Jump to content

CAMEO VIDEO - CHRISTMAS SHOUTOUT FROM THE HALL OF FAMER 'EL MATADOR' TITO SANTANA FOR DRAGONHEART!!!

Dragonheart

Recommended Posts

Здравейте, потребители на БКО! Използвам тази тема, за да споделя с вас безкрайното си щастие от това, което ми се случи месец декември, преди почти една година! Аз съм нов потребител с опит в професионалната борба. А именно - сърдечното и прекрасно пожелание за светлите коледни празници под формата на Cameo Shoutout, което получих от една велика легенда и най-любимия ми кечист на всички времена. Един от хората, с които мина цялото ми дество и не само - 'EL MATADOR' TITO SANTANA!!! Ненапразно казват, че преди този великолепен повод, състоящ се в раждането на Спасителя на човечеството Иисус Христос, стават чудеса! И аз несъмнено вярвам в тях! Заповядайте, подарявам тези знаменити секунди на целия форум за спомен и радост, с неизменни пожелания за щастие и поява на все нови и нови любознателни зрители и членове, изпълнени с желание да постигат висини! Smile

С любов за всички, които са били, които са и които тепърва ще бъдат тук! sun6ain sun6ain sun6ain

Явно кризата е ударила сериозно не само нашите ''инфлуенсъри'' :D

image.png.643b84366645a8c1f699985757d3af5b.png

@The Olimpic Hero, ето една идея за оползотворяване на остатъка от годишния форумен бюджет. :D 

The Olimpic Hero

На Vince Russo и пари да ми дават не му давам пари... :D

Иначе @Dragonheartили е @Maradona или не знам. Кой друг ще извади някакви неща от нафталина като "Тази сутрин" по БТВ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...