Jump to content

AEW Dynamite - 29 септември 2021

neshev

Recommended Posts

Каква е тази джобърска тема в WWE раздела? :wank:

Пп - Сега сериозно - след Еди Гереро, Оуен Харт, сега и Харпър ли? В началото беше глупаво да го правят, вече е повече от жалко. Какво да очакваме - Тест, Умага и т.н. А до Крис Беноа ще стигнем ли? Ясно ми е,че беше част от AEW, но дс беше поне на година от смъртта му,а не така - ни в клин, ни в ръкав.

За Беноа бях чел, че синът му от първия брак ще дебютира след време в AEW, та ако това се брои и него ще почетат. А това, ако стане ще е 100 пъти по-вълнуващо от това да гледам изцъкления черен шизофреник с цицки чашка Е да маа гюбеци със световната титла  :)

31 minutes ago, pukkod said:

За Беноа бях чел, че синът му от първия брак ще дебютира след време в AEW, та ако това се брои и него ще почетат. А това, ако стане ще е 100 пъти по-вълнуващо от това да гледам изцъкления черен шизофреник с цицки чашка Е да маа гюбеци със световната титла  :)

Ся Биг И е transitional шампион, всеки го знае това. Karrion Kross ще го смаже 

11 hours ago, pukkod said:

А това, ако стане ще е 100 пъти по-вълнуващо от това да гледам изцъкления черен шизофреник с цицки чашка Е да маа гюбеци със световната титла  :)

🤔

gvnt0xza0jq71.jpg

15 hours ago, MJ23 said:

Каква е тази джобърска тема в WWE раздела? :wank:

Пп - Сега сериозно - след Еди Гереро, Оуен Харт, сега и Харпър ли? В началото беше глупаво да го правят, вече е повече от жалко. Какво да очакваме - Тест, Умага и т.н. А до Крис Беноа ще стигнем ли? Ясно ми е,че беше част от AEW, но дс беше поне на година от смъртта му,а не така - ни в клин, ни в ръкав.

Шоуто беше в родния му град, за това предполагам дадоха и победата на Dark Order.Хубав беше трибюта, нито са накъртвали, нито нищо, а и Харпър видимо и бил голяма част от живота на много негови колеги според историите и постовете, които излизат все още за него.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Миро загуби титлата от този нещастник ? Сериозно ли ? След целия този градеж на непобедим, трябваше да го бие някаква недорасла мърша, дето още НЕ прилича на мъж в лицето ? Сериозно ? Дано да имат адекватна причина за това.

3 hours ago, neshev said:

🤔

gvnt0xza0jq71.jpg

Лошо ми е. Едни от най-гнусните кечисти евър.

Иначе първа загуба за Миро. Нищо против, направи силен рън. Да видим какво следва за него.

Доста слабо царуване на Миро, което приключи по същия начин. Без нито една интересна история, защитите му бяха колкото да се отчете дейност и като цяло не знаят какво да правят с него. Можеше да се изгради доста по-готино първата му загуба. Не съм против Сами, но не и по този начи.

Същото  в момента е и положението с Пънк. Просто е там, колкото да се покаже.

А еленчетата са супер хийлове, които щом ви лазят по нервите, играят по перфектен начин ролята си :)

Сами ЗАСЛУЖАВА! Не съм му фен, но показа, че може да изпъкне и да стане един от най-добрите AEW кечисти, които не идват от WWE. Миро записа бая защити, което смятам, че е сред основните идеи за този пояс - повече мачове, по-спортна презентация и придаване на престиж на титлата. Следващата седмица ще гледаме БОБИ ФИШ в AEW, който ще се изправи срещу Гевара, така че рейнът на испанския бог ще стартира силно.

МЖФ отново размаза, този човек няма срам и граници! Ако историята която Фрийдман разказа за Дарби е истина, поздравявам втория за смелостта. Тук пък имаме две от най-изявените лица, които AEW изгради. В този сегмент видяхме и колко добри са те всъщност отвъд кеч мачовете. МЖФ словом с промо на микрофона, а Дарби с израженията си и актьорската си игра. Огромен почитател съм и на двамата, бъдещият сблъсък между тях ще е крайно непредвидим. Избухнах в смях, когато МЖФ сподели, че има номера на Брус Причърд на бързо набиране, ха-ха-ха!

Даниелсън и Омега II наближава! Първият им мач постави летвата доста високо, но съм сигурен, че ще успеят да го надминат. Адмирирам решението Даниелсън да се бие в RAMPAGE и то срещу единия от Младите бакшиши. Задължително Американският дракон трябва да вземе победа в чист мач, иска ми се да няма намеси по време на срещата.

Коул и Джънгъл Бой откриха по страхотен начин. Плейбоят от Панама Сити трябва бързо да се окичи с титла, като някъде четох, че иска TNT пояса. Сами Гевара срещу Адам Коул звучи повече от добре и няма да откажа този двубой да стане реалност в най-скоро време.

СМ Пънк е уникален на коментаторската маса, мога да го слушам цял ден. Надявам се обаче да подхващат здраво историята с Team Tazz и да има по-сериозно развитие там. Може би бавят нещата заради състоянието на Рики Старкс, не съм запознат с контузията му и колко сериозно е тя, но стискам палци да го видим обратно на ринга час по-скоро.

Марк на годината (2017); (2018).

43 minutes ago, BiZkiT said:

Доста слабо царуване на Миро, което приключи по същия начин. Без нито една интересна история, защитите му бяха колкото да се отчете дейност и като цяло не знаят какво да правят с него. Можеше да се изгради доста по-готино първата му загуба. Не съм против Сами, но не и по този начи.

Същото  в момента е и положението с Пънк. Просто е там, колкото да се покаже.

А еленчетата са супер хийлове, които щом ви лазят по нервите, играят по перфектен начин ролята си :)

Защото нямаше добри опоненти. Ама да, AEW имат прекалено много кечисти и не знаят какво да правят с тях. Дано да се оправят по някакъв начин

CM Punk за какво го пазят тоя човек, не знам, но в момента е пълна скука. Като коментатор винаги е бил добър, но кой би си помислил, че само месец след завръщането си, пича ще се изявява в тази роля, в два поредни Динамита? Тук не знам къде е проблемът, може и Пънк да е претенциозен и да е подписал договор в който да не си дава много зор? Еба ли мааму му? Случайност ли е че Титаниел, който е гладен за истински кеч и велики мачове, го хвърлят в МЕ още от първата минута, а Пънк се бие с някакви анонимници в мидкарда? И не се съмнявам, че в един момент ще стигне до големите мачове... просто в момента не се вижда никакъв хъс у него, колкото и да ни повтаря някакви заучени клишета, колко бил надъхан да е тук. 

Елита са си хийлове от класа, няма спор. Браян е най-големия, много ясно! Личи му че искрено се забавлява в това което прави, за разлика от Пънк. Сегмента не беше нищо специално и ще се запомни най-вече с маймунджълъците и реакциите на Елита. Интересно ми е Браян да не би да има някаква неизтекла (все още) клауза с WWE, която не му позволява да продава мърчандайз в друга компания? Защо излиза с тая бяла тениска? Изглежда като пропусната възможност да направи малко пачки.

Коуди Роудс е ебати педала, честно! В момента съм на неговия сегмент (да, дори не съм изгледал цялото шоу все още) и просто не се сдържах да вляза, да напиша колко зле е станал тоя олигофрен. Супер смешен е как се напъва да е голямата звезда, когато на цялата аудитория е ясно, че има има 100% контрол над персоната си. Просто излъчването му и цялостното му, де да знам, поведение пред камера подбуждат хейт. Пича се взима прекалено на сериозно и това е ясно цялата им публика, затова го хейтят, а тъпака не може да го осъзнае. Отскоро се завърнах към гледането на кеч (гледам само АЕW) и не съм изненадан, че публиката се е обърнала срещу него. Пълен палячо! Ама сега чета че не искал да става и хийл, независимо от реакциите. Е сори, ама аз ако съм на мястото КАН, ще му бия два шамара на това хюмне, че да влезе малко в час. Ся гледам, в това издание на шоуто, пак се напъват до насиране, в опит да те накарат да му симпатизираш, но просто няма как да стане... не и стая педалска визия, с тия пресилени, превзети ентранси, с това вживяване и втълпяване, че е едва ли не жива легенда на която трябва да се кланяме... и разбира се, с тъпите му прякори. Американският кошмар? :laugh: По-скоро Американският жалкар! Нека продължава да се напъва и да живее в отрицание, с кеф ще гледам падението му.

А какво стана със стипулацията на Коуди, да не се бие за световната титла? Важи ли все още или измислиха вратичка да я заобиколят?

PS: Забравих да добавя, че Коудито също така е и музикален инвалид, задето си е избрал тая отвратителна песен за ентранс тема, която също е част от проблема му.

На Пънк не му се занимава. Иска да издига младите, дори докато коментираше по време на някъв мач каза "ако се чудите защо коментирам, ми ето за това, гледаме страшен кеч в момента".

Както се вика, прибира парата, начеше си крастата да се върне в кеча и това е. Ясно е, че ще има големи мачове, ама няма да е сега.

3 hours ago, Suffer-H said:

CM Punk за какво го пазят тоя човек, не знам, но в момента е пълна скука. Като коментатор винаги е бил добър, но кой би си помислил, че само месец след завръщането си, пича ще се изявява в тази роля, в два поредни Динамита? Тук не знам къде е проблемът, може и Пънк да е претенциозен и да е подписал договор в който да не си дава много зор? Еба ли мааму му? Случайност ли е че Титаниел, който е гладен за истински кеч и велики мачове, го хвърлят в МЕ още от първата минута, а Пънк се бие с някакви анонимници в мидкарда? И не се съмнявам, че в един момент ще стигне до големите мачове... просто в момента не се вижда никакъв хъс у него, колкото и да ни повтаря някакви заучени клишета, колко бил надъхан да е тук. 

Елита са си хийлове от класа, няма спор. Браян е най-големия, много ясно! Личи му че искрено се забавлява в това което прави, за разлика от Пънк. Сегмента не беше нищо специално и ще се запомни най-вече с маймунджълъците и реакциите на Елита. Интересно ми е Браян да не би да има някаква неизтекла (все още) клауза с WWE, която не му позволява да продава мърчандайз в друга компания? Защо излиза с тая бяла тениска? Изглежда като пропусната възможност да направи малко пачки.

Коуди Роудс е ебати педала, честно! В момента съм на неговия сегмент (да, дори не съм изгледал цялото шоу все още) и просто не се здържах да вляза, да напиша колко зле е станал тоя олигофрен. Супер смешен е как се напъва да е голямата звезда, когато на цялата аудитория е ясно, че има има 100% контрол над персоната си. Просто излъчването му и цялостното му, де да знам, поведение пред камера подбуждат хейт. Пича се взима прекалено на сериозно и това е ясно цялата им публика, затова го хейтят, а тъпака не може да го осъзнае. Отскоро се завърнах към гледането на кеч (гледам само АЕW) и не съм изненадан, че публиката се е обърнала срещу него. Пълен палячо! Ама сега чета че не искал да става и хийл, независимо от реакциите. Е сори, ама аз ако съм на мястото КАН, ще му бия два шамара на това хюмне, че да влезе малко в час. Ся гледам, в това издание на шоуто, пак се напъват до насиране, в опит да те накарат да му симпатизираш, но просто няма как да стане... не и стая педалска визия, с тия пресилени, превзети ентранси, с това вживяване и втълпяване, че е едва ли не жива легенда на която трябва да се кланяме... и разбира се, с тъпите му прякори. Американският кошмар? :laugh: По-скоро Американският жалкар! Нека продължава да се напъва и да живее в отрицание, с кеф ще гледам падението му.

А какво стана със стипулацията на Коуди, да не се бие за световната титла? Важи ли все още или измислиха вратичка да я заобиколят?

PS: Забравих да добавя, че Коудито също така е и музикален инвалид, задето си е избрал тая отвратителна песен за ентранс тема, която също е част от проблема му.

Истинският американски кошмар беше Дъстин Роудс в WCW!

Коуди Роудс е ебати педала, честно! В момента съм на неговия сегмент (да, дори не съм изгледал цялото шоу все още) и просто не се здържах да вляза, да напиша колко зле е станал тоя олигофрен. Супер смешен е как се напъва да е голямата звезда, когато на цялата аудитория е ясно, че има има 100% контрол над персоната си. Просто излъчването му и цялостното му, де да знам, поведение пред камера подбуждат хейт. Пича се взима прекалено на сериозно и това е ясно цялата им публика, затова го хейтят, а тъпака не може да го осъзнае. Отскоро се завърнах към гледането на кеч (гледам само АЕW) и не съм изненадан, че публиката се е обърнала срещу него. Пълен палячо! Ама сега чета че не искал да става и хийл, независимо от реакциите. Е сори, ама аз ако съм на мястото КАН, ще му бия два шамара на това хюмне, че да влезе малко в час. Ся гледам, в това издание на шоуто, пак се напъват до насиране, в опит да те накарат да му симпатизираш, но просто няма как да стане... не и стая педалска визия, с тия пресилени, превзети ентранси, с това вживяване и втълпяване, че е едва ли не жива легенда на която трябва да се кланяме... и разбира се, с тъпите му прякори. Американският кошмар? :laugh: По-скоро Американският жалкар! Нека продължава да се напъва и да живее в отрицание, с кеф ще гледам падението му.

Всъщност песента му е много добра. Изпълнена е от бандата Downstait, която е направила theme song-а на Миз, също са правили много песни за WWE PPV-та, даже през 2017 са направили много як метъл theme song за Сет Ролинс, който и така не е използвал, защото е путка

7 minutes ago, Chicky Ricky said:

Всъщност песента му е много добра. Изпълнена е от бандата Downstait, която е направила theme song-а на Миз, също са правили много песни за WWE PPV-та, даже през 2017 са направили много як метъл theme song за Сет Ролинс, който и така не е използвал, защото е путка

Не знам, човек... може би просто не е по мой вкус тая музика. На мен темата на Коуду ми звучи яко криндж.

8 hours ago, neshev said:

🤔

gvnt0xza0jq71.jpg

Какво против негъра с големите бомби ? Той е като скалата през 90-те 

10 minutes ago, Chicky Ricky said:

, също са правили много песни за WWE PPV-та, даже през 2017 са направили много як метъл theme song за Сет Ролинс, който и така не е използвал, защото е путка

Дано някога Винс му разреши да я ползва. Напълно се вписва във face гимика му.

Песента не е лоша, стилът е такъв който слушах като насрано чаве. Сега не ме кефи такъв тип музика. Пускам си от време на време, ама не е същото. За Кодито да се хванете, при положение, че има и други с такива themes - примерно Омега.

И по-сериозно, WWE че ги намесвам, немат една читава песен за слушане почти, а какви изкарваха.

Още важи, като около периода в който я измислиха, Коуди каза, че няма да използва вратички, за да я отмени.

Аз обаче бих го направил. Казах го и в коментара си за All Out - Коуди трябва да търне хийл и да вземе световната титла. Освиркванията с които го засипват в момента ще ни се сторят като бледа сянка на това което го чака, ако бъде главния шампион на компанията.

Марк на годината (2017); (2018).

9 minutes ago, Laoch said:

Още важи, като около периода в който я измислиха, Коуди каза, че няма да използва вратички, за да я отмени.

Аз обаче бих го направил. Казах го и в коментара си за All Out - Коуди трябва да търне хийл и да вземе световната титла. Освиркванията с които го засипват в момента ще ни се сторят като бледа сянка на това което го чака, ако бъде главния шампион на компанията.

Това искам и аз, да го обърнат. За фейс не става, колкото и да се напъва. Същото важи за Бъговете и Кени Омега, затова в момента образите им работят толкова добре. Като authority фигури, които също така се състезават активно, просто няма как да сработят като фейсове. А най-добре ще е ако въобще спре да се споменава, че имат криейтив контрол, дори по статии и интервюта извън образ. Няма да е зле и Коуди да се събуди и да осъзнае, че няма бъдеще като фейс. Не да  дрънка, "че по-скоро би се пенсионирал, пред това да стане хийл", малоумникът!

The Olimpic Hero

+ Adam Cole и Jungle Boy направиха страхотен откриващ мач, като букингът за финала беше много добре изпипан. Хем Cole спечели нечестно, хем не беше някакво супер грубо, това си влиза в образа на Cole в момента. Сегментът след това с The Elite беше добър и със сигурност The Young Bucks в момента си играят по доста забавен начин ролите.

+ MJF изнесе поредното си добро промо. Хубаво е, че AEW продължават да наблягат на това, че MJF, Jungle Boy, Darby Allin и Sammy Guevara ще бъдат звезди в компанията. Странно в този списък в промото на MJF липсваше Hangman Page, но може би тук самите AEW искат умишлено да позабравим за него, за да се върне с гръм и трясък в един момент, ще видим как ще букнат завръщането му, но е интересно да се види. Иначе се посмях доволно на това как MJF заплаши ръководството на AEW, че може да отиде в WWE, хахахахаха. Враждата на MJF с Darby Allin+Sting има добър потенциал.

+ Miro много се е подобрил на ринга. Това дефакто за мен лично бе един от най-добрите му мачове в кариерата. Доста по-завършен кечист е в момента. Стилът му определено не е AEW, а WWE в добрия смисъл на думата. Прилича на някаква версия, смеска между Brock Lesnar и Roman Reigns, чисто на ринга това. Изглежда по-различно от общоприетия AEW кечист с AEW спотфест стил. Точно заради това според мен пушът му в AEW не трябва да спре след загубата на TNT титлата. Иначе спечелването на TNT титлата от Sammy Guevara беше приятен и добър момент.

- Продължавам да недоумявам какво по дяволите AEW правят със CM Punk и да се чудя дали изобщо на CM Punk му се занимава с кеч в момента. Някои казват, че CM Punk на коментаторската маса е ОК, но за мен не е ОК. CM Punk трябва да бъде най-силният образ на AEW, а той не е.

Силно шоу със силни мачове и моменти, единствената ми забележка е странното за мен използване/неизползване на CM Punk.

18 hours ago, The Olimpic Hero said:

+ Adam Cole и Jungle Boy направиха страхотен откриващ мач, като букингът за финала беше много добре изпипан. Хем Cole спечели нечестно, хем не беше някакво супер грубо, това си влиза в образа на Cole в момента. Сегментът след това с The Elite беше добър и със сигурност The Young Bucks в момента си играят по доста забавен начин ролите.

+ MJF изнесе поредното си добро промо. Хубаво е, че AEW продължават да наблягат на това, че MJF, Jungle Boy, Darby Allin и Sammy Guevara ще бъдат звезди в компанията. Странно в този списък в промото на MJF липсваше Hangman Page, но може би тук самите AEW искат умишлено да позабравим за него, за да се върне с гръм и трясък в един момент, ще видим как ще букнат завръщането му, но е интересно да се види. Иначе се посмях доволно на това как MJF заплаши ръководството на AEW, че може да отиде в WWE, хахахахаха. Враждата на MJF с Darby Allin+Sting има добър потенциал.

+ Miro много се е подобрил на ринга. Това дефакто за мен лично бе един от най-добрите му мачове в кариерата. Доста по-завършен кечист е в момента. Стилът му определено не е AEW, а WWE в добрия смисъл на думата. Прилича на някаква версия, смеска между Brock Lesnar и Roman Reigns, чисто на ринга това. Изглежда по-различно от общоприетия AEW кечист с AEW спотфест стил. Точно заради това според мен пушът му в AEW не трябва да спре след загубата на TNT титлата. Иначе спечелването на TNT титлата от Sammy Guevara беше приятен и добър момент.

- Продължавам да недоумявам какво по дяволите AEW правят със CM Punk и да се чудя дали изобщо на CM Punk му се занимава с кеч в момента. Някои казват, че CM Punk на коментаторската маса е ОК, но за мен не е ОК. CM Punk трябва да бъде най-силният образ на AEW, а той не е.

Силно шоу със силни мачове и моменти, единствената ми забележка е странното за мен използване/неизползване на CM Punk.

Само да добавя за Миро... страхотно се заиграваше с публиката през целия мач, даже по едно време ми се стори, че имаше скандирания за него (а след това и за жена му :D ) 

The Big Red Machine

Тая загуба на Миро от тва лапе, означава ли че го готвят за нещо по-голямо ? А дано, макар че в тоя претъпкан ростер не знам кога ли ще му дойде реда... Тепърва се развива враждата Данелсон - Омега, а после евентуално Хенгман Пейдж би трябвало да детронира Кени. След това трябва да вкарат и ЕмДжейЕф по някое време, а и Коуди трябва по някое време да си начеше егото. Да не говорим пък Пънк ако реши да гони титли. Освен ако не налравят бранд сплит и втора световна титла, но засега едва ли. Иначе Миро много се е развил. Дано му дадат шанс в Мейн Ивента. Има потенциала за доминиращ хийл шампион, дето да ги псува на български 😁

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...