neshev Posted October 28, 2021 Author Share Posted October 28, 2021 Bruce Buffer ще пропусне това PPV, с което ще прекрати невероятната серия от 255 поредни PPV шоута като announcer. Причината е, че шоуто ще е в Абу Даби, а другата седмица отново имат PPV, този път в Америка, което прави логистиката трудна. Link to comment
Jack Bauer Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 Добър кард са спретнали. Блахович и Тешейра са ветерани на спорта, двама души в LW дивизията, които получиха големия си шанс след като титаните на дивизията се оттеглиха - Джfунс, ДС, Густафсон , че и Ръмбъл. И двамата са много добри, Блахович определено превъзхожда със сила, Глоувър компенсира с по-добра техника и BJJ. Трудно ми е да предвидя, но по-скоро бих заложил на поляка. Ян-Сандхаген - жалко че не видяхме реванша със Стерлинг, мисля че Петр Ян е много добър и предвиждам победа за него. Махачев - Хукър - резака за пръв път получава по-стабилно име за опонент, Хукър май вече го играе яко гейткийпър, след победа над него се получават големите мачове. Очаквам Махачев да бие в стил Хабиб. Най-сетне и Чимаев се завръща, Ковида яко му уби устрема миналата година. Радвам се да чуя че ще се съсредоточи над 170 дивизията, така като се върти между две дивизии нон стоп, не знам кога ще се издигне в ранкингите на която и да е. При всички случаи е по-добре в момента да избере по-ниската докато още е по-млад и по лесно чисти. Нека видим дали ще се завърне хайпа, или болестта му е ебала майката на тялото. Волков-Тибура е интересен мач и при други обстояелстав сигурно щеше да определени следващия претендент за титлата, но в тази дивизия в момента има твърде много променливи - Кога ще е МЕ, потенциално завръщане на Стипе, потенциален дебют на Джоунс, Дерек Люис който винаги е на една победа разстояние от мач за титлата... Ще се гледа с интерес събитието Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Just a fan Posted October 28, 2021 Share Posted October 28, 2021 1 hour ago, neshev said: Bruce Buffer ще пропусне това PPV, с което ще прекрати невероятната серия от 255 поредни PPV шоута като announcer. Причината е, че шоуто ще е в Абу Даби, а другата седмица отново имат PPV, този път в Америка, което прави логистиката трудна. Май е коронясан и това е причината да отсъства. Link to comment
Farest Posted October 29, 2021 Share Posted October 29, 2021 Доста доста добро ППВ! Очаквам победа на Блахович, Ян, Макачев, и Чимаев! Link to comment
neshev Posted October 29, 2021 Author Share Posted October 29, 2021 Голяма шушумига. 😂. Cormier ще е горд. Link to comment
neshev Posted October 30, 2021 Author Share Posted October 30, 2021 Братята поляци пак удрят едно рамо. http://strumyk.tv/fight/UFC.php?source=7 Link to comment
neshev Posted October 30, 2021 Author Share Posted October 30, 2021 Пълен изрод е Chimaev. Бахти, гледаме нещо специално. Link to comment
neshev Posted October 30, 2021 Author Share Posted October 30, 2021 Бахти, дагенстанците, ебахти чудото. Link to comment
neshev Posted October 31, 2021 Author Share Posted October 31, 2021 Glover поднесе доста голяма изненада. Доста сериозно темпо наложи и полякът не издържа. Може би Jan просто нямаше вечер, изглеждаше ми по-бавен и неточен. И на земя се предаде почти веднага, което не е типично за него. Но евала на бразилеца, стана вторият най-възрастен шампион и най-възрастният шампион, който печели титлата за пръв път. С оглед цялата му кариера, повече от заслужено. Petr Yan е просто феномален. Няма излишно движение при него, защитата му е страхотна. Sandhagen също се би на изключително ниво, но не беше достатъчно. Епична битка, евала и на двамата. Дагестнаците ги коментирах вечер, ебахти изродите, още никой няма отговор срещу този стил и Khabib ще се докаже като толкова силен треньор, колкото боец. Другите две битки от главната карта ми се сториха тъпички, проспах ги направо. Link to comment
Jack Bauer Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Изкефих се много Глоувър, след дълга кариера, най-после шампион, истински feel good moment.Ясно е че няма още много време пред себе си, но ще прибере поне един добър чек като шампион с ППВ точки при следващата си защита. Ясно е че следващия му опонент е чехът, който е много добър и има реален шанс Голувър дад ропи още в първата си защита. Много добър КО мей ивент, русната е страхотен боец. Чимаев и изрод. Добър е, но на този етап не го виждам срещу елита на дивизията - Усман, Колби, дори Леон. Нещо се чуват слухове че искат да го пуснат на Диаз, но да видим. Махачев е много добър, честно казано обаче, Хукър е първия опонент на високо ниво когото побеждава. Чак за тъйтъл шот... по-скоро бих искал да го видя първо срещу победителя от Чандлър-Гейджи в №1 Contender match. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
gboy Posted October 31, 2021 Share Posted October 31, 2021 Много се радвам за Тешейра - бях за него, но не очаквах, че ще спечели. А той не просто спечели, ами направо отнесе Блахович. Тоя човек наистина е вдъхновение за всички. Да загубиш тъйтълшот и после да се върнеш с такава борба и на тия години, това е удивителна воля. Единственото подобно нещо, за което се сещам, беше Роби Уолър и неговото избухване в WW дивизията преди години. Голям Глоувър Тешейра, определено ми става любимец. Дано да хване още един сериозен чек, ако не друго. ---- Пьотр Ян е най-добрият BW в света и няма да си променя това мнение, докато не видя някой да го побеждава. Засега не се е намерил такъв. Може да е всякакъв, но в бойните си умения е ненадминат. Направо размаза Кори, а той също е феноменално добър. ---- Макхачев, Анкалаев и Чимаев продължават да мачкат и изобщо руската школа (в частност дагестанската) от събитие на събитие доказва, че е най-силната в света в момента. Просто там борбата е на друго ниво, а следователно и ММА-я. Все повече мачкат и няма да се изненадам в един момент да видим масово руското знаме да се вее по шампионските мачове. Макхачев съм напълно убеден, че може да бъде шампион един ден. Чимаев ще трябва да мине по-сериозни тестове, за да го определя за нещо голямо, но засега дава предпоставки за такова. И снощи беше много луд, особено това влачене пред Дайна на китаеца, за да му говори докато го мъкне като чувал, беше впечатляващо. ----- Алберт Дураев ми беше много интересно какво ще направи - според мен пичът бая зор има да види докато стане нещо сериозно в тая дивизия. Както се беше изхвърлил, че иска да се бие с някой измежду Ветори и Пауло Коста - засега само може да им иска автограф, за друго не става. Но и той има място в UFC и съм сигурен, че ще трупа победи, било то и по-надолу в карда. Link to comment
gboy Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Нейт е точният човек, който да издигне Хамзат Чимаев, но не съм сигурен, че ще се навие. Тоя тревоман се бие само когато много му огладнее гъзО, а тоя година захлеби. По-скоро някоя друга легенда, ако му намери Дайна, с която да оглави безплатна галавечер. Каубоя, Роби Уолър - нещо ей токова. И от там вече да го пуска на топ 10, топ 5 и титла (ако не го бият, разбира се, което е доста вероятно) Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.