Jump to content

AEW Dynamite - 3 ноември 2021


neshev

Recommended Posts

Пънк току-що туитна как портокал бива нарязан, така че май той ще е. Тъпо за Моксли, дано успее да се спаси от порока. От едно време си личеше, че обича да се пристрастява по разни субстанции. 

Link to comment

Пичове!! Miro vs. Danielson! 😲 Този мач ще размаже на PPV-то.

Готино сегментче. Gangbang/OnlyFans бъзика ми докара Attitude Era носталгия. 😊 И в този ред на мисли, Paige VanZant да спира с боевете и да идва full-time в кеча. Има потенциал.


MJF ми е любимият heel на микрофона. Палци горе, че напоследък го пускат да прави промота на ринга почти всяка седмица.

Когато AEW започна въобще не бях фен на Hangman Page, а сега пичът е един от хората, за които ми пука най-много. WTF! Това не го бях очаквал, ама въобще. :) Но така е. Когато има добри истории и най-вече, когато виждаш как публиката тотално избухва за някакъв кечист, това може да ти промени нагласата за него. Няма как да не му се кефя като просто ми прави кеф да гледам и слушам колко много му се кефят хората. Едно от любимите ми неща в кеча винаги е било да проследявам прогреса на един кечист до върха, особено когато той е добре направен и не идва от ей така от нищото, и конкретно в AEW няма по-добър пример за такъв възход от Hangman Page.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...