Jump to content

BWC: Гладиаторските битки на BWC 3 - КРАЛ НА АРЕНАТА edition!

THE ENEMY

Гладиаторски битрки на BWC! The Winner Takes It All  

16 members have voted

1. 1. Кой трябва да падне във финалната битка?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 10/24/2021 at 07:00 PM

Recommended Posts

gl3.jpg

Една продукция на BWC...

Уважаеми зриители! Имам удоволствието да ви представя едно дългоочаквано завръщане...

ГЛАДИАТОРСКИТЕ БИТКИ НА BWC!!!

Поради многобройните писма които получихме по пощата от BWC нацията, беше решено тази рубрика да се завърне за още един one night stand, който да бъде достоен завършек на трилогията. 

Знаете, че винаги във времена когато нашите потребители са се чувствали онеправдани, или засегнати по какъвто и да е начин, ние винаги сме им предоставяли тази трибуна, където в демократичен дух публиката взема крайното решение! 

Какво е различно този път? Този път ще проведем турнир сред нашите участници, за да може да имаме един, единствен победител, който ще бъде коронован като КРАЛ НА АРЕНАТА!

Пожелавам успех на всички участници, нека вече те се чувстват свободни да излязат и да се поразкършат за първите две битки от вечерта, тези два драматични полуфинала, които се надяваме да доставят нужното зрекище на зриителите. 

2111ce40f54a3c76f3c61f9ad156ee65.jpg

MATCHCARD:

HBK_Forever vs. Seekstah

В тази битка Сикста се изправя срещу своя адвокат ХБК в една напрегната схватка между двама дебютанти. И двамата копнеят да вкусят славата на колизеума и да докажат своята правда, но съдбата ги изпрява един срещу друг още в първата битка, тази братоубийствена война на двама съмишленици. На финала има място само за един от тях, кой да бъде той? Решавате ВИЕ!

Enough vs. Hachiko

Битката на ветераните! И двамата претърпяха тежки щети при последните си участия в битките. Енъф беше тежко ранен от младият гладиатор ЙодъРийл, а Хачико беше тежко нахапан от тигри при своето участие. Сега и двамата се завръщат много по-подготвени и надъхани, готови да покажат нови трикове които са подготвили, а слуховете сочат че някой от тях дори е употребил стероиди, но на арената всичко е позволено. Кой ще спечели този напрегнат двубой? Отново, решавате ВИЕ!

Вече чувам звукът на мечовете и веригите от съблекалните, момчетата изглежда са готови, така че нека пуснем смелите войни да се развихрят!:wank:

Имате време да гласувате до 19:00. След това вече ще се насочваме към финала, защото ще ни трябва и малко време да изнесем труповете и да почистим кръвта преди това.:wank:

В първата двойка са двама тежки шизофреници, така че е почти невъзможно да се направи избор, и двамата трябва да умиргат. Във втората тоя Enough не го знам кой е, май е някакво доста, ама доста малко чаве, така че нека умира той, Hachiko поне е забавен с историите си за SMS-ите на плантациите в турската част на Кипър.

35izpu1.jpg

9 minutes ago, Radox said:

В първата двойка са двама тежки шизофреници, така че е почти невъзможно да се направи избор, и двамата трябва да умиргат. Във втората тоя Enough не го знам кой е, май е някакво доста, ама доста малко чаве, така че нека умира той, Hachiko поне е забавен с историите си за SMS-ите на плантациите в турската част на Кипър.

Инаф дари мн пари за хоустинга. После му го наби икипа, както в момента и аз ще му го набия.

2 minutes ago, Hachiko said:

Инаф дари мн пари за хоустинга. 

Той ги открадна от майка си май. Но можеше и да е по-зле, нормалните деца биха ги дали за курви и наркотици.:(

Полуфиналите завършиха! Смелият и безрасъден гладиатор Хачико отсече главата на Инъф, който преди това понесе множество наранявания! В другата битка ХБК успя трудно и през сълзи да порази своя клиент Сикста. 

И така големият финал ще е 

Hachiko vs. HBK_Forever

След като почистим арената от първите битки отваряме отново, сега се заемаме с изнасянето на жертвите и подготовката за финала, който ще се състои по-късно тази вечер!:wank:

ФИНАЛНАТА БИТКА Е ВЕЧЕ В РАЗГАРА СИ!  Нацепения гладиатор Хачико е приклещил адвокат Лефтеров в ъгъла на арената и се опитва да отсече и неговата глава, но всичко зависи от публиката в колизеума!

Да се надяваме падналите на Арената гладиатори (без Enough, той не троли толкова) да останат за дълго баннати в темата за Изборите. Давай Хачико !!!

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

Мисля да оставя нашето резидентно шизо HBK_Forever да живее, но пък...

Spoiler

СИ ПРОМЕНИХ МНЕНИЕТО!!!

Thumbs_Down_Sign_Emoji_Icon_ios10_1024x1

• Haha 2

35izpu1.jpg

В 22:00 затваряме телефонните линии, така че имате още малко време да упражните своя вот! ХБК изглежда тежко ранен от кипърския главорез Хачико, дали е възможно чудо и някак лефтеров да успее да намери сили дълбоко в себе си за един голям обрат накрая, или и неговата глава ще бъде безмилостно отсечена? Скоро ще разберем...

ИМАМЕ ПОБЕДИТЕЛ! Той го направи! Години след като беше разкъсан от тигри на същата тази Арена, той се сзавърна по-трениран, по-назобан и по-яростен от всякога и взе своя реванш на арената!

И така, победител в третото издание на гладиаторските битки на BWC и нов шампион и крал на арената е... @Hachiko "Кипърския главорез"! Нека да му е честито.:beer: А сега ще помоля лекарския екип да изнесе трупът на ХБК.

Hashiko.jpg

Благодарим на всички участници и на всички зриители на зрелищните боеве в колизеума. Вие направихте тази трилогия възможна!

А аз ко да правя, да продължавам да тренирам или да се спирам. 

Аве байко Тошо.

АЗ съм Ливърпул и Челси в едно. Всички ще бъдат унижавани и бити до кръъъъв. 

after-wwe-hall-of-fame-kane-returns-to-the-cameras-for-a-new-project.thumb.jpg.e2b22c9bf5cea332b7ef30310f3d914b.jpg

Предлагам след като разкрия Олимпик и Нешев в следващия сезон на Мафия, тези безпардонни мръсници да бъдат хвърлени на тигрите също. Изборът да бъдеш националист не е по-лош от това да бъдеш мафиот. Моля молбата ми да бъде уважена!

@THE ENEMY Кога  ще се срещна на арената с Химлер, след като не изказа съгласие или не съгласие, мисля че трябва да се срещнем.

1 hour ago, hacky said:

@THE ENEMY Кога  ще се срещна на арената с Химлер, след като не изказа съгласие или не съгласие, мисля че трябва да се срещнем.

Бяга от теб както Буукър навремето се криеше от Остин в църкви и супермаркети.:wank: Ако питаш мен, му стискам палци да събере смелост доброволно да излезе на Арената и да приеме това предизвикателство, няма нищо достойно в това да се крие като жИна.

Мениджърът ми има интерес към битка с големи звезди като@Radox, затова не приемам предизеикателството.А и отделно не съм сигурен дали имаш 1 и 60,затова битката ще е нечестна.

Edited by Himler

Време е и аз да предизвикам някой! Предизвиквам Асен на арената за бъдещото модераторско място! Който загуби няма право повече да иска да бъде модератор! Асене приемаш ли? 🤪🤩

А победителят какво печели? Ако стане зелен и получи достъп до модераторския раздел - ок. В противен случай не виждам смисъл.

Но предлагам алтернатива - аз и ти срещу Ицака и Радко в пряка битка за модераторски места. Бием ли ги - взимаме техните места, а ако загубим - никога няма да сме модератори! Така и така Радокс каза, че вече не е престижно да си модератор и само чаваците искали, а Ицо е доста зает и слабо активен, заради това нека ги освободим от тази тегоба и да заемем местата им:wank:

Бих предизвикал и Нешката и Енеми, но те всъщност вършат доста работа и пускат темите за кеч турнирите и кеч новините. Та, говори се за топки, ако и четиримата ги имаме - давайте да се мятаме, стига прелюдия и оправдания:D Нека БВЦ обществото реши!