Jump to content

AEW Dynamite - 16 октомври 2021

neshev

Recommended Posts

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ пак изригва с титанични, STRONG STYLE, класики в две поредни вечери. В същото време CM Punk пак коментатор, кавалът му с кавал мързелив! При това след жалък мач срещу някакъв пълен джобър. Че дори си го и признава на коментара, серсеминът - "Аз няма право да говоря от името на Браян, щото аз имах един мач снощи, а сега си кротувам на коментаторката маса". Пълен кавал! Не съм очаквал, че ще е толкова зле. Дори коментара му е слаб, сори! AEW официално съсипаха това което трабваше да е най-грандиозното завръщане за последните 5-6 години. Тука не виня бачи Тони, виня Пънк, на който явно хич не му се занимава и явно си е уговорил по-лек график, в компания, която и без това е с много по-лек график от WWE. Може спокойно да приемем вече, че Пънк е парт тайм коментатор, парт тайм кечист, което е пълен ташак. Интересно ми е само, колко още ще го търпят феновете? Пълна скука е! 

Още не разбирам какво правят тия ММА reject-и тука? Дос Сантос е по-голямо дърво на кеч ринг и от Веласкез, а на всичкото отгоре, е с харизмата на Великият Кали. Само не ми казвайте, че тоя мангаляк е с постоянен договор...

Масвидал, поне има някаква харизма пича и ако не е същата талпа като като Дос Сантос, по-може да го приема. Само не знам защо не е част от сегментите? Гласят дебюта му като нещо голямо ли? Каквото и да е, тия умрели подписвания на ММА-ци, клонят към нещо което би направил дядо ти Винс, не го очаквах от снажният, умен бизнесмен, Тони Кан. Дано се кротне вече малко, че ростъра му ще се пръсне по шевовете от имена. Единствно за Каручка с Ограда трябва да пази място винаги... когато той дойде, тая компания ще е завършена!

Хангман последно като го гледах, беше малко преди да спра с гледането на кеч, точно преди да забранят публиките. Тогава тъкмо бяха станали отборни шампиони с Кени Омега и даваше признаци на хийл търн. Тогава ми беше станал доста приятен за гледане и очаквах хийл търна му с интерес. Какво се случи в крайна сметка с него? Обърнаха ли го в хийл или Кени Омега го предаде в крайна сметка? Не знам сега като фейс как ще е, но в началото на AEW хич не му се получаваше тая роля. Само да знаета, че 100% губи и този мач за титлата. Гради се нова ПЕТ ЗВЕЗДНА КЛАСИКА между Омега и Браян, който сега ще спечели турнира за претендент, като ибе селяка Моксли на финала.

10 hours ago, Suffer-H said:

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ пак изригва с титанични, STRONG STYLE, класики в две поредни вечери. В същото време CM Punk пак коментатор, кавалът му с кавал мързелив! При това след жалък мач срещу някакъв пълен джобър. Че дори си го и признава на коментара, серсеминът - "Аз няма право да говоря от името на Браян, щото аз имах един мач снощи, а сега си кротувам на коментаторката маса". Пълен кавал! Не съм очаквал, че ще е толкова зле. Дори коментара му е слаб, сори! AEW официално съсипаха това което трабваше да е най-грандиозното завръщане за последните 5-6 години. Тука не виня бачи Тони, виня Пънк, на който явно хич не му се занимава и явно си е уговорил по-лек график, в компания, която и без това е с много по-лек график от WWE. Може спокойно да приемем вече, че Пънк е парт тайм коментатор, парт тайм кечист, което е пълен ташак. Интересно ми е само, колко още ще го търпят феновете? Пълна скука е!

Сериозно ли има хора, които са си мислели, че Пънк се връща и ще си пердаши мачове и пайп бомби всяка седмица?! Пича си подписа договора, обра парите на Тонката, на баща му, че и на някой друг спонсор и седи кротко на задника и плямпа глупости, на които даже и той не си вярва. Пънк е свършил с кеча още преди да се захване с ММА. Явно са му понамалели паронките и за това се е вкарал пак в играта.

Страхотно промо от Миро. Коментарите в интернет за него са меко казано много добри. Може би ще има положителен ефект от загубата му.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...