Jump to content

WWE: Нова вълна уволнения


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

WWE освободиха:

Keith Lee
Karrion Kross (Killer Kross)
Nia Jax
Eva Marie
Scarlett Bordeaux
Ember Moon (Athena)
Mia Yim
Franky Monet (Taya Valkyrie)
Harry Smith (Davey Boy Smith Jr.)
Gran Metalik (Mascara Dorada)
Lince Dorado
Oney Lorcan (Biff Busick)
Trey Baxter (Blake Christian)
B-Fab
Katrina Cortez
Jessi Kamea
Zayda Ramier (AQA)
Jeet Rama

Ъпдейт (18-ти ноември). Следните кечисти също бяха освободени:
John Morrison
Hit Row (Isaiah Swerve Scott, Top Dolla & Ashante Adonis)
Jaxson Ryker
Tegan Nox
Drake Maverick
Shane Thorne

 

Edited by nWoHulkster
Link to comment
The Olimpic Hero

Здравей @THE ENEMY, как си? Даже и тук имам най-добрия рийд в историята. 

 

Още при дебюта на Karrion Kross казах, че този маняк ще бъде уволнен до 1 година. Е, даже подрани Vince, но нищо, хахахаххахаха. 

               

Link to comment

Той май не е лош кечист и на ринга и мика, ама да те забият с такъв гимик и визия.....

Link to comment

Наааай-накрая Nia Jax замина... 

За какъв уй "качиха" Hit Row в Смака като тъкмо дебютираха и разказаха женката в групата?...

Кийт Лии и Крос можеха да станат нещо, ама то трябва и последователна мисъл, а в последно време това липсва в главата Винс...

 

Всички останали - все тая.

Edited by kabakov
 • Upvote 7
Link to comment

Единствените по-големи загуби са Kross & Scarlett (с правилната презентация са ME атракция), Keith Lee (покрай Survivor Series показа, че може да е в ME програми) и Eva Marie (крайно нужен сексапил в женската дивизия).

 

Дори с всичките тези кътове, ростерът продължава да изглежда прекомерно надут. Като гледам, Вини овърша цялото NXT, интересно е какво се случва с HHH, дали въобще някога ще държи позициите и влиянието, което държеше.

 

Говори се, че Nia Jax конкретно са я джаснали, защото не иска да се ваксинира. Бях и фен в началото, но така и не се подобри значително. Вече ми е като втора Тамина. 

Link to comment
THE ENEMY

WWE заслужават критики най-вече заради непостоянния буукимг. Пушваме Keith Lee, Karrion беше без загуба също от доста време, винетки и голям хайп за Хит Роу и изведнъж всички са в списъка с увошнения. :D

 

Факт е, че Крос със Скарлет за валетка можеше да е същата епика като Мил Муертес с Катрина от LU, и като образи и присъствие са доста подобни. Най ме е яд за тях. 

 

Поне е добра новина, че Джакс си замина, крайно време беше.

 • Upvote 5
Link to comment

Ная Джакс ако има някакви фенове по света, ще са некви дебелачки като нея, които го смятат това за нормално.

 • Haha 1
 • Wank 1
 • LMFAO 1
Link to comment
The-Resident-Ev!L

WWE все повече затъва по този начин.... 

Някой от тях не заслужаваха да ги махнат.

Well the next company for Keith Lee
Karrion Kross (Killer Kross) maybe AEW?

Edited by The-Resident-Ev!L
 • Upvote 2
Link to comment
ТНЕ DEADMAN

Разочарован съм за Кийт Лий и донякъде за Крос (+ Скарлет). Не разбирам защо махат негърката от новия стейбъл, никаква логика... От друга страна се радвам, че (отново) гонят Ева Мари, крайно бездарна курва, която просто според голяма част от хората изглежда добре. Ама добре изглеждащи жени си имат и без нея. А що се отнася до Ная Джакс, за това вече бих вдигнал банкет! Най-накрая го изгониха тоя бездарен и нехаризматичен дзвер. Само заради това уволнение, считам новината по-скоро за добра, отколкото за неприятна. Повечето нямаше да се развият в WWE така или иначе.

Edited by ТНЕ DEADMAN
 • Upvote 2

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Link to comment

Не мога да повярвам - най накрая тая некадърна, бездарна торба с лайна ная джакс е уволнена. Голям кеф! Тази чудесна новина заслужава да се отпразнува.

Дано да НЕ я вземат в AEW.

 • Upvote 2
Link to comment

Тонката сега се чуди след 2-3 месеца в кой джоб да бръкне да изкара кинтите за Крос и Скарлет. Останали може и да ги пропусне, ама тея двамта ще се опита да ги лапне.

 • Upvote 2
 • Haha 1
Link to comment
nWoHulkster
3 minutes ago, kabakov said:

Тонката сега се чуди след 2-3 месеца в кой джоб да бръкне да изкара кинтите за Крос и Скарлет. Останали може и да ги пропусне, ама тея двамта ще се опита да ги лапне.

 

Точно пък Kross и Scarlett въобще не пасват на философията на Тонката за подписване на кечисти. Ако харесваше кечисти с подобни качества като тези на Kross в момента Eli Drake и EC3 щяха да са в AEW, ама не са. Същото важи и за Scarlett - и тя не пасва на AEW философията. Сериозно бих се изненадал, ако Тонката ги подпише. И даже бих казал, че в горния списък виждам цели 9 имена, които са по-вероятни за AEW от Kross & Scarlett. Като цяло двамата нямат много опции. Надали AEW ще ги искат, напуснаха IMPACT по кофти начин и сигурно си "изгориха моста" там, ROH вече няма да е това, което беше... И така остават само с опцията за MLW, NWA и т.н., където не дават добри кинти. Kross може да има някакъв шанс за NJPW евентуално, ама там в момента не наемат както наемаха едно време преди пандемията, а и не знам доколко Kross би се вписал в стила на компанията. В общи линии, така както ги виждам нещата, най-добрата им опция е да паднат на колене пред IMPACT и някак да се помирят с тях. Реално, там биха паснали най-добре.

Преди 2-3 години нямаше почти никакви добри свободни агенти на пазара - всичко беше обрано от по-големите компании, а сега с тези няколко WWE чистки напоследък и предстоящите свободни имена от ROH супер много хора ще се борят за супер малко свободни места в само 3-4 компании. Много кофти за кечистите, но доста интересно от фенска гледна точка да се види кой къде ще се озове. Доста от горните освободени имена са хора с вече изградена репутация извън WWE, така че със сигурност няма да останат гладни на инди сцената, ама вече кой къде ще може да се вреди за договор с някоя компания - това вече е по-сложно да се предскаже. От мъжете Keith Lee ми се вижда най-вероятен за AEW. Lorcan може би също и оттам-нататък е наистина трудно за предсказване и зависи изцяло от това колко хора още може да подпише Тонката. При жените Ember, Mia и Taya биха се вписали в AEW, но пак зависи колко свободни места има. Така или иначе конкретно Taya и Mia вероятно ги чака договор с IMPACT, ако го искат. И двете имат история в компанията и ще са приветствани обратно с отворени ръце. Като цяло ще е интересно да се види какво ще направят IMPACT, защото сега са в power позиция, в която не са били от известно време насам. Преди нямаха толкова много възможни кечисти за подписване и кечистите имаха повече опции, а сега ще имат супер голям избор от имена и опциите за кечистите са по-малко, така че това дава предимство на IMPACT в преговорите. Доскоро кечистите командваха пазара, но сега като предлагането стана доста по-голямо от търсенето везните се накланят в полза на компаниите.

Link to comment

Както винаги познах. Съдбата на Лий беше ясна, просто бездарна торба с л@йна, приличаща на съжален чичак взет за нощен пазач в МакДоналдс. Същото важи и за Крос, отдавна казах, че харизмата му е на амеба.

Link to comment

Не е зле, над 100 човека уволнени след пандемията.

 

Никой не е сейф вече, след като разкараха Брей и Браум. Може би само Ролинс, Ортън и Рейнс.

 

Тотално дъно е тая компания. Да я продава дъртия и да си почива, Трипъла да налее пари и си отвори фед. сам.

 

Пуснеш шоло да гледаш, ами то само анонимници и имената им са тип "Долф Зиглър"

Link to comment
HEIDENREICH

Нечовек  е дъртият рептил. Евала. 👏

Ебането на Крос е шедьовър. Харесвах го в NXT даже доста, но не мога да спра да се смея откакто дебютира.

 

Лий също го пое мъжката.

 

И в другите уволнения е пипнала палавата му ръчица. Маха Би-ФАБ при положение че пишман рапъсрския стейбъл се върти около нея. 

 

 

Абе добре, силна седмица. 🍻

 

Link to comment
The Olimpic Hero

Нека коментирам някои от имената по-сериозно.

 

Keith Lee - За мен лично най-голямата загуба на WWE тук. Можеше да бъде чудовище - атракция, което има и интересен вид, прилича малко на Hulk (Супергероя на Марвел). Това се показа най-вече на Royal Rumble 2020, когато при сблъсъка с Brock Lesnar изглеждаше заплашително и изобщо публиката маркна при срещата на двете големи момчета. Отделно е и добър на ринга. Сигурен съм, че AEW ще го подпишат.

 

Karrion Kross - Не съм го гледал в NXT, не съм го гледал в iMPACT, така че впечатленията са ми само от основния ростер на WWE, където ми изглеждаше просто един от многото подобни, но вероятно и самата му презентация не е била добра.

 

 

Scarlett Bordeaux и Eva Marie - Нарочно ще ги коментирам заедно. Моето виждане е, че Scarlett всъщност можеше да бъде секс символът на WWE, а не Eva. Scarlett има много по-уникален вид. Eva е готина пичка, но сякаш го няма 10/10 секс излъчването, което някои диви от attitude ерата имат, каквото виждам и в Scarlett.

 

Nia Jax - Заслужено некадърната свиня си заминава. Единствената причина, която я задържаше в WWE, е че е рода с Роман Рейнс и Скалата.

               

Link to comment
11 hours ago, nWoHulkster said:


Keith Lee

 

 

Тоя нали беше БЪДЕЩЕТО на NXT и сигурен световен шампион в главния ростър след това? Защо хайпват и пушват някакви дебели негърски торби, а после от нищото ги уволняват? Абсолютно никаква логика вече няма в действията им.

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to comment
ЧОТУДЕ

Малко видеа на Kross от IMPACT за тези, които твърдят, че нямал излъчване:

 

Пичът е по-легитимен от целия въшлив roster на тая компания, но и на мен още след дебюта му ми стана ясно накъде отиват нещата. Ето каква разлика прави презентацията на един кечист. Вижте му образа от IMPACT - наемен убиец, legit badass. Още преди първата му поява бе изграден супер със стикерите, които поставяше върху нападнатите от него, а разкритието и дебютът му бяха златни - гледайте първото видео, само трябва да потвърдите годините си. Винсарата е изкукал отдавна, това е ясно, даже не ме е яд. LA Knight, you are next. :( 

Edited by ЧОТУДЕ

signature.jpg.29946b3c224ddee66d0110c075d0d198.jpg

Link to comment

Kross не съм го гледал в NXT, но в IMPACT беше брутален. Не знам в какви отношения е с компанията, но мястото му е там. Така че ако са налице някакви неразбирателства, надявам се да се оправят.

 • Upvote 2
Link to comment
HEIDENREICH
17 minutes ago, Huskarl said:

Kross не съм го гледал в NXT, но в IMPACT беше брутален. Не знам в какви отношения е с компанията, но мястото му е там. Така че ако са налице някакви неразбирателства, надявам се да се оправят.

Еми еба целия ростер на NXT , чуек  . Скуашна всички. 

 

Link to comment
ShiningWizard

Поне махнаха Гаргано, който нямаше образ и някаква насока в мейн ростъра така или иначе, но Кийт Лий ли бе човек? Как може да си в МЕ картинката и рязко да ти дръпнат шалтера? Малоумно решение, тъй като имаха по-голям избор от filler кечисти да премахнат.

 • Upvote 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...