Dragonheart Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Здравейте, потребители на БКО! Използвам тази тема, за да споделя с вас безкрайното си щастие от това, което ми се случи месец декември, преди почти една година! Аз съм нов потребител с опит в професионалната борба. А именно - сърдечното и прекрасно пожелание за светлите коледни празници под формата на Cameo Shoutout, което получих от една велика легенда и най-любимия ми кечист на всички времена. Един от хората, с които мина цялото ми дество и не само - 'EL MATADOR' TITO SANTANA!!! Ненапразно казват, че преди този великолепен повод, състоящ се в раждането на Спасителя на човечеството Иисус Христос, стават чудеса! И аз несъмнено вярвам в тях! Заповядайте, подарявам тези знаменити секунди на целия форум за спомен и радост, с неизменни пожелания за щастие и поява на все нови и нови любознателни зрители и членове, изпълнени с желание да постигат висини! С любов за всички, които са били, които са и които тепърва ще бъдат тук! https://www.cameo.com/v/4ZbTWV6xh?_branch_match_id=864854455849119361&utm_source=email&utm_campaign=ViewCameoCompletedEmail Link to comment
Lemmon-714 Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Явно кризата е ударила сериозно не само нашите ''инфлуенсъри'' @The Olimpic Hero, ето една идея за оползотворяване на остатъка от годишния форумен бюджет. Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 На Vince Russo и пари да ми дават не му давам пари... Иначе @Dragonheartили е @Maradona или не знам. Кой друг ще извади някакви неща от нафталина като "Тази сутрин" по БТВ? Link to comment
Suffer-H Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 ^Той на тебе бачи Русо няма да ти вземе парите, щот си марк Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.