G Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Значи мисля, че знаете правилата, който иска да участва Л.С. Едно предаване на седмица, което ще се нарича Anarhy. Предаванията ще са почти изцяло Hardcore стил. Ще има три дивизии - Hardcore devision(Heel), The Flow (Face) и Cruzerweight(Лека Категория). Ще има едно PPV на месец и мисля, че това е всичко. Данни които трябва да ми дадете с Л.С. !!! Име, Дивизия, Финишър, Любим предмет(само ако искате), Ръст, Килограми и Любима хватка(не Финишър) Титлите са: Hardcore Title, Cruzerweight Title, Tag Team, Anarhy Title и Woman's Championship(NEW) - (от които по-важните са Hardcore, Anarhy Title i Woman's) Ако някой иска да сформира отбор с друг пак да прати Л.С. Тука пишете само цялостен коментар за предаването или PPV-то!!! Това мисля че е всичко. Hardcore Rulz!!! outkast and dreikk 2 Link to comment
G Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Забравих да ви кажа да напишете ПОЛ. Извинявам се, тези които са ми изпратили Л.С. ако може да изпратят още едно с Пола, а пък за останалите за добавят Пол в Л.С.!! Ето за сега Roster-а, малък е дано по скоро и други да се включат. Пак ще повторя че записването става с Л.С. Roster: Finisher: Hardcore division ------------------------- G (Boss)- The Piledriver Sabu - Package Piledriver Wow - RKO "The Machine" Дани - Samurai Driver,Frog Splash The LEGEND KILLER (Anarhy Champion) - F-U, STF-U Батиста - Batista Bomb Martin X - Jackhammer Stone Gold - Chokeslam Test - Blackhole Slam, Shining Wizard Powerman - Emerald Fusion Bulgarian Lion - Plane Ultra Dragon - Dragon Fire Psycho Killa - Psycho Driver The Flow ---------------------- Shevchenko (Hardcore Champion) - Tombstone от 3-тото въже TripleH (Fraility Champion) - Pedigree "The Excellence of Execution" Loop - Sharpshooter! Трент "Гарванът" Леви - Raven Effect Stone Cold Steve Austin - Stunner The Rock - Bottom Line "Punk Superstar" Chris Blade - Punk Driver, Shooting Star Press Жаклин "Джаки" Майкълс (Women's Champion) - The Money Shot Натали "Нат" Сина - Widow's Peak Brutal Fighter - Clothesline from Hell Харизма - Swanton Bomb, Double Arm DDT Mover - Ankle lock Cruzerweight --------------------- ФНС (Cruzerweight Champion) - Master Lock El Gran Hardcore - El Conquistador Tag Teams -------------------------------- BB - Brutal Boyz (Brutal Fighter & Харизма) (Tag Team Champions) BTE - Best Team Ever (Stone Gold & Chris Blade) FBB - Full Blooded Bulgarians (Bulgarian Lion, Martin X & Дани) Двойни хватки ----------------------------------- 1. BTE - The Blackout (Stone Gold прави Choke Slam, а Chris Blade след това Five Star Frog Splash върху един опонент!) 2. FBB - FBB Splash (Двоен или троен Elbow Drop в/у един опонент, членовете на FBB се качват на различни сглобки и скачат с Elbow Drop) 3. Brutal Boyz - BBT (Двойно Two Arm DDT) и The Brutal Thing (Clothesline from Hell последван от Swanton Bomb в/у един опонент) ---------------------------------------------------------------------------------- Това е засега ако някой друг ми прати Л.С. за участие ще го добавя към списъка... outkast 1 Link to comment
G Posted February 10, 2006 Author Share Posted February 10, 2006 Реклама преди нашюмялото шоу Anarhy - "Очаквайте утре първото издание на Anarhy. Съдбата на титлите ще бъде решена!!!" THF - The Hardcore Federation Anarhy 11.02.06 ------------------ Майк Леви: "Здравейте фенове на Hardcore боевете вие сте с новото предаване нa THF - Anarhy. Аз съм Майк, а това до мен е Тери и ние ще ви отведем в света на страшните и забранени битки. Вие сте с THF..." Реклама... Теди Б: "Отново сме в Dark Arena/Boston, където в следващите 50 мин. ще се предават на живо едни от най-опасните боеве които сте виждали.."; Майк Леви: "Да Теди тука си прав, наистина едни от най-опасните и жестоки мачове се предават тук, което разбира се е голямо забавление за много хора пред телевизорите и разбира се в нашата "скромна" арена тук в Бостън..." Пусната е музиката на шефа на федерацията G, който се отправя към ринга в обичайно скъпия си костюм: G: "Това е първата вечер на "Анархия" и аз се замислих защо да не я направя специална, защо да не заложа всичко на карта..." Публиката реагира със смесени чувства; G: "Затова реших тази вечер да има не един а 3 мача за титлите на THF. Ще ви кажа разбира се и какво ще видите тази вечер. Първи ще е мачът за Женската Титла - Нат vs Джаки. Тяхният мач ще е 2 от 3 победи, разбира се Без Правила и ще се състои веднага." - след което G изкача от ринга и отива на коментаторската маса. Музиката на Нат е пусната и тя излиза заедно с бодигарда си... През това време на коментаторската маса: Теди Б: "Здравейте, шефе искам само да ви попитам, вие казахте че ще обявите мачовете за днес...!?" при което G казва: "Спокойно Теди знаеш, че ти плащам прекалено добре за да задаваш тъпи въпроси на шефа си. Феновете могат да почакат малко, както и ти." {=- Натали "Нат" Сина vs Жаклин "Джаки" Майкълс - 2 out of 3 No Rulz Women's Championship Match -=} -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- След излизането на Нат, идва ред и на Джаки, която носи стълба със себе си. Нат бързо взема един микрофон и казва: "Джаки, Джаки най-добре остави тази стълба преди да си се наранила и ако си мислиш, че ще си заминеш с титлата тази вечер жестоко се лъжеш !". Джаки влиза на ринга и иска микрофона от Нат. Нат подава микрофона на Джаки, но вместо да го вземе Жаклин нанася убийствен удар със стълбата в главата на Натали след което я преобръща 1,2,3 !!! 1-ят туш вече е факт. Джаки разпъва стълбата и се качва на нея ?? какво ли ще направи... Тя се хвърля от най-високото стъпало с The Money Shot, но Нат се отмества и Джаки пада на ринга. Нат взема стол какво ли ще стане сега ? Нат слага столът на ринга, тя изчаква Жаклин да стане. Widow's Peak върху столът. Боже, колената на Джаки може и да са наранени прекалено много за да продължи този мач. Нат преобръща Джаки 1,2,...3. 1 на 1 е резултатът за сега, която от двете вземе последния туш ще спечели титлата... Реклама... Нат се качва на 3-тото въже и се подиграва на безжизнената Джаки, след което скача с опит да забоде хватката на Джаки Money Shot... но Жаклин се отмества и грабва стола, който беше усетила преди малко в/у коленете си и успява да нанесе удар с него върху гърба на Нат, но Натали се повдига на 2..Джаки е бясна и взема една маса до ринга след което я разгъва на ринга. Нат се опитва с 2,3 удъра да отблъсне от себе си Джаки но 2-рата контрира опитите и с мощно DDT. Жаклин качва Натали Сина на масата и се качва на стълбата която и донесе 1-вият туш. Това може и да е краят! The Money Shot, но Нат някак си успява да се махне от масата след което Джаки се разбива право през нея. Нат слага ръка върху Джаки 1,2......3 Това е краят новият женски шампион е Натали "Нат" Сина. След мача Нат изправя победената и подава ръка, но вместо да направи същото Джаки и подава крак по точно Sweet Chin Music!!! право в лицето на Нат. Джаки взема микрофона и казва преди да излезе "Това не е свършило, титлата е моя, разбра ли !". След което бодигарда на Нат влиза на ринга за да я измъкне, а Джаки с усмивка на лицето се запътва към съблекалнята. Майк Леви: "Теди не знам дали обстойно наблюдава този мач, но тази вражда не ще спре до тук..." Теди Б: "Да наистина е така, но нека продължим напред, Нашият шеф G ми каза кои ще са останалите мачове до края на вечерта и разбира се ми каза да ги споделя с вас, почитатели пред малкият екран..." Майк Леви: "Е не карай хората да чакат кажи ги вече !?" Теди Б: "Ок, ок! ще ви кажа за финалният ни мач. Той ще е за Hardcore Title и ще са замесени трима кечисти..." Майк: "Ии !?" Теди Б: "Това разбрах само а следващият мач ще е за Cruzerweight Title нека го видим!!" Майк Леви: "Ти си най-жалкият коментатор който съм виждал!!" Теди Б: "Просто завиждаш нали МАЙК..!!" Майк Леви: "Някой ден ще ти..." Теди: "Шшшшт тихо започва"... {=- ФНС vs Дани - Cruzerweight Match -=} --------------------------------------------------------------------------------- Майк Леви: "Тези двамата и преди са имали сериозни вражди, така че не се съмнявам, че мачат ще бъде напрегнат" Теди Б: "Нека сега да наблюдаваме мача нали затова ни плащат, после ще слушаме твоите философски тези" Майк Леви: "!! Помни ми думите Теди някой ден ти и аз ще излезем на този ринг и..." Теди Б: "Прекъсваме за реклами" Реклама " На ринга излиза с тегло 93кг - Даниии !!!" Публиката започва да усвирква Дани, при което той просто се усмихва и се насочва към ринга... След което се чува музиката на ФНС. След като е представен той излиза с един монитор в рацете си. Затичва се към ринга но дани го контрира със падащ лист м/у въжетата. Този мач е открит. Дани започва с много яростни удари да размазва ФНС, след което го засилва в страничните стълби. Дани най-накрая вкарва ФНС на ринга и след като го засилва във важетата му нанася още един убийствен падащ лист. Дани изправя ФНС, който кърви. Дани пак засилва ФНС във важетата не улучва със сабления удър и ФНС го хваща за Full Nelson, ооо, това е опит за Master lock дали ще успее!! Но това е музиката на Chris Blade, къде е той ФНС започва да се оглежда, Дани се възползва и се засилва във въжетата, но ФНС го вижда на време и му нанася невероятен Грабнакотрошач. ФНС пак започва да се оглежда за Крис. След като се обръща за да наблегне на мача той вижда, че съдията както и Дани са out, ФНС с усмивка на лицето разбира какво трябва да направи и излиза от ринга за да вземе монитора, който го удари по рано в лицето. ФНС чака Дани да се изправи и нанася невероятен удър с монитора в главата му!! Това може и да е превратната точка в мача. ФНС извиква на публиката, че е готов да довърши Дани с Master Lock. Но от никъде изкача Chris Blade с стол в ръце и нанася удър в главата на ФНС. ФНС се замайва но не пада.Още един удър със стола право в черепа на ФНС, той се свлича на земята а Дани се качва на 3-тото въже, реферът се свестява... Frog Splash право през ФНС 1,2......3. Ето го и първият Cruzerweight Champion Даниии. Дани вдига титлата и с радост напуска залата. Показан е Shevchenko да върви по коридорите на Dark Arena, когато вижда спор м/у Wow i The LEGEND KILLER точно пред офиса на G: The LEGEND KILLER: "И двамата с теб Wow знаем, че аз ще стана шампион тази вечер, затова защо не отстъпиш от мача и не видиш награждаването на истински шампион." Wow: "Ха,ха ха, единственото място което заслужава шампион като теб е някой селски обор" The LEGEND KILLER: "Така Ли!!" Wow: "Да Така!!!" Shevchenko: "Момчета, момчета по спокойно забравяте коя е истинската звезда в мача. Разбира се това съм аз!" С усмивка казва Shevchenko... "Спорът ви е абсолютно ненужен, защото аз ще спечеля мача тази вечер и аз ще стана шампион!" Тримата започват да се гледат лошо, когато G излиза от офиса си: "Лол, какво става тук...Виж ти "шампионите" са тук. Мисля, че всеки може да спечели мача така, че вместо да си го повтаряте вървете се пригответе защото съм намислил мача ви да е Троен в Клетка." Публиката реагира бурно. G продължава надолу по коридорът а тримата остават втрещени от решението. Майк Леви: "Вие пак сте с THF-Anarhy, току що чухте решението на G за Main Event-а на вечерта..." Теди Б: "Triple Treat Hell in a Cell Match! само тук в Бостън!!!" Майк Леви: "Вечерта наистина беше добра въпреки малкият брой мачове... Дано това да се промени!" Теди Б: "Тихо Майк, аз говорих с G и той ми каза, че всичко ще се нареди, а аз му вярвам само като видя костюма!!" Майк Леви: "Вместо да целуваш зад...и!! през цялото време, може и малко да се престориш на коментатор" Теди Б: "Да добре, г-н "аз съм върха на спортната журналистика" ще се постарая..." Майк Леви: "Просто млъкни, нека се насочим към нашия Main Event, който ще започне след рекламите" Теди Б: "Замислял ли си се колко плащаме за реклами" Майк Леви: "Не, нали не давам пари аз" Теди Б: "Както и да е" Реклама THF-ANARHY MAIN EVENT!!! {=- The LEGEND KILLER vs Wow vs Shevchenko - Triple treat Hell in a Cell - for (Hardcore Title) -=} ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Тримата са показани на ринга в очакване на главният мач. Клетката е спусната и съдията дава нареждане да се удари гонга. Без много мислене тримата се хвърлят един в друг и започват с безмилостни удари и ритници да се налагат в средата на ринга. Wow вижда, че с това до никъде няма да се стигне и се засилва във въжетата след което нанася двоен саблен удър на Shevchenko i LEGEND KILLER. След което прилага Armbar на Shevchenko, LEGEND KILLER бързо спира хватката и започва да налага Wow. Но Wow отново се измъква като бърка в очите на LEGEND и му нанася ураган върху тепиха. Shevchenko успява да спре туша и изправя Wow. След което го изхвърля извън ринга. Shevchenko изчаква LEGEND KILLER да стане и му нанася DDT 1,2.. и LEGEND си повдига рамото.Shevchenko засилва LEGEND KILLER във въжетата, но Wow, който е отвън хваща за краката LEGEND KILLER и го издърпва отвън, където удря главата му в клетката. Shevchenko не губи много време и се засилва след което се премята през въжетата право върху Wow. Тримата лежат извън ринга когато Shevchenko намира сили да се изправи, след което напълва ринга с оръжия - Маси, столове, стълба и една кофа за боклук. Мача излиза извън контрол. The LEGEND KILLER влиза на ринга залитайки, кръв се стича от главата му, "внимавай LEGEND", Shevchenko нанася жесток удар с кофата за боклук право в главата на The LEGEND KILLER. Shevchenko дава знак, че ще прекрати всичко със своя Tombstone от 3-тото въже, но Wow удря Shevchenko по главата с метален стол, Shevchenko кърви. Wow забелязва, че само той е прав на ринга и започва коварно да се смее. За миг Wow поглежда към титлата и забожда на LEGEND KILLER невероятно RKO... 1,2... но Shevchenko успява да спре туша с последните си сили. Wow е наистина ядосан и качва Shevchenko на 3-тото въже след което показва стола на ринга. Забога какво ще направи Wow. Wow дава знак и скача за Reverse Harricanrana, но не Shevchenko успява да улови Wow и забожда своя Tombstone от 3-тото въже, право върху стола. Невероятно изпълнение!!! Shevchenko ще грабне титлата това е краят, но The LEGEND KILLER напада в гръб Shevchenko и забожда F-U, след което го завърта в хватката си STF-U, дали това ще е краят? Shevchenko не издържа на натиска и се предава. Първият Hardcore шампион на THF e The LEGEND KILLER. LEGEND се измъква от ринга и гледа към кървавата пихтия на ринга. Shevchenko успява да се изправи и изглежда LEGEND с учуден и нещастен поглед. Това е всичко outkast 1 Link to comment
G Posted February 11, 2006 Author Share Posted February 11, 2006 Това беше първото предаване. Ако имате цялостни коментари ги пишете долу !!! outkast 1 Link to comment
CarN Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Като за първо шоу е много добро.Доста ми хареса мейн ивента.Доста злоба има в THF ;t [img]http://www.virginmedia.com/music/pictures/weirdestbands/pix/xome.jpg[/img] [size=7][color="#FF0000"][font="Lucida Console"][b]HARSH NOISE <3[/b][/font][/color][/size] Link to comment
wowe Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 лол страхотно шоу жалко че имаш малък Roster ако бях победил това щеше да е перфектното шоу (: много добре описваш мачовете айде бе хора записвайте се (: [img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img] Link to comment
NAT Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Страхотно шоу като за първо!!! Жестоко...в буквалния смисъл :axe: . Най ми харесаха женския мач и main event-a (main event-a беше най- брутален според мен ;t а женския е ясно защо) И каква победа направих само P.S. Имам си и бодигард :clap: Добре замислено...Как се казва? 8) [img]http://img413.imageshack.us/img413/6749/dxsuckitidbydgenerationx9ng.jpg[/img] Link to comment
HeartBreak`Kid Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Ултрахипермега невероятно шоу!!! С такова начало мога само да си представям какво ще е продължението!!! :clap2: Мейн ивента беше жесток,женския мач и той (кой да знае,че и ние,мацките можем да се трепем така ),шоуто като цяло беше велико! :tup: Продължавай в същия дух! [center][img]http://i.data.bg/07/11/27/681985_orig.jpg[/img][/center] Link to comment
G Posted February 11, 2006 Author Share Posted February 11, 2006 Thanks , ще се постарая и останалите шоута да са така добри. Следващото Anarhy ще е в Понеделник. Първото PPV ще е скоро, разбира се засега няма да ви кажа нищо за него...Това е Написах отгоре Финишърите за да ги знаете и да не се бъркате... outkast 1 Link to comment
zarko_91 Posted February 12, 2006 Share Posted February 12, 2006 много яко шоу 8) макар че не участвам защото се записах по-късно.въпреки това беше супер [url="http://imageshack.us"][img]http://img54.imageshack.us/img54/8660/12187674vq3.jpg[/img][/url] The Game On! Blow Down To The King Of Kings!!! Link to comment
G Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Anarhy 13.02.06 ------------------ Майк Леви: "Здравейте любители на THF вие сте с Anrhy, аз съм Майк Леви а това до мен е Теди Б нека се пренесем в света на Хардкор битките" Интро... Теди Б: "Здравейте и от мен Теди Б, какво ли ще видим тази вечер след като имаме 3-ма нови шампиони. Майк преди малко не каза ли "това до мене". Какво точно означава "това", подиграваш се с моята невероятна фигура!!!" Майк Леви: "Защо винаги си мислиш, че всичко се отнася за тебе. УУууу, вижте ме аз съм "човека с невероятната фигура"..." Теди Б: "Да, ще се направя, че не съм чул това. Както и да е днес ще се проведе първият мач за Anarhy Title. Само тя и титлите по двойки са свободни до момента." Майк Леви: "Освен това ще има и интервю с новият Хардкор шампион, който от сега иска всички да се обръщат към него с прозвището "Железният" след като преживя мача в клетка миналата седмица..." Теди Б: "Разбира се става дума за The LEGEND KILLER. А въпросното интервю, ще видим след рекламите!" Реклама {=- The LEGEND KILLER interview -=} --------------------------------- Музиката на Убиеца на Легенди е пусната и той престъпва към ринга с новата си титла. След малко позиране на ринга, LEGEND взема микрофона и казва: "Добре, шампионът е тук сега ще може ли да дойде човека с въпросите и да започваме". След секунди се включва непозната музика и към ринга се отправя едно доста яко момче... Теди Б: "Забога, Майк кой е това???" Майк Леви: "Спокойно "суперкоментаторе" това е новият член на THF Батиста" LEGEND KILLER нервно хваща микрофона и казва: "Хей, хей не ми приличаш на журналист, няма да давам интервю на някакъв странник!!" Батиста: "И ти не ми приличаш на шампион, но не се оплаквам" при което публиката избухва в смях... LEGEND KILLER веднага реагира остро: "виж какво, аз заслужих тази титла, аз преживях тази клетка за разлика от други двама и нямаш право да говориш така за шампиона си отрепко!!!" Батиста: "Добре "Железен" Между другото как измисли този прякор, наистина ти отива. Вчера гледах мача и наистина те биха много сигурно за това си железен, ха ха" LEGEND: "Аз съм шампиона момче, не го ли разбра. Няма значение как съм спечелил титлата важното е, че е моя и ще бъде моя доста дълго време" Батиста: "Добре въпреки всичко дойдох да ти задам няколко въпроса затова нека го сторя. Ти спечели титлата на THF в един наистина брутален мач, но това не е въпроса ми. Искам да знам какво беше усещането да нападнеш Shevchenko в гръб преди да забодеш Ф-У-то. Почувства ли се велик да нападнеш някого в гръб, почувства ли се силен???" Публиката реагира подигравателно към новият шампион.. LEGEND навежда поглед след което не издържа на подигравките и разбива главата на Батиста с титлата си. След което доставя F-U на Батиста. Изведнъж музиката на Shevchenko се включва и ето го и него, той излиза с микрофон в ръка и казва: "Железен, сигурно се гордееш със себе си - вече 2 пъти за малък срок от време поваляш човек който незнае, че ще го нападнеш. Но не за това съм дошъл. Имам да ти казвам 3 лоши новини, жалко че трябва да ти разваля невероятната вечер...! На турнира "DOOM", който е само след една седмица ти ще излезеш на мач с мен за титлата и тогава няма да имаш голяма възможност да ме нападнеш в гръб, да видим тогава колко струваш!! Втората новина е, че човека на земята до теб има мач за титлата ти и то тази вечер!" Публиката реагира бурно "а третата която може би е и най-гадна е,че.... говорих за всичко това с G и той го удобри. Какво ще кажеш сега" След думите си Shevchenko си заминава, както и разстроеният LEGEND KILLER. Майк Леви: "О боже, наистина има за какво "да празнува" новият шампион тази вечер" Теди Б: "Аз пък не мисля, че е смешно, човекът преживя ужасен мач, а веднага трябва да бъде прецакан с други 2..." Майк Леви: "Теди, знаеш ли за какво изобщо говориш и ти видя мача и ти видя как взе титлата" Теди Б: "Както и да е, аз знам че съм прав затова замълчи" Показват G да седи в кабинета си когато вътре нахлува ФНС: "Шефе знам, че нахлувам така, но това е недупостимо. Вчера бях прецакан от Chris Blade много гадно. Искам го, искам го още тази вечер на ринга, искам да разбия главата му в зглобката, искам!!!!......" G: "Добре разбрах идеята ти, имаш го, имаш мача дори ти определи вида, сега ще се разкараш ли почва любимото ми предаване "Пиян съм, защото се напих"...!!!" ФНС: "Добре, благодаря" с усмивка на лицето ФНС излиза от офиса. Реклама "G представя новите кечисти на THF - Stone Gold, Martin X i Brutal Fighter. G им казва, че ще имат специален мач на турнира "DOOM"." {=- ФНС vs Chris Blade - Мач до предаване -=} ------------------------------------------------ Крис Блейд излиза и поглежда с усмивка вече излезлият ФНС. ФНС не губи време и докъто Блейд показва мусколите си на сглобката, го атакува. ФНС започва с яросни ритници да размазва Chris в ъгъла, след което го изправя и нанася няколко вертикални суплекси. ФНС, известен с техниката си затяга Leg lock, с което първи се опитва да предаде противника си. Но Blade успява да стигне до въжетата и се увива за тях, което естествено е грешка защото ФНС обесва Крис за най-долното въже... ФНС вдига Blade и при това 2рият се възползва и бръква в очите на ФНС след което му нанася жестоко DDT и затяга Armbar. ФНС успява да обърне Крис в бърз туш, но съдията дава знак, че тушовете не се броят а само предаванията. ФНС засилва Блейд във въжетата, при което Chris опитва да се върне в мача с саблен удар, но ФНС се навежда и нанася невероятен германски суплекс. ФНС дава знак за Master lock ако го затегне това ще е краят, но Дани изниква от някъде с чук в ръцете си и удря ФНС в тила. ФНС се обръща и хваща Дани за гушата, но след което кръв започва да шурти от главата на ФНС и той се сгромолява на ринга. Дани и Крис Блейд се споглеждат подло и излизат за нещо. О не те вземат маса и я вкарват на ринга. Съдията нарежда да се удари отново гонга, но това единствено вбесява Дани и той изхвърля рефера от ринга. След като разпъват масата на ринга и полагат безжизненото тяло на ФНС върху нея, Дани и Chris Blade се качват на две съседни сглобки, за бога какво мислят да правят. Ооооо Дани нанася Frog Splash-a, а Blade своя Five Star Frog Splash едновременно. Майк Леви: "Това вече е болно забога!!!" След което двамата напускат ринга, тялото на ФНС лежи размазано в останките на масата... Показват пак офиса на G където нахлува Джаки: "G знам, че ти се насъбра много наскоро, но искам мач за титлата при жените и няма да изляза от тук докъто не го уредиш" G: "Добре, добре само се успокой. Как ти звучи на турнира "DOOM" ти срещу Нат в Ladder Match, а ??" След кратък размисъл Жаклин казва: "Знаеш ли какво мисля, че ще приема!!! Ще взема тази титла и ще имам възможноста да си отмастя на Натали!!!" G: "Да браво, направи това сега ако ме извениш имам малко работа" Жаклин излиза доволна след което среща Нат по коридора и и казва: "Ще се видим на DOOM" Реклама Майк Леви: "Здравейте вие сте отново с THF-Anarhy, видяхте решенията на G, който изглеждаше много "зает" преди малко..." Теди Б: "О я стига Майк и двамата знаем колко зает човек е шефа на тази федерация" Майк Леви: "Добре подмазвай се аз просто изказвам мнението си" Теди Б: "Може да се подмазвам, но поне съм лоялен към човека който ми даде работа" Майк Леви: "Добре добре стига вече" Теди Б: "Наистина нека спрем и да кажем на феновете 2та мача които остават до края на предаването" Майк Леви: "Първата ти добра идея от месеци насам. Добре мейн евента тази вечер мисля, че го знаете, това е мача за Hardcore title The LEGEND KILLER vs Батиста, мач без правила. Но първо ще проследим първият мач за Anarhy title Shevchenko vs Wow - в TLC мач... {=- Shevchenko vs Wow - TLC Anarhy Title Match -=} ------------------------------------------------------------ Интересът към този мач е голям пръв излиза Wow със стол в ръка. След което следва Shevchenko, който се заглежда в окъчената на тавана титла. Мачът започва двамата се впиват един в друг, но Wow натделава и огъва ръката на Shevchenko, 2рият забожда лакът в главата на Wow и се отласква във въжетата, но за съжаление само за да се надяне на грабнакотрошача на Wow. Wow засега контролира мача като налага с крака и ръце Shevchenko. Wow изправя противника си и го засилва към въжетата, след като се отласква от тях, опита на Wow за премятане е блокирано от Shevchenko със Reverse Harricanrana, което и изхвърля Wow от ринга. Shevchenko вижда възможноста да стане шампион и разпъва една от стълбите след което се покатерва до върха, но какво е това Wow е на една от сглобките какво ще направи, той скача с падащ лист право в стълбата. При удара стълбата пада а Shevchenko нанизва достойнството си на въжетата и пада извън ринга, но явно и Wow не може да се върне в мача, защото е твърде наранен. Wow се изправя постепенно и вижда, че Shevchenko прави същото, при което се просва отново на ринга и се прави на припаднал Теди Б: "Каква лисица!!" Shevchenko вижда, че Wow не мърда и се усмихва след което взема един стол и една маса и ги вкарва на ринга. Shevchenko разпъва масата и започва да се катери по стълбата, но в този момент Wow грабва стола и нанася удар върху гърба на Shevchenko. Shevchenko се улюлява, а през това време Wow бързо се покатерва от другата страна на стълбата и Забога R.K.O. от стълбата. Wow се съвзема и тръгва бавно да изкачва стълбата, дали ще спрчели титлата. Shevchenko се изправя невероятно, той пък започва да се катери от другата страна на стълбата. И двамата вече са горе те започват да си раздават удари, но Wow удря главата на Shevchenko в стълбата и се преготвя за Superplex от стълбата. О не това ще боли, но чакайте малко Shevchenko прави опит и да той повдигна от тази позиция Wow на рамото си, той го навежда. Нееееееееее !!! Tombstone, Tombstone от върха на стълбата право върху разпънатата на ринга маса... Какъв УДАР!!! Shevchenko започва едвам едвам да лази към стълбата докъто лекарски екип е при унищоженият Wow. Shevchenko стига лазейки до стълбата това може би е и края на този брутален мач, но не какво става от публиката излиза някакъв тип. Това е TripleH той набързо се качва и взема титлата отгоре, какво нещастие за Shevchenko толкова даде в този мач. TrileH е обявен за първият Anarhy Champion, през това време Shevchenko гледа с ярост "новия шампион"!!! Пак офиса на G е показан, вътре влиза Дани и започва да говори на G за турнира DOOM G: "Това беше, охрана изведете този човек оттук" Дани: "Но какво съм направил, да не прекъснях нещо" G: "за съжаление да затова напусни кабинета ми, утре ще ми кажеш. Ти си десетия може би който влезе в офиса без да прочете на вратата "Зает съм" " Дани излиза учуден от офиса на G Майк Леви: "Е видяхме поредният, скандал за днес, но нека се насочим към мача на вечерта Батиста vs The LEGEND KILLER" Теди Б: "Но преди това нека да припомя, че само след седмица идва турнира "DOOM", така че си купете билети от рано" Майк Леви: "Забавен си! Ето и Main Event-а е на път да започне, нека да му се насладим" Реклама THF-ANARHY MAIN EVENT!!! {=- The LEGEND KILLER vs Батиста - Hardcore Title No Rulz Match -=} ------------------------------------------------------------------- Музиката на LEGEND KILLER е пусната и ето го шампиона излиза. Майк Леви: "Виж погледа Тери, въпреки, че не го харесвам много, виждам, че е готов" Тери Б: "Знаех си, че някога щеше да кажеш добра дума за него" "Към ринга се отправя претендента, с тегло 120 кг. БАТИСТА!!!" Батиста излиза с лепенка на главата от атаката в началото на предаването. Гонга е ударен и мейн евента за вечерта започва. Двамата се вкопчват един в друг, но Батиста успява да изблъска противника си и да го сабори. Шампиона се изправя с намусен поглед. LEGEND се засилва към Батиста но при сблъсака пада все едно се е ударил в стена. LEGEND KILLER излиза от ринга псувайки и взема един стол, той отново се качва на ринга, но Батиста веднага започва да му нанася злобни удари след което го затисва в ъгъла и души шампиона с крак. Батиста засилва LEGEND към въжетата, но "Железният" обръща Батиста и го засилва. Убиеца на Легенди опитва саблен удар, но Батиста се навежда и се отласква от другото въже, но инерцията му е спряна от LEGEND, който спъва Батиста и той се преземява по лице точно върху металния стол. Какъв удар!!! LEGEND KILLER се усмихва и вижда възможноста да обърне мача. Батиста бута раната си и вижда, че кърви обилно. Шампиона излиза извън ринга и разчиства коментаторската ни маса Майк Леви: "Внимавай Тери, нека се махнем от тук" Теди Б: "Никога не съм бил по съгласен". The LEGEND KILLER се връща на ринга и довлачва тялото на Батиста извън него. След като удря главата на Батиста няколко пъти в масата, шампиона го качва на нея и дава знак за край!! LEGEND KILLER вдига Батиста за F-U, това ще е края, но не Батиста обръща Ф-У-то в Бомба. Не не го прави Batista Bomb, Batista Bomb през масата. Шампионът е на земята, Батиста е на земята този мач излезе извън контрол. Батиста започва да се изправя, каква сила. Майк Леви: "Но чакайте малко това е TripleH новият шампион, какво прави тук" Теди Б: "Виж Майк той носи стол!!!" Triple H разбива стола право в челото на Батиста. Но защо. TripleH качва Батиста на ринга както и LEGEND KILLER. TripleH вдига Батиста и това е Pedigree!!! H слага LEGEND KILLER върху Батиста 1,2....3. The LEGEND KILLER запазва титлата си. Батиста е разбит. Но шампиона казва, че не е приключил и казва на TripleH да взема един чук. Не беше ли достатъчно. Shevchenko се засилва към ринга и спасява Батиста. The LEGEND KILLER и TripleH избягват на рампата и "победоносто" вдигат титлите си. А на ринга Shevchenko се опитва да свести Батиста... Това е всичко Реклама: "Очаквайте на 19.02.06 турнира "DOOM". Всичко ще бъде заложено на карта." Съобщение: "На турнира "DOOM", ще се появят нови лица в THF - очаквайте специалният им мач!!!" outkast 1 Link to comment
G Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 Това е коментирайте . Финалните мачове за "DOOM" ще ги напиша в сряда!!! Турнира е в Неделя... outkast 1 Link to comment
wowe Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 пич много добри шоута правиш ама мисля че можеше само по 1 шоу на седмица и по 1 PPV на месец иначе страхотно шоу срещу кой ли ще се бия на DOOM (: [img]http://i75.photobucket.com/albums/i303/TheLivingLegend/Pyros%20Banners/DXBanner.jpg[/img] Link to comment
zarko_91 Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 и този път ме нямаше ама аз не бързам,на"DOOM" ще ми доиде реда щом G обеща ниама грешка.а относно шоуто супер яко беше :tup: [url="http://imageshack.us"][img]http://img54.imageshack.us/img54/8660/12187674vq3.jpg[/img][/url] The Game On! Blow Down To The King Of Kings!!! Link to comment
G Posted February 13, 2006 Author Share Posted February 13, 2006 пич много добри шоута правиш ама мисля че можеше само по 1 шоу на седмица и по 1 PPV на месец иначе страхотно шоу срещу кой ли ще се бия на DOOM (: Ами значи знам това. Първото предаване беше в събота, а 2рото, тоест това е в понеделник(днес) - това са различни седмици и знам за 1ППВ, което ще е в неделя след това чак другия месец ще има. Другото шоу ще е в другия понеделник... :) outkast 1 Link to comment
1element1 Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Нечовешко шоу какви подляри само добре че ме спасиза 10х Link to comment
NAT Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Суперско шоу Продължавай в същия дух Очаквам брутални мачове на DOOM... ;t [img]http://img413.imageshack.us/img413/6749/dxsuckitidbydgenerationx9ng.jpg[/img] Link to comment
STONE GOLD Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 приветстайте новият шампион(аз)иначе хубаво шоу [b]Мень койтья уваЖавя шьо мь къжуья![/b] [url="http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare.swf"]Поздрав за моите приятелчета[/url] No stop you must see this,see this.Bewere,bewere.You realy must see this....all for them.....they love me...love is a great thing when it's not in you house...No coment. Link to comment
G Posted February 14, 2006 Author Share Posted February 14, 2006 Това са Финалните мачове за DOOM 19.02.06 DOOM ------------------------------------------------------------------------------------- (1) Stone Gold vs Martin X vs Brutal Fighter - Triple Treat No Rulz Match (Победителя става 1 претендент за Cruzerweight Title) (2) Натали "Нат" Сина vs Жаклин "Джаки" Майкълс - Women's Championship Ladder Match (3) ФНС vs Chris Blade & Дани - Хандикап мач (Ако ФНС победи взема Cruzerweight Title от Дани, ако Блейд и Дани победят вземат Tag Team Titles) (4) TripleH vs Wow vs Батиста - Triple Treat Match for Anarhy Title Main Event: (5) The LEGEND KILLER vs Shevchenko - Barbed Wire Hardcore Championship Match ------------------------------------------------------------------------------------- Можете да дадете някой друг коментар за турнира. Написах ги малко по рано защото утре няма да мога!!! outkast 1 Link to comment
STONE GOLD Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 :clap2: [b]Мень койтья уваЖавя шьо мь къжуья![/b] [url="http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare.swf"]Поздрав за моите приятелчета[/url] No stop you must see this,see this.Bewere,bewere.You realy must see this....all for them.....they love me...love is a great thing when it's not in you house...No coment. Link to comment
NAT Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Добри мачове се очертават :D [img]http://img413.imageshack.us/img413/6749/dxsuckitidbydgenerationx9ng.jpg[/img] Link to comment
zarko_91 Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Мачовете са добри надявам се и развитието им също [url="http://imageshack.us"][img]http://img54.imageshack.us/img54/8660/12187674vq3.jpg[/img][/url] The Game On! Blow Down To The King Of Kings!!! Link to comment
zarko_91 Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 [url="http://imageshack.us"][img]http://img54.imageshack.us/img54/8660/12187674vq3.jpg[/img][/url] The Game On! Blow Down To The King Of Kings!!! Link to comment
Dani_ebe Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Еми айде и аз са се изспама Привествайте новия шампион в леката категория (АЗ ) Шоутата са на ниво.Знам че е ХАРДКОР дневник ама Triple Threat HIAC това даже и за ППВ не е :ohmy: Link to comment
G Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 DOOM 2006 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Майк Леви: "Здравейте фенове, вие сте с първият турнир на THF - "DOOM". Аз съм Майк Леви, а до мен седи Теди Б и ние ще имаме честа да коментираме това събитие" Теди Б: "Точно така Майк, затова започни да се държиш сериозно, защото първото PPV na THF трябва да мине по вода" Майк Леви: "Мерси, че ми напомни, вече си мислех, че не мислиш коментатор" Теди Б "Хахахаха, много обича така да се шегува с мен, нищо аз му прощавам, той ми прощава задето го нарекох току що з...ник и продължаваме с рекламите" Майк Леви: "Ах ти малък!!!..." Реклама Интро на турнира DOOM Чува се музиката на Wow и ето го и него, той държи микрофон в ръка и се запътва към ринга, какво ли ще ни каже? Wow: "Искам да кажа само няколко неща, които не са свързани с турнира." Половината публика започва да вика името на Shevchenko, а другата половина на Wow. "Преди една седмица може би, а може би и не бях прецакан за титлата. Наистина не знам Но, знам едно нещо, дори го знам 2 пъти... и това нещо е Tombstone от 3тото въже" Публиката: "Аааааааааааааа!!!" Wow: "...Това нещо е Tombstone от стълба!! Писна ми от това. Аз съм може би най-добрия тук!" Публиката започва да усвирква Wow "Да,... ха освирквайте ме, давайте, но мен това не ме е... Аз съм тук за да печеля не да губя от хора, които не са на моето ниво. Shevchenko!!!, знай човече, че аз не те мразя, не повярвай ми не е така, но няма да оставя нещата така. Някой ден ще имаме пак мач ние двамата и тогава твоя Тумбстоун няма да ти помогне, защото вече имам едно на ум след като паднах вече 2 пъти на главата си.. и ще те победя, помни ми думите ще те победя...!" След което Wow излиза от ринга и си заминава под дъжда от обиди на публиката... {=- Stone Gold vs Martin X vs Brutal Fighter - Triple Treat No Rulz Match (за 1ви претендент на Cruzerweight title) -=}---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Тримата новаци във федерацията излизат на ринга и чакат началото на този мач, когато музиката на Дани се включва и Cruzerweight шампиона излиза на ринга с микрофон в ръка. Дани: "Оле майко, какво имаме тук. Това ли е бъдещето на THF. Момчета вижте какво аз съм шампиона в леката категория и ще ви кажа, че няма начин, няма никакъв начин да вземете титлата от мене. Независимо колко големи или силни сте, аз съм Дани забога, аз съм шампиона!!!" Дани започва гордо да се сочи, а тримата участници в мача се споглеждат за секунда и нападат Дани с адски ритници и удари, след което гонга е ударен за началото на мача. Brutal Fighter и Martin X продължават да налагат Дани, докъто Stone Gold се усеща, че мача е почнал и се отдръпва на страни. Stone Gold хваща Martin X и го засилва във въжетата, след което му нанася страшно странично тръшване, опит за туш 1,2... и Brutal Fighter се опомня и спира туша след което започва злобно да рита Stone Gold. Дани излиза от ринга държейки се за гърдите и тръгва към коментаторската маса, където взема стол и го вкарва на ринга. Дани вдига стола и Оооо!! удар с металният стол право в черепа на Brutal Fighter. Но Дани не е преключил, Stone Gold също отнася удар в рамото докъто е легнал на тепиха. Дани се обръща клатейки глава и какво е това Martin X го изненадва с падащ лист право в стола. Стола отскача от главвата на Дани след което той се приземява на земята. Съдията изкарва Дани. Дани се надига и гледа с гаден поглед на ринга, но това е шефа на THF, G: "Махнете този човек от залата!!!". След секунди гардовете на компанията извеждат Дани извън залата. Martin X гледа към Дани докъто го изкарват и се смее, но Stone Gold преубръща Х в School Boy 1,2 и Martin X успява да се измъкне. Той се отласква от въжетата за да нападне по едрия от него Stone Gold, само за да се надене на ръката на Gold която го вдига във въздуха и Chokeslam!! Stone Gold е на път да стане новия претендент, но Brutal Fighter хваща крака на Stone Gold и успява да го събори това е Ankle Lock, право в средата на ринга как ли ще се измъкне сега Stone Gold. Martin X става едвам едвам и взема стола, това не е на добре. Но Brutal го вижда от рано и успява да затегне Ankle Lock-а на Martin. Stone Gold се оплаква на съдията за глезена си и той невижда как в другия край на ринга Martin се предава. Brutal e ядосан и се мята върху Stone Gold засипвайки го с юмруци. Brutal се засилва във въжетата и скача с лакът върху гърдите на Gold след което извиква към публиката, че ще завършва този мач и тръгва да се изкачва на сглобката, но от тази позиция Martin X го напада в гръб и доставя Германски суплекс, право от сглобката, ОООО!! Brutal падна много лошо. Stone Gold долазва до размазания Brutal Fighter и прави опит за туш 1...,2 но не Martin X успява със сетни усилия да спре туша. Какъв мач!! Тримата се изправят едвам едвам след около 1 мин и започват да си раздават удари, олюлявайки се. Stone Gold нанася убийствен chop на Martin X който се свлича на земята, опитва да удари с chopa и Brutal, но той се навежда тичайки отблъсква се от въжетата и Clothesline from Hell!!!Какъв удар само. Но гигантът Stone Gold започва бавно да се изправя, каква сила !!! Brutal Fighter не може да повярва той вижда, че и Martin X става и му показва Stone Gold казвайки нещо. Х кимва и изчаква Stone Gold да стане... Jackhammer!!! Martin X вдигна гигантът и го размаза на пода. Brutal Fighter добре изигра коза си, сега Martin е с гръб към него. Brutal се отласква от въжетата и опит за Clothesline from Hell, но той не улучва, сега Martin X обръща със School Boy Brutal Fighter 1,2...3 Martin X печели този запомнящ се мач. Показан е Дани как влиза в офиса на G. Дани: "Забога шефе титлата ми е на линия, ти какво щеше да направиш, а?" G: "не знам, какво щах да направя, но това е първото ни PPV, да не мислиш, че ще ти позволя да го провалиш" Дани: "Нарочил си ме нали? Това трябва да е. Вече два пъти викаш охраната ти да ме прибере." G: "не знам за какво говориш. Знам само, че ако те бях нарочил нямаше да си шампион дори на женската дивизия" Дани: "Не, ти си ме нарочил ! Това е. Е ще ти кажа нещо никой не може да се еб.. с Дани" G: "Така ли било, добре сигурно си прав, напусни офиса ми" Дани: "Добре ще го направя, но помни освен да ме уволниш не можеш да ми направиш нищо" G: "Дано си сигурен в думите си Дани, защото като кажа нещо то става!!" Дани излиза ядосан от офиса на G... Показан е бодигарда на Нат Еди Върнан, който се опитва да се справи с една от машините за напитки в коридора. Натали е показана да върви право към него Нат: "Какво правиш ?" Учудено пита тя. Еди: "Забога защо винаги трябва моята монета да засяда когато искам питие???" Нат удря машината и една кутийка пада на земята. Еди: "А, мерси" Нат: "Виж сега остави питието, титлата ми е на произвола на съдбата, а аз обичам да съм сигурна в това което правя, разбираш ли ?" Еди: "Не" Нат: "Забога просто ми помогни да спечеля тази вечер." Еди: "А това ли защо просто не го каза в началото" Нат се хваща за главата и си тръгва а Еди извиква зад нея "Какво толкова казах, Нат..... Хмм Жени" Еди вдига питието и го изпива. {=- Натали "Нат" Сина w/Еди Върнан vs Жаклин "Джаки" Майкълс - Women's Championship Ladder Match -=}-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Нат и Еди са вече на ринга и обсъждат нещо, когато Джаки излиза с една стълба и се затичва към ринга. Нат и Еди излизат извън него, а Джаки гледа предизвикателно, Нат. Джаки използва хитрост и докъто Нат и Еди се наговарят извън ринга, тя разпъва стълбата и започва да се катери за да вземе титлата, Нат вижда това и веднага влиза и сваля Жаклин от стълбата и започва да я удря и рита. Джаки успява да преобърне Нат и също започва с удари да измаря шампионката. Натали се опитва да излезе от ринга, но Джаки я хваща за косата и я връща на центъра където прилага head lock на Натали. Натали успява да се изправи и да изблъсне Майкълс към въжетата, но само за да падне пак на земята след рамото на Жаклин. Претендентката вдига Натали, но хитроста на женският шампиона е по голяма, като бърка в очите на Джаки след което започва да я налага докъто не я събаря. Нат започва да бие главата на Жаклин в ринга. Яроста на този мач е голяма. Натали изправя претендентката и я засилва във въжетата след което и прилага приспивателното, обаче Джаки оспява да запази баланса и контрира със заден суплекс. Но вижте Еди Върнан бодигарда на Натали влиза на ринга и слага на конче шампионът и двамата започват да катерят стълбата- добра игра в отбор. Но Джаки вижда това и се засилва във въжетата след което скача с падащ лист точно в стълбата, Нат и Върнън се размазват падайки от стълбата. Жаклит успява да вдигне със сетни сили стълбата, но вижда Еди който клатейки се, се движи към нея, Sweet Chin Music!!! Върнан е на земята. Джаки има възможност да стане новият шампион, тя започва да се катери бавно по стълбата, но Нат я хваща докъто е на 3тото стъпало и ... Widow's Peak. Джаки пада на тепиха и започва да се държи за коленете. Нат ще спечели, това е вече факт, но вижте Еди се изправя той кърви, по походката му личи, че невижда нищо. Той се засилва и бута стълбата, Нат полита през ринга право през една маса. ОООоо!! Майк Леви: "Еди бутна когото не трябваше!!" Еди се върти из ринга и се мъчи да види нещо, но явно е временно заслепен, Джаки сгъва стълбата, тя се засилва ОООоо!!!! удар със стълбата право в окървавеното чело на Еди. Джаки разпъва стълбата и успява да вземе титлата!!! Имаме нов Женски шампион. Джаки взе това за което беше дошла на "DOOM". Еди и Нат лежат неподвижно, докъто Жаклин Майкълс вдига новата си придобивка. Показан е Shevchenko да се готви за мача си, когато в съблекалнята му влиза Дани. Дани: "Shevchenko знам, че ти си човека който може да ми помогне, както знаеш имам малка вражда с шефа трябва ми малко помощ, какво ще кажеш аз съм шампион ти скоро ще бъдеш... а?" Shevchenko изглежда надменно Дани и излиза смеейки се от съблекалнята "Това да ли е?" Chris Blade тъкмо влиза в залата и се среща с журналиста ни Josh Brians: "Днес имаш мач заедно с Дани срещу ФНС как ще коментираш всичко това??" Blade: "Как ли, днес аз ще...!" ФНС прекъсва думите на Блейд с убийствен удар със стол в главата му ФНС казва на Josh, че Крис не е в състояние да дава интервюта след което удря 5-6 пъти със стола погромения Chris Blade. {=- ФНС vs Chris Blade & Дани - Хандикап мач (Ако ФНС победи взема Cruzerweight Title ако Б&Д, вземат Tag Team Titles -=}---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Дани стои сам нервен на ринга и очаква развръзката на този мач. ФНС излиза и се затичва към ринга, той влиза и двамата започват да се налагат. ФНС натделява и изтиква Дани до въжетата с удари, след което го засилва и му нанася саблен удар. ФНС започва да рита Дани докъто е на земята. ФНС изправя Дани и го засилва към въжетата след което го посреща с коляно. ФНС напълно владее мача. ФНС вдига шампиона при леките и му нанася 2 доста злобни вертикални суплекса. 1,2 и Дани повдига рамо, ФНС спори със рефера за 3. ФНС пак засилва Дани, Дани се навежда и пропуска сабления удар, но при отблъскването от другите въжета ФНС го посреща с летяща преса. ФНС не успява да тушира и с това Дани и затяга Arm lock. Дани е в опастност. ФНС става държейки Дани в Arm lock-а и го засилва пак към въжетата. Дани не улучва със сабления удар и се надява право на Германският суплекс на ФНС. ФНС е неуморим, той дава знак за Master lock. Това ще е края. Да!! Затегна го!! Master lock, Дани започва да заспива ако припадне или се предаде това ще е края на мача. Но музиката на Chris Blade е пусната и той се затичва целия в гипс към ринга. ФНС се навежда от сабления удар и Германски суплекс!!!. Блейд е аут. ФНС дава знак, че и Chris ще попадне в Master lock-а. И да ФНС затяга Master lock на Chris Blade, който се предава, това е края, но Дани издърпва съдията и той не вижда, че Крис се предава. ФНС е ядосан и излиза от ринга за да догони Дани, който некординирано се движи около ринга. Дани се свлича точно до коментаторската маса, ФНС е по петите му, ФНС се навежда да вдигне Дани и от никъде Дани разбива главата на ФНС с метален стол. ФНС се отдръпва люлеейки се на зад и Дани забожда още един безмилостен удар в главата му със стола, след което го вкарва на ринга. Chris Blade се свестява и покрива ФНС това е края, 1...2 и G от никъде изважда съдията!! Дани тръгва да гони G по рампата докъто Блейд гледа учуден. ФНС допълзява до Chris и го обръща със School Boy.. 1,2,3 ФНС тушира Блейд след което излиза едвам едвам от ринга. Chris Blade остава на ринга и се ядосва.. Показан е Shevchenko да върви по коридора, когато се сблъсква с Wow. Публиката започва скандира двамата. Те се гледат за около 10 секунди когато Wow казва: "Хмм, Shevchenko виждам, че се прегласяш за мача си" Shevchenko: "Да така е !" Wow: "Искам да ти пожелая успех и след LEGEND KILLER се готви за мене" Shevchenko: "И двамата знаем, че ти не можеш да ме победиш, защо просто не прекратим това" Wow: "Е мисля, че скоро ще разберем!!" Shevchenko: "Да ще разберем!!" Wow: "Значи приемаш предизвикателството ми??" Shevchenko: "Да, така изглежда". Двамата се разминават като не свалят поглед един от друг. Реклама Показани са TripleH и The LEGEND KILLER, да се наговарят за мачовете довечера!! Майк Леви: "Е, досега беше феноменална вечер остават 2та най-очаквани мача през последните седмици!" Теди Б: "Интересът е толкова голям затова не ще ви занимаваме с глупости, нека да проследим главните мачове за вечерта" Майк Леви: "2те титли са нещото за което ще спорят едни от най-големите звезди на THF. Шоуто е гарантирано" Теди Б: "Хайде стига реклами започва мача, да му се насладим!!" {=- TripleH vs Wow vs Батиста - Triple Treat No Rulz for Anarhy Title -=} ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Батиста излиза първи и чака опонентите си на ринга, най-вече TripleH, който му причини сериозни травми в миналото предаване. Ето го и него, музиката на Anarhy шампиона се пуска и TripleH без капчица страх се запътва към ринга. Батиста не издържа до началото на мача и посреща ХХХ на рампата. Двамата започват да си раздават удари, Батиста натделява и започва да блъска главата на TripleH в металните прегради. Ето го i Wow той се засилва и събаря и двамата си противници на земята със саблен удар. Майк Леви: "Виж Wow човече, както обеща, по готов е от всякога" Теди Б: "Да ти кажа аз не го харесвам толкова" Майк Леви поклаща глава. Wow вкарва противниците си на ринга, но когато той влиза Батиста и TripleH го засипват с удари. Сега Батиста и TripleH работят като екип. Майк Леви: "Защо го правят та те се мразят" Теди Б: "Не виждаш смисъла Майк, те просто отстраняват по голямата риба за да може после да си разчистят сметките 2мата". TripleH и Батиста засилват Wow във въжетата след което му доставят двоен лакът в главата. TripleH подава весел ръка на Батиста, Батиста го поглежда и му забива шамар, TripleH пада зашеметен на земята. Батиста се нахвърля върху TripleH и го засипва с юмруци, през това време Wow вече бърка под ринга за предмети. След като хвърля на ринга един знак Стоп!, 2 стола и една кофа той се качва на ринга и напада Батиста в гръб с мощно коляно. Wow взема знака Стоп! и го изкривява в главата на току що станалия TripleH. Wow взема и кофата за боклук и удря с нея Батиста, който е в един от ъглите. След което се качва по него и започва да му нанася удари в сглобката. Но Батиста го хваща от тази позиция и го вдига за Last Ride, Wow отново се спасява като обърна хватката му в ураган право през кофата. Майк Леви: "Wow по рано каза, че няма да позволи да му се доставят разбиващи тялото му хватки и засега държи на думата си". Wow държи нещата под контрол, той вдига размазания TripleH и го засилва във въжетата, TripleH заляга сабления удар на Wow и преготвя 2рия за Pedigree!!. Wow успява да прехвърли опонента над гърба си. Батиста още лежи неподвижно на кофата за боклук. Wow изчаква TripleH да стане и му нанася DDt върху знака Стоп!. H кърви. Wow се оглежда и вижда, че тотално доминира и решава да преключва с този мач. Той полага стола върху размазания TripleH и се качва на въжетата, но Батиста вижда това и се хвърля върху въжетата което кара Wow да падне "лошо" върху сглобката. Wow остава там. Батиста дава знак, че ще отмъсти за стореното от TripleH и го вдига за Batista Bomb, но в този момент към ринга тича LEGEND KILLER с чук в ръка. Батиста го вижда на време и го контрира с невероятен Грабнакотрушач. Батиста се обръща и доставя Batista Bomb на TripleH 1,2, но в този момент Wow полита от въжетата със своя Swanton право върху двамата състезатели на ринга и прекъсва туша. Wow изчаква зашеметения Батиста да стане и му нанася RKO, това е края, опит за туш 1,2.. и LEGEND KILLER издърпва съдията, какво нещастие, Wow ядосано се засилва във въжетата и прави самоубийствения скок от ринга право върху LEGEND KILLER. TripleH взема точно до сглобката чука, засилва се и оооооо!!! удър право в раната на Батиста, но той не пада, какво животно. От главата на Батиста започва да шурти кръв, той се олюлява, TripleH не може да повярва той рита Батиста и Pedigree!!! това вече е края TripleH доволно тръгва да тушира Кървавата пихтия която направи от Батиста, но в същия момент Wow се отласква от въжетата, прескача TripleH и люлка!! 1,2....3 най-измъчената победа до сега!! Wow е новия Anarhy Champion!!! TripleH не може да повярва. THF - DOOM MAIN EVENT ---------------------- {=- The LEGEND KILLER vs Shevchenko - Barbed Wire Hardcore Championship мач -=}----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Двамата състезатели са на ринга, напрежението се усеща във въздуха. Гонга е ударен и те се нахвърлят един върху друг. LEGEND KILLER успява да натделее с удари над Shevchenko и го засилва към бодливата тел. Shevchenko успява да се спре преди да се набоде в нея. LEGEND KILLER веднага се възползва и нанася саблен удар на претендента. LEGEND започва да рита и скача върху Shevchenko. Шампионът го изправя и пак прави опит да го засили към въжетата, Shevchenko в движение се претъркулва под тях и избягва да се пореже. LEGEND KILLER се засилва и скача над въжетата със самоубийствено гмуркане право върху претендента, какво движение. Сега LEGEND започва да бие главата на съперника си в металните предпазни огради, след което го засилва в страничните стълби. LEGEND KILLER е доволен от себе си, той качва обратно на ринга Shevchenko и продължава да го налага. Майк Леви: "Никога не съм виждал по слаба игра на Shevchenko". Но Shevchenko започва със силни удари да отблъсква от себе си шампионът, но LEGEND бърка в очите на Shevchenko и му забива ужасно DDT 1,2.. и Shevchenko повдига рамо. LEGEND KILLER пак се опитва да засили претендентът към острите въжета, но той го контрира с low blow след което се засилва и размазва LEGEND с булдог. И двамата са на земята. Shevchenko успява да се изправи първи след което опитва да засили шампионът към въжетата, но и LEGEND се спира на време, Shevchenko се засилва към него за копие, но шампиона го избягва и Shevchenko се оплита право в бодливата тел. "Железният" се изправя и се засмива като вижда в каква ситуация е попаднал претендетът. LEGEND хваща бодливата тел и започва да я търка в главата на Shevchenko докъто не я разкървъвява цялата!!! Shevchenko е в много опасна ситуация. The LEGEND KILLER отплита кървавият претендент и го засилва в другите въжета. Shevchenko е целия в кръв, той не ще може да продължи мача, идва медецински екип да види припадналия Shevchenko. LEGEND разбутва лекарите и започва да налага кървавото лице на претендентът. Лекарите казват на съдията да прекрати мача, обаче LEGEND заплашва реферът, че ако го направи ще пострада. LEGEND KILLER изкарва Shevchenko отвън и го слага на коментаторската маса. Теди Б: "Какво по дяволите ще прави сега. Той взема стълба!!! това не е на добре!!!" Убиеца на Легенди качва припадналият претендент на стълбата, какво забога е това. Шампионът дава знак и ООоооооооооооооооо!!!! Бомба през коментаторската маса, от стълбата!! LEGEND седи на стълбата с подла усмивка. Мача излезе извън контрол. Майк Леви: "Не съм виждал по кървав мач". Шампионът връща Shevchenko на ринга, където започва да се подиграва с него като му бие леки шамари. Shevchenko се улюлява докъто шампионът се подиграва с него, но някаква искра се пробужда в Shevchenko, той започва да налага с всички останали сили LEGEND KILLER, след което хваща главата му и я отърква в бодливата тел. ООоо!!! Shevchenko се качва на сглобката с шампиона и го вдига. това ще е Tombstone!! Shevchenko с последни сили тръшка KILLER в средата на ринга със своя финишър. Двамата лежат неподвижно!! Но Shevchenko помръдва ръката си и успява да я сложи върху гърдите на LEGEND 1,2.. и шампионът успява да помръдне рамото си точно преди 3. Какъв брутален мач. Shevchenko се довлачва в ъгъла за да се подпре на сглобката, той се изправя и довлачва до зглобката едвам едвам LEGEND KILLER. Shevchenko ще опита още един Tombstone, но Убиеца на легенди го хваща и прави убийствено F-U от въжетата. F-U!!! сега затяга STF-U това трябва да е края на този ненормален мач, но Shevchenko се влачи към въжетата и успява да се хване при което от ръката му почва да тече кръв. Шампионът се хваща за главата, какво трябва да се направи за да бие този тип?? LEGEND започва да чака нетърпеливо за 2ро F-U. Той го вдига, но Shevchenko успява да се освободи хваща шампионът в бърз туш 1,2...3. ИМАМЕ НОВ ШАМПИОН. Shevchenko току що преживя най-кървавия си мач и спечели титлата. Какъв мач. Лекарските екипи се затичват за да изнесът 2мата атлети под овациите на публиката... Това е всичко... outkast 1 Link to comment
Recommended Posts