Jump to content

Mafia XV - Разпределяне на роли и hype!

Radox

Recommended Posts

MAFIA XV
Difficulty: Hard

Така, като гледам по списъка с "програмата" за сезоните, след neshev съм аз. То не че някой я спазва вече де, но какво да се прави. Нещо съм в настроение за Мафия и е време е да се завърна като водещ и да се направи поредния легендарен сезон. Този път, ще се опитам да върна играта към корените й, като няма да има толкова изчанчени роли като последните няколко сезона. Всичко ще е с добрите стари клачески роли и правила в Мафия. Както вероятно сте видели от подзаглавието, което бях споменал и преди, този път обаче ТРУДНОСТТА ще бъде ВИСОКА. Това е като когато си избирате трудност в компютърна игра - Easy, Medium, HARD! Защо? Защото това ще бъде един сезон, в който мафията ще бъде най-силна от всички сезони до момента и ако гражданският отбор успее да я победи, с право участниците в него ще могат да се нарекат майстори на играта. Това ще е предизвикателство като никое досега! Но това не значи, че гражданите ще бъдат слаби. Те също ще имат своите козове. Просто ще трябва да проявят интуиция, прочит и координация на едно много високо ниво, ако искат спечелят сезона.

Иначе, както по-горе упоменах, няма да има никакви нови правила и само ЕДНА нова роля. Всичко друго ще си бъде класическо, по старому. Също така, както знаете, като водещ обичам да си пиша с играчите по време на сезона и да обсъждам някакви неща (но без да влияя на развоя му, както някои хора повтарят). Забелязах обаче, че у форума харесват повече водещи от типа "пън" и "дърво" като напр. neshev, който след като отпаднах го питах някакви неща по време на последния сезон и само ми сийнваше и мълчеше като пути, така че и аз този път ще съм така. Ще мълча като пълен дънер и няма изобщо да участвам в никакви разговори с никой от участниците. Те ще трябва да се оправят САМИ! Само да няма оплаквания и мрънкане после.

Ролите отново ще са разпределени на случаен принцип, като ще изтегля номерата преди записването, а после участниците ще напишат по един пост в темата, за да получат своя номер и съответстващата на него роля.

За да се изпълни концепцията за сезона ми по начинът по който съм го замислил обаче, ще имам нужда от 18 участника! Това пак ще бъде един мега-сезон като легендарния СЕЗОН 9, проведен година по-късно от него. Параноята и неизвестността отново ще са на ниво. Разбира се, не искам да го правя чак с 20 човека отново, че става прекалено дълъг, но мисля, че с 18 ще бъде също доста интересно. Ако все пак не успеят да се съберат толкова, ще съм съгласен да го проведа и със 17 или в краен случай с 16 човека, но ще трябва да преразпределя малко ролите преди тегленето на номерата и леко ще ми се промени идеята. Дано все пак се съберат планираните 18.

И така, нека видим дали ще съберат необходимите 18 човека за Difficulty: Hard. Засега мисля сезонът да почне на 30 юни, но има време за дообсъждане. Нека се поохладят страстите от Сезон 14 и да мине време, за да отпочинат хората и да им се доиграе пак. 

Доста ми се иска да се завърнат и някои хора, които не са играли отдавна. @Mariyan01 @Brutalnia @Socki @Loop @ЧОТУДЕ @baikiro @Splin @prenti @Himler @BAITO6O @yaripim @StoneColdFaN @Triple H (HHH) @damtiham визирам най-вече. Участниците в Сезон 14 също да се чувстват поканени.

МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПИСВАТЕ! Имате цял месец.

35izpu1.jpg

Радокс, няма кой да играе сега, гаранция ти давам, че и 10 човека няма да събереш

Е ако искат. Нема да свърши света, ще се премести сезона за по-късно и готово. ;)

35izpu1.jpg

Съветът ми е да каниш хора на ЛС. Не всички ще видят темата, а е друго да получиш персонална покана.

Ако не стигнат бройките, ще се запиша и аз. :beer:

Е сега да се моля като пути ли 😂

Нека видим тук за 3-4 седмици какво ще стане, ако не стигат няколко човека, тогава ще се моля като пути на ЛС за да запълним. 😂 Това може да ми е бенефиса като водещ, трябва да не се излагаме за финал.

35izpu1.jpg

Еми, ще трябва. :(

От личен опит знам, че с отворено записване нещата винаги са тегави. А като наспамя ЛС на 30 човека, за два дена събирам играчите. :D

Дано тръгнат нещата, но без да нахалстваш и да ръчкаш, ще е трудно. 

4 minutes ago, neshev said:

Еми, ще трябва. :(

От личен опит знам, че с отворено записване нещата винаги са тегави.

Е преди на Соки за сезоните и за моите първити двата се събираха за по един час. Явно просто интересът е поспаднал. Пък и току-що приключи предния сезон. Тегавиня ще е. Но още само 17 ни делят от бройката 😂

35izpu1.jpg

In

Gonna fly this boat to the moon somehow

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.

If you don't believe me or don't get it, I don't have time to try to convince you, sorry.

The Olimpic Hero

Ако ViChiX наистина играе, ще съм длъжен и аз да играя, защото такава възможност едва ли ще имам някога пак. Обаче аз лично не вярвам да е сериозен, хахаха.

Хаха, добре започваме - редовните играчи ги няма, но Loop и Vichix са вътре 😂

Айде още само 14 човека и ДА СА МЯТАМЕ, преди да са отишли всички да поркат на Слънчака. Може да изтегля и по-рано сезона, и да се пенсионирам на спокойствие след това 😂

35izpu1.jpg

Пускам се за втора поредна победа, не може ли обаче фазите да не започват/приключват в 10, когато всички нормални хора са навън?

Още САМО 13 човека! Не пропускайте да участвате в най-трудния сезон на Мафия до момента!

35izpu1.jpg

Вече нереалните 6 човека заявиха, че са готови да участват! Остават още само 12 и са МЯТАМИ!!!

35izpu1.jpg

Вътре съм, но само ако сезонът започне най-рано на 30ти, а не го преместиш за по-рано.

Jack Bauer
1 hour ago, Bobotsi said:

Вътре съм, но само ако сезонът започне най-рано на 30ти, а не го преместиш за по-рано.

Не можеш през учебната година ли :(

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Нека не спамим излишно, защото остава да се запишат още само 11 човека и мега-сезона ще бъде осигурен! :wank::wank::wank:

35izpu1.jpg

1 hour ago, Jack Bauer said:

Не можеш през учебната година ли :(

Матури.

Заявили до момента участие хора:

1. kabakov

2. neshev

3. Veetor

4. Loop

5. BiZkiT

6. Jack Bauer

7. Bobotsi

Айде бре, какво става с останалите? Насраха от трудността ли? Само още 11 човека трябват и МЯТАМЕ. Разбирам да трябваха много хора, че да сте демотивирани, ама то ... само 11 още трябват и може да се почва :wank: Имате още цели 23 дни да преглътнете страха и да се запишете в DIFFICULTY: HARD!

35izpu1.jpg

On 6/4/2021 at 6:24 PM, BiZkiT said:

Пускам се за втора поредна победа, не може ли обаче фазите да не започват/приключват в 10, когато всички нормални хора са навън?

Но ти си в БВЦ, а не при нормалните хора.

18 hours ago, Radox said:

Айде бре, какво става с останалите? Насраха от трудността ли? Само още 11 човека трябват и МЯТАМЕ. Разбирам да трябваха много хора, че да сте демотивирани, ама то ... само 11 още трябват и може да се почва :wank: Имате още цели 23 дни да преглътнете страха и да се запишете в DIFFICULTY: HARD!

Май ще трябва да викаш БАЙ УЙ, Crusher, 7 ФООТ БОНАК и ГРУХТИСТА да се запишат...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...