Prince10 Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Глас за neshev neshev 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 2 minutes ago, Prince10 said: За мафията е много удобно Фарест да си тръгне днес. А чия елиминация би била неудобна за мафията? Вижте тоя филм го играем почти всеки сезон в който Фарест присъства и като цяло не съм против, по няколко споменати вече причини - труден е за прочит, изчезва в много случаи. Негово убийство няма да отговори на никакви въпроси, но все пак сме в ден 1, където не е задължително да получаваме отговори от елиминацията на гражданин. Кой си разчел или кого смяташ че е по-логично да подгоним? Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Prince10 Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Just now, Jack Bauer said: А чия елиминация би била неудобна за мафията? Вижте тоя филм го играем почти всеки сезон в който Фарест присъства и като цяло не съм против, по няколко споменати вече причини - труден е за прочит, изчезва в много случаи. Негово убийство няма да отговори на никакви въпроси, но все пак сме в ден 1, където не е задължително да получаваме отговори от елиминацията на гражданин. Кой си разчел или кого смяташ че е по-логично да подгоним? На някой мафиот. И като сме го играли тоя филм защо пак ще гоните Фарест? Quote Link to comment
Jack Bauer Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Just now, Prince10 said: На някой мафиот. И като сме го играли тоя филм защо пак ще гоните Фарест? Защото нямаме представа кои са мафиотите в ден1, ако ти имаш, отворен съм към предложения? Предполагам мислиш нешев за такъв щом си го номинирал, ще се обосновеш ли? Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
THE ENEMY Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Това което се опитвам да обясня е, че единствения начин да сме сигурни, че всички граждански роли ще работят за нас в първата нощ(а това е и най-големия ни шанс те изобщо да работят заедно някога, преди и мафията да е започнала да пуца), ще бъде ако не рискуваме в момента да изгоним някой, който може да има важна роля. В ден едно да се гонят хора винаги ми се е струвало като игра на руска рулетка. Quote Link to comment
Dudley Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Идеята е ФАрест да се изгони , защото не допринася с каквото и да е за благото на гражданите. Идва , гласува и изчезва. В ден 3-4 когато се решава играта, вота ще бъде насочен към него , защото не е изчистен и защото се скатава. А и мафиотската му игра е просто идентична с гражданската и винаги в последните сезони остава до края. Така че вместо да чакаме играта да навлезне в решаващата фаза и тогава да се гони Фарест, може да го направим сега, ако ще гоним просто някого заради гоненето. Quote Link to comment
Prince10 Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 4 minutes ago, Jack Bauer said: Защото нямаме представа кои са мафиотите в ден1, ако ти имаш, отворен съм към предложения? Предполагам мислиш нешев за такъв щом си го номинирал, ще се обосновеш ли? Дал съм го. 1 minute ago, THE ENEMY said: Това което се опитвам да обясня е, че единствения начин да сме сигурни, че всички граждански роли ще работят за нас в първата нощ(а това е и най-големия ни шанс те изобщо да работят заедно някога, преди и мафията да е започнала да пуца), ще бъде ако не рискуваме в момента да изгоним някой, който може да има важна роля. В ден едно да се гонят хора винаги ми се е струвало като игра на руска рулетка. Загубата на един ден е загуба на информация. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Чакам @LightOneи след това ще изложа своите идеи за деня. От всеки съм видял достатъчно, за да гласувам в Ден 1, пак повтарям, в Ден 1, за да няма неразбрали. Това, че играя с някого в Ден 1, не значи че ще играя с него и в Ден 2, всичко се променя в тази игра бързо. Quote Link to comment
neshev Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Фарест е възможно най-плахия вот в момента, но е факт, че той е рибата на масата (и аз да използвам ПОКИР термини (концентрирай се върху главната буква, това е тайно послание)). Тъй че, ако го оставим днес, на практика го оставяме в играта почти докрая. Защото Мафията ще го държи, като шаран #1, а се съмнявам някой да си заложи играта на негова елиминация. Демек, дори да е мафиот, той никога няма да бъде опция #1 за гонене. Radox 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Аз тук съм съгласен с Prince10, че Farest е най-удобният вот за Мафията в Ден 1. Лесен, неангажиращ и никой няма да понесе вина за него. Имам друго име аз и съм готов да рискувам с него. Там става въпрос чисто за стилово писане и мафиотски стил на писане. Иначе Farest може да е мафиот, да. Не ми хареса първия му пост, а той май е и единствен негов за деня. "Старият Фарест се завръщал". Много удобно звучи, но въпреки това искам друго име. Прекалено много хора вече подхвърлят Фарест, както казах, прекалено удобен, лесен и неангажиращ за Мафията вот. @LightOne, кавал такъв. Айде появи се бе, че ме сърбят ръчичките. Искам да си изкажа теорията, но искам и да видя първо ти какво ще напишеш. Quote Link to comment
THE ENEMY Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 44 minutes ago, Prince10 said: Загубата на един ден е загуба на информация. И е печелене на една нощ, в която ролите могат да шибат. Вечният въпрос дали чашата е наполовина пълна, или наполовина празна. Quote Link to comment
neshev Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Айде, ве, @LightOne. Тука чакаме 13 човека, светилото Олимпийско да ни реши играта!!! MJ23 and The Olimpic Hero 1 1 Quote Link to comment
Radox Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 @LightOne аре моля те, ако си гражданин, недей за пореден път да играеш като шизофреник и в този сезон. Някакви увъртания и намеци за обети в Дискорда, баси ташака бате. Quote 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал. Link to comment
BiZkiT Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 @The Olimpic Hero, чета всичко, просто твоите постове, в които пишеш роман, а не казваш нищо не са ми по вкуса. Виждам, че се опитваш да си Бостън Роб, но тука не играеш с изкукуригал бивш ФБР агент и банда бавняри. С две изречения можеш да кажеш много повече, ако искаш, разбира се. Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 8 minutes ago, BiZkiT said: @The Olimpic Hero, чета всичко, просто твоите постове, в които пишеш роман, а не казваш нищо не са ми по вкуса. Виждам, че се опитваш да си Бостън Роб, но тука не играеш с изкукуригал бивш ФБР агент и банда бавняри. С две изречения можеш да кажеш много повече, ако искаш, разбира се. Тука сме от Георги Кехайов нагоре. THE ENEMY 1 Quote Link to comment
Bobotsi Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 1 hour ago, Price said: @Bobotsi Би гласувал срещу някого, само защото умее доста добре да играе прикрита роля и да е абсолютно 50/50? И реално никога да не можеш да знаеш какъв е, без да има шериф, който да ти каже? Е заради такива като теб сме на такова дередже Или не си ме разбрал или нарочно ми извърташ думите. Той не "умее да играе прикрито", той просто не може да играе като гражданин. Ти кого предлагаш да метнем днес? 4 hours ago, BiZkiT said: ^ Би ме изхвърлил, просто щото съм ти труден за рийд. Заради такива като тебе сме на такова дередже. Я какво интересно съвпадение 2 hours ago, BiZkiT said: Не е трудно да ме припознаеш, просто не трябва да си параноясал като всички. Миналия сезон си играх ясно и отличително граждански, това че не можете да го видите и сами давате щит на Мафията зад която да се крият е друг въпрос. Предполагам, че щом никой не може те разбере, не е в нас проблема Както и да е, твърде много време му отделих на Бизка. Продължавам да твърдя, че Фарест е разумен вот. Вече почна да се говори колко лесен вот бил и накрая, понеже е много лесен ще остане до края на играта. Признавам, че съм изненадан от контроверсиалният пост на Нешев с ловеца. Със сигурност не е случайност, но все още не мога да разбера какво имаше предвид. @LightOne Жив ли си? Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 14 minutes ago, neshev said: Айде, ве, @LightOne. Тука чакаме 13 човека, светилото Олимпийско да ни реши играта!!! Е аз няма да го чакам цял ден. Той явно ще се появява само накрая на вечерта, а аз искам след 1-2 часа вече да изкажа теорията си, не ми пречи и сега де, но ще го чакам още малко Светлия. neshev 1 Quote Link to comment
Dudley Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 То както Фарест е толкова лесен вот , така и не е . Хората които агитират тази теория , че бил възможно най лесния вот в момента , не осъзнават ли че дори и да е гражданин , то в решаващия етап на играта, отново ще е най лесния вот ? Фарест се гласува в ден 1 , защото след това е невъзможно neshev, Farest and Bobotsi 2 1 Quote Link to comment
Radox Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Just now, The Olimpic Hero said: искам след 1-2 часа вече да изкажа теорията си Още отсега силно се надявам великата тийзвана от тебе теория да не е "Radox с този странен пост ми е 300% мафиот"... Quote 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал. Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Just now, Dudley said: Фарест се гласува в ден 1 , защото след това е невъзможно Защо да е невъзможно? Всичко е възможно. Всичко е в главата, било невъзможно. Къде го видя това правило? Няма такова правило. Решаваме да го гласуваме в Ден 2 и го гласуваме, ако искаме. Quote Link to comment
neshev Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 7 minutes ago, The Olimpic Hero said: Защо да е невъзможно? Всичко е възможно. Всичко е в главата, било невъзможно. Къде го видя това правило? Няма такова правило. Решаваме да го гласуваме в Ден 2 и го гласуваме, ако искаме. Никой адекватен няма да си заложи играта за да гони Фарест. Тия неща ги знаеш, затова в предишния ОЛ СТАРС, където беше мафиот, го държа докрая. Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 53 minutes ago, The Olimpic Hero said: Аз тук съм съгласен с Prince10, че Farest е най-удобният вот за Мафията в Ден 1. Лесен, неангажиращ и никой няма да понесе вина за него. Имам друго име аз и съм готов да рискувам с него. Олимпик, много ти е къса паметта. Нима забрави как с гласа на Farest спечелихме предишния All-Stars? Тогава на влакчето бяхме тримата мафиоти и той. Quote Link to comment
THE ENEMY Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 7 minutes ago, The Olimpic Hero said: Защо да е невъзможно? Всичко е възможно. Всичко е в главата, било невъзможно. Къде го видя това правило? Няма такова правило. Решаваме да го гласуваме в Ден 2 и го гласуваме, ако искаме. Аз съм напълно съгласен тук. Първо, напълно е възможно Фарест да е мафиот, но според мен се преекспонира колко непрозрачен и труден за рийд бил. Няколко пъти съм го разгавал какъв е през сезоните в течение на играта. Така че подобна фиксация е вредна, защото е лишена от всякаква логика. Ми то в крайна сметка в играта има и повече от един мафиот. Ако удариш достатъчно мафиоти, в даден етап ще е много по-лесно да събориш и най-прикрития, независимо дали това ще е Фарест или не. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Just now, neshev said: Тия неща ги знаеш, затова в предишния ОЛ СТАРС, където беше мафиот, го държа докрая. Аз го държах, но играта се променя, вече би трябвало да сме тук, за да си подобряваме играта и да не играем същата гражданска игра сезон, след сезон, след сезон. Мафиотската игра е много по-изчистена, знаеш ми идеята, да си подобрим гражданската игра. Quote Link to comment
THE ENEMY Posted November 15, 2021 Share Posted November 15, 2021 Добре пичове, аз излизам малко по работа. В това време ви оставям да мислите върху предложението. #ХийлДъУърлд #ДонтКилИносентГражданиИнДейУан Quote Link to comment
Recommended Posts