Jump to content

AEW Rampage - 29 октомври 2021

neshev

Recommended Posts

Тоя Браян се сцепи. Е това е кечист, който винаги е казвал, че обича кеча. Пълен маняк е. 

Това ако беше старият Пънк, щеше на момента да скочи да се бие с тоя Еди докато му се дървеше тоя. Просто го играе старият чичак и примерен, и ако някой има проблем с него ще го бие на ринга. Мега слаб и скучен образ.

Знам, че има време за много неща, ама е пълен дроп в момента Пънк.

Като започнаха слуховете, че Браян ще отива към AEW си мислех, еми окей голямо име е, въпреки контузиите и възрастта си сигурно ще може да има някой друг силен мач на PPV. Не очаквах, че всяка седмица ще има 2 4* мача.. това трябва да е най-добрия сингълс мач в историята на Кингстън! Беше брутално... 

6 minutes ago, Hachiko said:

Това ако беше старият Пънк, щеше на момента да скочи да се бие с тоя Еди докато му се дървеше тоя. Просто го играе старият чичак и примерен, и ако някой има проблем с него ще го бие на ринга. Мега слаб и скучен образ.

Знам, че има време за много неща, ама е пълен дроп в момента Пънк.

Пънк и Кингстън са 2 от най-добрите промота на това поколение, дано е началото на дълъг фюд.

П.П. Сайд топик, Това промо на Еди беше малко преди да подпише с AEW, даже и мене ме има на клипа хаха

4 minutes ago, DjiDjo said:

Пънк и Кингстън са 2 от най-добрите промота на това поколение, дано е началото на дълъг фюд.

Нищо не мога да кажа, добри са и двамата, просто както казах преди това - не съм фен на тоя чичак образ с бяла брада. 

2 minutes ago, Hachiko said:

Нищо не мога да кажа, добри са и двамата, просто както казах преди това - не съм фен на тоя чичак образ с бяла брада. 

Няма как да нападне Еди и да е фейс просто. Малко се буукват към ъгъла, щото Еди е един от любимците на публиката, а другия е Пънк..

Стабилен Рампeйдж.

Браян Даниел и Пънк в последно време си менкат опоненти. Аре дано вече видим Пънк в някаква вражда с брутални промота и наредби ве. Тоя backstage сегмент ми хареса доста, а и Кингстън е стабилен опонент за Пънк. Колкото до мача на Кингстън с Браян... поредното топ представяне от страна на Американският Дракон! Разбира се трябва да се отдаде заслуженото на опонентите му в AEW, които са "the best there is", както и на гения на мистър Кан, който му дава свободата да ни радва с такива кеч класики. Колко мача  направи вече? Няма значение, важното е, че сички до един са на топ ниво!

Toва хлапе, Данте Мартин, имало талант бе. Досега нещо го подценявах, ама вече не. Не съм сигурен, че Лио Ръш е подходящ мениджър за него, ама какво разбирам аз? Ще го видим как ще се развие. Не знам каква е историята му в AEW досега, за да си изградя някакво по-сериозно мнение за него.

Мат Сайдел, Еван Борн ли беше? Тоя човек не съм го гледал от 2012-та сигурно... освен ако не съм го мярнал някъде в AEW последните 2 месеца. Toва уж им бил 3-тия мач с Данте, а аз не помня да съм ги гледал. Явно ще да е било на някое от филър шоутата, AEW Dark и другото там, как беше? Май ще трябва да започна да следя и тия шоута, явно и там се случват качествени неща.

Разбира се скипнах поредната Хелоуин клоунада в МЕ-та. Тая абоминация, Абадон, винаги ли излиза като караконджул на ринга, или сега заради празника си беше направила фейса на гъз? Не ме кефи.

Брит Бейкър е стабилна шампионка обаче, даже в момента не виждам коя от другите й конкурентки би могла да й се опре. Не бих имал нищо против да я подържи тая титла още 7-8 месеца. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...