Jump to content

Избори 2021 - THE FINAL BLOW!


THE ENEMY

За кого ще гласувате на 14 ноември?  

68 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Izbori_mestni_2021.jpg

 

Spoiler

Money-in-the-Bank.jpg

 

Нека да видим как BWC оценява шансовете на съзтезателите в този динамичен, свръхнабутан MiTB ladder match! 

Пускаме го в нова тема, защото ще е двойно PPV, което може би най-накрая ще даде развръзка на сагата с изборите на която ставаме свидетели, включително и в момента.:wank:

 

 

Link to comment

След като подлогите на Зеления чорап спряха достъпа до половината букмейкъри, които ползвам - твърдо за ГЕРБ. Вън зелените чорапи.

Link to comment
The Olimpic Hero

@MJ23, няма ли да върнат betfair, да еба. Голяма мъка ми е липсата им.

  • Upvote 1
  • Sad 1

               

Link to comment

За партия няма да гласувам, че нема смисъл, харесва ми да гледам цирка. :)

 

За президент още се чудя, но знам, че няма да е за Румката, че не ме кефи пича, не е моя президент. Луна ме кефи повече!

Link to comment

Я който е гласувал за Карадайъ да си признае без бой. Боя след признанието...

  • Haha 2
Link to comment

Охрана, THE ENEMY отново roid rage-на ... моля да го изведете от форума.

0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Наебал съм ги с 200 и съм им го вкарал.

Link to comment
9 hours ago, Sashundera said:

 

Убавец мамин златен!Screenshot_2021-10-15-15-37-55-1666945832.thumb.png.1402a268b6fdb793beec0b8971082058.png

 

хахаха това фотошоп ли е, или реална снимка ? 

😂

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Истина е. Пеевски като кандидат от В. Търново звучи по-добре от другите кандидати Мастън Мастънов, Камен Костадинов и Гюнай Далоуло... 😀

 

Относно изборите - за президент на 1ви тур един измежду Николай Малинов или Коце Костадинов(отбелязан в анкетата) в зависимост кой ще може да изпревари джендъра Лузан Пъноф. На 2ри тур за Радев! 👍

 

На парламентарните - вероятно Възраждане(отбелязано в анкетата), но ще чакам резултати и спрямо тях може да вотна за БСП, за да имат повече % от ДайБГ и Харвард. 😉

Edited by seekstah
  • Upvote 1

jlny.gif

Link to comment

Честно казано Румен Радев не направи лош мандат. Въпреки това, никога не бих гласувал за кандидатура в която присъстват хора като Йотова. Цялата и политическа кариера се дължи на репресии над журналисти и манипулиране на информация в полза на БСП, в периода когато е работила редактор в БНТ. Включително имаше обвинения, че се е опитвала да замете този случай.

  • Facepalm 2
Link to comment
The Olimpic Hero

Много ме разочарова Ма-ма-ма, Мааая Манолова. Да връща русия цвят, че така прилича на баба. Просто, когато си пея тази песен, искам да се сещам за Мая с русата коса, а не за друга Мая.

 

 

  • Upvote 2
  • Thanks 1

               

Link to comment

@THE ENEMYпич, върни ми коментара, тука не сме при Асан Генов. 😉Държиш се като малчо гледащ фокс кидс. И да триеш и да не триеш все повече хора ше мразят дайбг и евро статуквото!

jlny.gif

Link to comment
8 minutes ago, seekstah said:

@THE ENEMYпич, върни ми коментара, тука не сме при Асан Генов. 😉Държиш се като малчо гледащ фокс кидс. И да триеш и да не триеш все повече хора ше мразят дайбг и евро статуквото!

eee.gif

Link to comment

 Поздравления за новата тема отдавна беше време за такава. Много ми е любопитно кои са тези трима тъпанари, които ще гласуват за герп, деба у боклуците нещастни. То е ясно, че за джендърската партия ще има доста гласове /визирам онова нещо, начело с христо бойкикин и джуджето/, но все пак това е нормално творение на 30-годишна пропаганда върху 2 поколения, включително и нашето. За съжаление насажданата още отс училище, а вече и в детската градина, омраза към Русия и славянските братски народи, дори към собствената ни история, нейното потъкване и грозно радикално преиначаване, съпътствано с реализиране на болшевишка по своя характер пропаганда в полза на американските терористи, ни доведе до това самосъзнание като граждани. На мога сега е или да бъдеш чистокръвен передаст, или да подкрепяш подобни уроди. Това е част от глобалната идея за намаляване на населението, и мога само да съжалявам такива хора, не и да им се сърдя. Това е проблем на световно равнище, не само у нас, но аз вярвам, че рано или късно хората ще се пробудят и НАЦИОНАЛНАТА ИДЕЯ отново ще бъде водеща, всеки ще се върне в националните си граници и нещата ще си дойдат по нормалния начин. Няма да има такова отвратително кръвосмешение между народите, което да ражда изроди, както в генетичен, така и в икономически аспект. Затова всички по света, а и у нас сме на този хал.

 

По отношение на изборите - при мен няма нищо анонимно, защото всеки истински националист и българин трябва да застава винаги открито и да защитава своята позиция. Моят глас за трети пореден път тази година отива в Има такъв народ, тъй като наистина вярвам, че има такъв. Много пъти съм се аргументирал подробно поради каква причина подкрепям и гласувам доверие на тази партия. Надявам се да не ме разочарова, като подчертавам, че ако властта беше самоцел за тези хора, за Слави, тогава отдавна да са я грабнали и да са се нажушили. За сметка на това властта е самоцел и последен пристан на майкопродавци като Трапчинко и Кокорчо /цитирам великият ВОЛЕН, който вчера в Панорама показа какво значи истински българин и политик, милеещ за народа/, но за мое огромно съжаление именно такива помияри ще получат сериозен вот. И то даже няма да им се алага точно сега, на тези избори, да си купуват гласове, просто има достатъчно заблудени овце, които доброволно са готови да си теглят ножа. Отново казвам - тези яко ще ни крадат.

Що се касае до вота за президент - ясно е, че ще се стигне до два тура. На първи тур категорично гласувам за единствената фигура, олицетворяваща националните идеи по начина, по кйто аз ги разбирам - ВОЛЕН СИДЕРОВ. На втори тур категорично подкрепям Румен Радев, защото той е за промяната. Хубавото е, че все още има светъл лъч в родната политика, като вчера в Панорама включването на Волен беше епично, като същият показа ясно, че не го е страх да защитава българските национални интереси и да назовава престъпниците с техните имена. Такива хора трябват на нашия народ, и докато не го осъзнаем, ще го духаме.

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to comment
9 minutes ago, HBK_forever said:

За сметка на това властта е самоцел и последен пристан на майкопродавци като Трапчинко и Кокорчо /цитирам великият ВОЛЕН, който вчера в Панорама показа какво значи истински българин и политик, милеещ за народа/, но за мое огромно съжаление именно такива помияри ще получат сериозен вот. И то даже няма да им се алага точно сега, на тези избори, да си купуват гласове, просто има достатъчно заблудени овце, които доброволно са готови да си теглят ножа. Отново казвам - тези яко ще ни крадат.

 

 На втори тур категорично подкрепям Румен Радев, защото той е за промяната. 

 

Нали точно Радев извади Тръпчинко и Кокорчо и ги направи министри, а след това им благослови либералната партията. 

 

 

Link to comment
Just now, Enough* said:

 

Нали точно Радев извади Тръпчинко и Кокорчо и ги направи министри, а след това им благослови либералната партията. 

 Прав си, абсолютно. Все още се чудя защо допусн тази грешка и дали това е грешка...Затова и на първи тур съм за Волен. Просто ме е страх да не играе все още заедно с тях Радев. Все пак вярвам, че просто тези хора бяха спуснати от американското полоство, а не са изобщо негово творение. Посолството на американските терористи спусна тези 2 назначения и нареди на ген. Радев да ги назначи, в качеството му на президент. Смятам, че той не е знаел що за стока са те, или дори да е имал инфото, не е считал, че те ще се еманципират и ще инициират политически проект.

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...