Mariyan01 Posted October 23, 2021 Share Posted October 23, 2021 Кучките на Адесаня в мейн ивента. Тоя Коста е бахти жалкото цигане честно. Link to comment
gboy Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Ветори не знам с какво се друса, ама е много качествено Тия шутове и тупаници, дето отнесе, просто е нереално да не ти изгасят светлината. Link to comment
Jack Bauer Posted October 25, 2021 Share Posted October 25, 2021 Тоя Коста е пълен кавал. Абсолютно несериозно е тов ас килограмите и не знам защо се натиска да се бие в 185, при положение че вяно всеки път му е труден къта, дой е просто супер налят с мускули, и за всяка битка трябва да реже от тях за да стигне лимита, като този път вече хич не му се получи. Винаги ми е много смешно когато боец почне да се оправдава като пути, предния път бее щото се напил вечерта преди боя, сега уж имал контузия на бицепса и заради нея не можел да сваля. 205 му е мястото , така или иначе тази дивизия страда от към имена, мисля че ще е добър ход за всички. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.