Jump to content

AEW Dynamite - 23 октомври 2021


neshev

Recommended Posts

Шоуто беше страхотно!

Най-много ми хареса мачът между Cody Rhodes и Malakai Black!Имах чувството,че отново гледам шоу на Championship Wrestling from Florida от 80-те и отново гледам враждата между покойният Dusty Rhodes и Кevin Sulivan...

[size="4"]Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"[/size]

Link to comment

Тъкмо си рекох вчера - Брей, тоя нов график на AEW ми пасна като ръкавица. Rampage и  Dynamite в две поредни вечери, направо си ги тегля наведнъж и ги подбинджосвам! Така беше докато Тони Чобани не ми го надяна до гръкляна, след като съобщи, че от другата седмица пак се връщат на стария график. Пак последен разбирам, да му се не види, аре стига вече де! Какви са тия кавалщини сега? Ако TNT правят някакви рокади там заради щяло и нещяло, ми да изберат един ден в който Динамита не им пречи на сметките и да си го оставят това шоу с постоянен график. От такива изпълнения, рейтингите могат само да пострадат. Това преместване по TBS, също ме тревожи леко така. Дано не забуксува тая компания, че тъкмо ми се върна любовта към кеча... да не вземе да ми увисне хуя накрая.

 

Ебати спектаклите тая седмица. Първо, на Рампейдж, бачи Крис Джерико изнесе показно на CM Punk, как се коментира кеч шоу. Копелето Пак и Андраде са ебати кеч боговете! Не знам на Пак, какъв му е случая сега - фейс ли е, хийл ли е, туитър ли е? Аз лично го предпочитам в ролята на злият разгневен копелдак, който не ебава никой. Някак не ми хареса, че игра псевдо-фейс тука... още по-малко, че Коуди Роудс излезе да го спаси в края. Все пак да признаем, че тая намеса беше логична и хайпна добре МЕ-та за следващата вечер.

 

Динамит изкърти мястото. Баче ви Браян, отново с класическо представяне, срещу 157 годишен ветеран. Срещу който и да пуснат Браян, все ще изцеди нещо положително от него! Магьосник!

 

Тая седмица няма да хейтя лешпера CM Punk, защото изглежда, че най-после стартира някаква история около него. Пак бяга от големите РИБИ, ама и Бобката Фиш е добре за момента... стига да не се мине пак с един средняшки мач и после да ми коментира, полузаспал, три шоута подред. Да направи една хубава вражда сега и след това вече да се цели към някоя от титлите. Дори в турнира за претендент не участва кавалът (Май?), нали не мислите, че това е дело на великолепния промоутър, Тони Кан? Сто процента Кан му е подхвърлил идеята да е част от турнира (че как иначе?), ама Пънк се е скатал. Единствено бих му простил, ако това е някакъв хитър план, постепенно да си навлече хейта на феновете, за да го обърнат хийл, като какъвто, честно казано, предпочитам да го гледам.

 

Гледам, компанията доста е подобрила и женската дивизия, в сравнение с това което беше в началото, с японският контингент. И все пак, не мога да си помогна и да се принудя да ги гледам все още. Промота и сегменти? Да. Мачове? Твърдо не! Животът е прекалено кратък, за да не скипна поне малко женски кеч от 3 часа кеч на седмица.

 

Ето нещо, което ме дразни много... Това че позволяват на звездите си, да развяват някакви умрели титли от други компании. Какво ме ебе мен за отборните титли на ААА или пък за кенефните пояси на погребана компания като TNA? Много е хубаво, че позволяват на кечистите си да се бият и по други места, за да заработят нещо отгоре... още повече когато за даден кечист може да няма достатъчно ефирно време. Добър начин е да държат всички щастливи. Абсурдно е обаче чужди титли да се развяват в ефира на шоутата им, а още по-нелепо е, тези титли да се защитават на шоута на AEW.

 

МЕ-та беше ебати войната! Само заради такива мачове, седмичните шоута на AEW си заслужават гледането. Не като WWE, където седмичните шоута са резервирани само за сегменти, филър мачове и скуашвания. AEW умело компенсират за по-малкият им брой ППВ-та, да не говорим, че така самите ППВ-та изглеждат още по-значими. Абе Тони Кан е виртуоз бе!

 

Коуди ми се поиздигна малко в очите с този велик мач. Двамата с Блек се смляха от бой!  Най-напред, добре че направи бърз ентранс, без самопревзети мастурбации тая седмица. Ако подържа това по-сериозно отношение, (и спре да си изрусява косата като абсолютен педеряга), може дори и фен да му стана. Все пак мисля, че ще удари в десетката, ако направи turn, стига се е инатил да се опитва да бъде любимец на публиката, защото това няма да го бъде. Не разбрах тая седмица положителна реакция ли получи или отрицателна? По едно време от трибуните като че ли се чу едно мощно CODY SUCKS скандиране, ама не съм сигурен... както и да е.

Алистър Блек изглежда невероятно в AEW... чудесен пример как се градят звезди в компанията на г-н Кан, който знае как да извлече най-доброто от хора, чийто потенциал беше пропилян при изкуфелиO!

 

AEW върнаха душевния ми покой като кеч фен!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...