Jump to content

AEW Dynamite - 27 октомври 2021


neshev

Recommended Posts

Пак аз забравих, че се върна в сряда Динамита... за малко да пропусна това свежо шоу с леки комедийни елементи, ама видях, че е пусната темата и се подсетих.

 

CM Punk тая седмица стабилен, раздаде се човека, стана мач. Това му бил дебюта на Динамит? Не бях се замислял над това... Не се ли би на онова там шоу, в Артур Аш? Или беше на Рампейдж? Абе карай, да върви. Оказа се греша, че Пънк започва вражда с Боби Фиш. Не знам вече какво става с тоя човек? Може би иска да се адаптира малко, може би това им е идеята, да го re-build-нат, макар, че той от изграждане нужда няма. Време е да започне нещо по-дългосрочно.

 

Забравям да коментирам MJF последните седмици, но за него реално няма какво толкова да се каже, освен че е един от най-добрите хийлове в индустрията през последните 10 години. Дано магьосникът Тони Кан никога не допусне грешката да го обърне фейс. И като стана въпрос за обръщане...

 

Испанският Бог в момента е испански льольо! Въобще не е вървежен Самката като фейс, ама хич! Пълна скука е! Преди, когато целият стейбъл на Джерико бяха хийлове, Сами беше доста забавен. Сега ми е безразличен. От целият стейбъл само Джерико може да бъде каквото си поиска, защото е универсален пич. Другите са гола вода! В първия момент, много ми се искаше Гевара да загуби тоя мач и да го изритат от Inner Circle, ама като се замисля, соло и като фейс, ще е още по-зле. 

 

Чакай малко бе... Какви ги дрънка тоя клошар Един Кингстън? Браян бил казал "предната вечер" нещо по негов адрес... Каква предна вечер бе чуек? AEW колко шоута имат? Какво още трябва да следя, за да съм в час със случващото се в тая компания?

 

Moксли радва с тоя гимик на asskicker, ама трябва повече да внимава, че има опасност да нарани някой невинен фен. После ще му се стъжни. Ентранс музиката му обаче е говна с лайна.

 

Коуди Роуди пак със супер изхвърлен ентранс. Като изпразнен хуй излезе. Дейба и педалът му с педал, не си взе поука, ей... Вземи тия освирквания сега, КАУНЬ! Иначе на черното-бяло не мога да кажа, промото му наистина беше доста добро, макар и написано с единчката цел, за да се подмаже на публиката, пък дано ги обърне на негова страна. Аха, да ама не! Сълзи, извинения, едва ли не на колене им падна, а за малко и свирчоци да почне да върти. 

Андраде, също добре се изгаври него. Само дето тоя съюз на Андраде с Малакай Блек, ми се вижда крайно нелогичен. Двамата нямат нищо общо, а Блек трябва да го градят като единак. 

Поне ентранса на Коуди достави най-забавния момент в шоуто (разбира се, не благодарение на Коуди)... Kaто си хвърли суичъра в публиката и някакъв дебелак го улови, в същия момент JR изригна от коментаторската маса с "It won't fit you, buddy... but congratulations anyway". Легендарен JR! Затова коментаторите трябва да имат пълна свобода, не ми да четат сценарий написан от Винс.

 

Taя клоунада в МЕ-та кой я одобри ве? Тука, аз лично за първи път cringe-нах стабилно (и със сигурност не съм единствен) на AEW шоу, откакто се завърнах към гледането на кеч преди два месеца. Бог Кан да не се обадил на Винс за някоя от неговите "it's such good shit" идеи? Това e 100% Бъгавa идея. Време е бачи Тони да ги стегне малко тия деца. Разбирам, Хелоуин, Мелоуин... сигурно си е казал, аре в духа на празника, може да им позволя да се излигавят в един мач. Само че така нова аудитория не се печели, по-скоро се отблъсква. Taкива изпълнения се правят с лоукардъри, в средата на шоуто, не да ми закриеш така с топ звездите на компанията и със световния ти шампион. Добре че Браян Даниел не бе част от тая излагация, че щях да се гневя много.

Link to comment
6 hours ago, Suffer-H said:

Чакай малко бе... Какви ги дрънка тоя клошар Един Кингстън? Браян бил казал "предната вечер" нещо по негов адрес... Каква предна вечер бе чуек? AEW колко шоута имат? Какво още трябва да следя, за да съм в час със случващото се в тая компания?

 

Четири са им седмичните шоута, ама въпросната конфронтация между двамата беше в една от рекламните паузи по време на финала на Rhodes to the Top reality шоуто миналата събота след Dynamite. С две думи: да, мега забутана. :D

Между другото, Тонката сигурно е взел идеята за Marshmallow Man костюма от IMPACT с тази раликата, че миналата година като го използваха IMPACT го използваха за midcard история. :)

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...