Radox Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 MAFIA XV DIFFICULTY : HARD Начало на ДЕН 1 В играта има 17 участника. За елиминация са необходими 9 гласа! @neshev @kabakov @Farest @Dudley @Jack Bauer @MJ23 @BAITO6O @The Olimpic Hero @The Best @LightOne @hacky @Loop @Mariyan01 @BiZkiT @Bobotsi @Rumen34 @prenti Крайният срок за гласуване е 22:00 часа на 06.10.2021! START! Гласовете към момента (в играта има 17 участника) neshev (0 гласа) - kabakov (0 гласа) - Farest (0 гласа) - Dudley (0 гласа) - MJ23 (0 гласа) - BAITO6O (0 гласа) - The Olimpic Hero (0 гласа) - The Best (0 гласа) - LightOne (0 гласа) - hacky (0 гласа) - Loop (0 гласа) - Jack Bauer (0 гласа) - Mariyan01 (0 гласа) - BiZkiT (0 гласа) - Bobotsi (0 гласа) - Rumen34 (0 гласа) - prenti (0 гласа) - Не са гласували: neshev, kabakov, Farest, Dudley, MJ23, BAITO6O, The Olimpic Hero, The Best, LightOne, hacky, Loop, Jack Bauer, Mariyan01, BiZkiT, Bobotsi, Rumen34, prenti За елиминация са необходими 9 гласа! Link to comment
hacky Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Привет мили участници, призовавам всички да не започваме с редовното, че всеки е мирен гражданин без роля. Лол. Link to comment
neshev Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 1 minute ago, hacky said: Привет мили участници, призовавам всички да не започваме с редовното, че всеки е мирен гражданин без роля. Лол. @_4ef0_ ##fyp ##foryoupage ##foryou ##fun ##tiktok ##stoqnkolevsmg ##stoyankolevsmg ##SK ##stoqnkolev ##stoyankolev ##simong ##smg ##chalga ##djordan ♬ original sound - Stefan Глас за hacky Link to comment
MJ23 Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 4 minutes ago, hacky said: Привет мили участници, призовавам всички да не започваме с редовното, че всеки е мирен гражданин без роля. Лол. Аз съм. Това беше последния шанс да имам поне 1% мотивация в този сезон. Вече ми е през хуя. Истината е че явно си има рандУм генератор,в противен случай, доколкото познавам Радокс 99% щеше да ми даде някаква роля, още повече като го фитнах във Форумния куиз, с идеята после да каже колко зле съм я отиграл. Както и да е - Мирен гражданин без роля, нулева мотивация за игра. Link to comment
BAITO6O Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Айде почна сезонААААААААА Глас за THE BEST, защото покрай неговите глупости - ще се скараме и мафията ше ни НАИБИ яко. Фарка ще живеееш Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Влизам в сезона, за да си правя кефа, така че ще играя абсолютно All-in, без да ме ебе. Точно и заради това още от сега започвам със сезона и с Водещия. И да, в сезон на Radox, главното е Водещият. Ако ще да ни филмира как този път жребият ще му е честен, повярвайте ми, не е честен. Radox абсолютно винаги ще буква сезоните си, както си иска. Според мен има един абсолютно овърбукинг вариант, като се надявам да не го е приложил: - Да няма изобщо мафиоти в играта и да си играем ей така. Ще продължа с друг вариант: - Няма роли в играта. Не го изключвам изобщо това, каквото и да пише Radox преди сезона. Чисто това изречение от него на мен лично не ми звучи особено сериозно. Почти съм сигурен, че зад него се крие някакъв swerve: Quote "ГРАЖДАНИ, треперете, защото ще се изправите срещу най-силната мафия до момента!" Обаче все пак ще трябва да приемем по-нормалния вариант, при който все пак има Мафия в играта и ако ще да няма нито една гражданска роля или е вкарал само специалната роля, за която говори, то пак ще се опитаме да прочетем какъв му е букинга в главата. Ето аз как го чета. Според мен тук Radox ще се опита да си изчисти името, като този път НЕ ВКАРА големи имена в мафиотския отбор, за да каже след това: "Ето видяхте ли, не е нагласено". Та според мен ще трябва да се търсят една идея по-неизвестни имена сред мафиотите. Има и още нещо, свързано с една роля, но ще изчакам малко от деня и ще наблегна на него по-късно. Тоест ще изчакам някой евентуално да каже нещо по тази роля. Прочетете правилата на ролите, това мога да кажа като подсказка, има някои доста интересни промени, които могат да ни помогната в търсене на мафиотите. Link to comment
Jack Bauer Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Дайте да ударим по един дружен глас за Руменчо който така или иначе няма да се появи Може пък и да ударим кьоравото. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Just now, Jack Bauer said: Дайте да ударим по един дружен глас за Руменчо който така или иначе няма да се появи Може пък и да ударим кьоравото. Няма смисъл, защото Радокс така или иначе ще го изхвърли служебно ако не се появи през Ден 1. Link to comment
neshev Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 6 minutes ago, BAITO6O said: Айде почна сезонААААААААА Глас за THE BEST, защото покрай неговите глупости - ще се скараме и мафията ше ни НАИБИ яко. Фарка ще живеееш Харесват ми разсъжденията на Ди Джей Олимпик и му вярвам, че няма роля. И аз нямам, тъй че, има резон в буукинг решенията. Но мен не ме ебе, спазвам си кейфея и ще еба на база самата игра, дори да е -ЕВ. Link to comment
Bobotsi Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Опитът ми показва, че Олимпик е добър манипулативен мафиот и слаб гражданин. Предлагам да го изгоним първия ден, така сме в win win положение. Link to comment
Radox Posted October 5, 2021 Author Share Posted October 5, 2021 Гласовете към момента (в играта има 17 участника) The Best (1 глас) - BAITO6O Не са гласували: neshev, kabakov, Farest, Dudley, MJ23, The Olimpic Hero, The Best, LightOne, hacky, Loop, Jack Bauer, Mariyan01, BiZkiT, Bobotsi, Rumen34, prenti За елиминация са необходими 9 гласа! Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Just now, Bobotsi said: Опитът ми показва, че Олимпик е добър манипулативен мафиот и слаб гражданин. Предлагам да го изгоним първия ден, така сме в win win положение. Опитът ти е базиран на лъжа, Боботси. Олимпик собственоръчно еба мафиотите в Сезон 3, но може би паметта ти е къса/кратка. Защо от Ден 1 трябва да започна да пиша за историята на играта. Освен трите ми победи като мафиот, имам и четири (4) като мирен гражданин. Link to comment
prenti Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Кур за радокс, за пореден път бях обруган от него! Три сезона, нито една роля, ебал съм ти рандом генература, чуек. Няма как просто, процентите не лъжат. Този път обаче няма да си измислям роля, защото се изтърка и смятам да заложа на доста по-стандартен подход към играта пък да видим. Link to comment
Radox Posted October 5, 2021 Author Share Posted October 5, 2021 Гласовете към момента (в играта има 17 участника) The Best (1 глас) - BAITO6O hacky (1 глас) - neshev Не са гласували: kabakov, Farest, Dudley, MJ23, The Olimpic Hero, The Best, LightOne, hacky, Loop, Jack Bauer, Mariyan01, BiZkiT, Bobotsi, Rumen34, prenti За елиминация са необходими 9 гласа! Link to comment
BAITO6O Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Аре решвайте кой да гоним А) БЕСТА Б) ОЛИТО В) ФАРКАТА винаги е вариант за ДЕН 1 Тежки решения трябва да вземем. ТИК ТАК АЙДЕ БРЪЖЕ НЕМА ВРЕМЕ Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 @BAITO6O, ако ще ми се лигавиш, те хвърляме от моста още в Ден 1 и чао. Link to comment
BiZkiT Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Радокс явно е зачервил бузките след като миналия сезон му приложихме букаке и ме е наредил мирен гражданин. Нищо, тамън ще покажа как се печели играта и от тая страна на палачинката. Олимпик още от първия пост ми миришка на мафия, точно със същите анализи почна и предния сезон. Готов съм да го засилим. Link to comment
neshev Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 11 minutes ago, Bobotsi said: Опитът ми показва, че Олимпик е добър манипулативен мафиот и слаб гражданин. Предлагам да го изгоним първия ден, така сме в win win положение. Аз винаги съм навит да гърбя Олимпийския, но чисто от МАРКСКА гледна точка, предпочитам да е в играта, дори и да знам, че ще ми я сговни със сигурност, отколкото да остана с пичове, които се записаха само за да попълним бройката. Link to comment
Loop Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 В някаква минимална степен Олимпик е казал нещо, което и аз си мислех. Радокс се сцепи да повтаря как това било най-трудният сезон за гражданите, заглавието на сезона е как бил HARD и т.н. Според мен има мафия, обаче вероятно няма нито шериф, нито доктор като това са принципно най-очакваните и помагащи роли за гражданите. Радокс е способен на такава контроверсия. Засега няма да гласувам, утре ще чета по-подробно и ще се включа. Надявам се да има повече разсъждения и по-малко мнения от типа "пак съм гражданин без роля ебаси" - това е чист спам докато се изредят всички да го повторят. Link to comment
BAITO6O Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 8 minutes ago, The Olimpic Hero said: @BAITO6O, ако ще ми се лигавиш, те хвърляме от моста още в Ден 1 и чао. АЗ ЛИ СЕ ЛИГАВЯ БЕ. ВИЕ С БЕСТА ще се скарате и ще ни прееебете играта. ШАНС 70%. Ходете си мерете пишките на др място е. Link to comment
LightOne Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Пичове, напънът с аз съм мирен гражданин умре миналия сезон. Днес можеш да се заклеваш и в клетата си майчица, че си мирен гражданин, и това да е истина, ама на втория ден няма да е вече сигурно. От опит го казвам. "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
neshev Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Иначе Радокс спомена, че иска да е 17 човека, за да може гражданите да имат един ден бонус, което говори за четен брой мафиоти. You're welcome. @LightOne, призовавам те да се включиш в ДИСКУСИЯТА. Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 2 minutes ago, BAITO6O said: АЗ ЛИ СЕ ЛИГАВЯ БЕ. ВИЕ С БЕСТА ще се скарате и ще ни прееебете играта. ШАНС 70%. Ходете си мерете пишките на др място е. Какъв Бест бе, той още не е написал един пост. Неадекватен си още от първия час на играта. Link to comment
MJ23 Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Според мен е напълно възможно Радокс да ни е направил всички граждани БЕЗ РОЛЯ. Така ще се кефи как има параноя как всеки вика "Нямам роля" и никой не вярва на другия. Супер тъпо, ако е така, но типично за него. Но поне това ще е последния пирон в ковчега ма Манафията и повече дори да се моли, никой няма да се върже да участва. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.