейн Евента за тази вечер наистина ще е доста интересен. Кажи им Теди"

Теди Б: "Ок това ще е Tag Team мач, а както стана дума за Tag Team, очаквайте в другото предаване Brutal Boyz"BB"(Brutal Fighter & Харизма) vs Stone Gold & Chris Blade в борба за титлите по двойки в мач с "горящи маси" !!!"

Майк Леви: "Наистина ще е голям мач!"

Теди Б: "Да а сега нека се пренесем към Мейн Евента - Wow & Shevchenko vs TripleH & The LEGEND KILLER - Tag Team Sp. Referee

Батиста"

Майк Леви: "не знам как ще се сработят Wow и Shevchenko, но мача наистина си го бива!!"

THF - Anarhy MAIN EVENT

{=- Wow & Shevchenko vs TripleH & The LEGEND KILLER - Tag Team sp. ref. Батиста -=}

Всички участници в този мач са вече на ринга. Първи започват на ринга Wow и TripleH. Wow натделява и започва да разбива

Х с удари в сглобката. През това време LEGEND KILLER се заканва нещо на Shevchenko, който му отвръща с усмивка и посочване на титлата. LEGEND не издържа и тръгва към Shevchenko но съдията успява да го удържи, но в този момент Wow засилва TripleH право

в LEGEND и той изхвърча от ринга, след като зашеметения TripleH се обръща Wow го посреща с невероятно завъртащо ДДТ 1,2...

и Triple повдига рамо. Wow поглежда недоверчиво към специалния рефер Батиста който му показва 2 пръста, а не 3 както Wow

очакваше. Anarhy шампиона изправя TripleH и го засилва във въжетата, но Х успява да го завърти и в момента в който Wow докосва въжетата LEGEND KILLER го хваща за краката и Wow се сгромолясва на ринга. Shevchenko влиза на ринга недоволен, но съдията успява да го спре. TripleH се усмихва на Shevchenko и започва да налага Wow със всички сили, след което затяга Преспивателното. Wow започва да угасва, а Shevchenko бие по зглобката за да вдъхне малко живот в Wow. Anarhy шампионът успява

да се изправи и да забоде няколко лакеда в стомаха на Х и да се освободи, но когато тръгва да даде смяна TripleH се засилва

и размазва шампионът с саблен удар в тила. Х пак взема контролът като започва да рита Wow с всички сили. След което го вдига

и го закарва в ъгъла си като се сменя с the LEGEND KILLER. LEGEND не губи време и веднага се нахвърля с удари върху Wow. LEGEND засилва Wow във въжетата и му нанася невероятно коляно в главата, KILLER се засилва и блъска Shevchenko извън ринга.

LEGEND KILLER дава знак, че ще опита F-U. Wow бавно става, но се обръща изведнъж и low blow на LEGEND, след това се засилва

и събаря TripleH и успява да даде ръка на Shevchenko. Wow хваща TripleH и влиза с него при публиката. На ринга остават само

Shevchenko, Батиста и LEGEND KILLER. Shevchenko гледа дишайки тежко полу легналият LEGEND KILLER,който се държи за слабините.

Shevchenko показва сглобката клатейки глава, дали това ще е Тумбстоуна. LEGEND се изправя люлеейки се и се обръща към новият

Hardcore шампион, който го вдига на рамото си и тръгва към сглобката, но LEGEND KILLER успява да изблъска Shevchenko, който си удря главата в сглобката и след като се обръща LEGEND нанася своетд F-U!! след което обръща Shevchenko в STF-U!!!. Shevchenko държи около минута, но не издържа и се предава, LEGEND KILLER спечели, но Батиста поклаща отрицателно глава на

LEGEND KILLER след което му нанася страхотен ритник в лицето. Батиста вдига бившия шампион и Batista Bomb!!! Batista Bomb!

Shevcheno едвам едвам слага ръка върху The LEGEND KILLER 1,2,3 Батиста преброява туша и излиза от ринга, TripleH излиза отнякъде и издърпва тялото на LEGEND KILLER след което 2мата си заминават. Shevchenko се довлачва до сглобката след което

се качва и вдига победоносно титлата си, в този момент Wow се връща на ринга и изчаква Shevchenko. Shevchenko слиза и подава ръка на Wow, който му доставя RKO!!! Shevchenko е на земята, Wow го изглежда със спокоен поглед после изглежда публиката и

слиза от ринга. Отмъщението беше пълно.

Това е всичко

Коментирайте. Има нов Таг Тийм отбор за справка вижте в Ростера горе!!

Очаквайте: Другата седмица първият мач за титлите по 2ки с ГОРЯЩИ

МАСИ

(1.) Brutal Boyz "BB"(Brutal Fighter и Харизма) vs Stone Gold и Chris Blade

и (2.) Натали "Нат" Сина vs Жаклин "Джаки" Майкълс - Rematch

Повече инфо очаквайте в края на седмицата. THF !!!

Оле яко браво G невероятни мачове и отбора е супер "BB"-Brutal Boyz всички мачове са много яки надявам се и другият път да ги направиш така и да вземем титлите с Харизма :D

[url="http://imageshack.us"][img]http://img54.imageshack.us/img54/8660/12187674vq3.jpg[/img][/url]
The Game On! Blow Down To The King Of Kings!!!

супер запознаите се с KANE JR. :lol: ДОбрО ШОУ СУПЕр брАВО

Браво :) Много добро шоу!!! Еди има късмет, че съм добричка, и му дадох втори шанс... :P

[img]http://img413.imageshack.us/img413/6749/dxsuckitidbydgenerationx9ng.jpg[/img]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...