Jump to content

Обновяване/Осъвременяване на правилата на играта


The Best

BWC анкета  

13 members have voted

 1. 1. Необходимо ли е да има точкуване за познато времетраене на срещите?

  • Да
  • Не
  • Да се дават точки само за познат най-дълъг и най-кратък мач на даден турнир
 2. 2. Ако сте отговорили с да, то какъв да бъде интервала от време, допустим за точкуване?

  • 30 секунди
  • 1 минута
  • 5 минути
   0
 3. 3. Ако няколко човека са с равни точки в мелето, то:

  • Те трябва да получат мач за титлата
  • Трябва да се обособи критерий, така че само един от тях да излезе победител
 4. 4. При равенство между шампион и претендент, победител трябва да бъде:

  • Шампионът
  • Претендентът
   0
  • Трябва да има реванш, а титлата да остане вакантна
 5. 5. Какъв да бъде крайният срок за даване на прогнози преди турнир?

  • Един ден преди турнира
  • Непосредствено преди турнира
  • Час преди началото
   0
  • Половин ден преди началото
  • Два часа преди началото
 6. 6. Трябва ли да има отборна дивизия, когато отборите в играта са едва пет или дори под това число?

  • Наложително е
  • По-добре да се премахне, докато повече хора не се включат с прогнози
 7. 7. Да се учреди ли Хендикап титла?

 8. 8. Да се учреди ли Хардкор титла?

 9. 9. Да се учреди ли 24/7 титла?

 10. 10. Как се справя новият водещ?

  • Справя се
  • Не се справя
   0
  • По-добре да бъде заменен от друг потребител(ако има желаещи)

This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 10/01/2021 at 05:00 PM

Recommended Posts

Привет! Това е обещаната анкета относно правилата за играта. Добавих и други предложения, които да бъдат гласувани от вас. Също така напомням, че само редовни участници в играта имат право да гласуват и само техните гласове ще се зачитат.

 

Накратко за предложенията за нови титли:

 

Хендикап титла - първоначално я печели човекът, който има най-много точки в мелето, след участника завоювал мач за титлата на федерацията(този с най-много точки). На следващия турнир той ще защитава титлата срещу втория и третия в мелето, като получава бонус от 10 точки, а техните точки се делят на две и се събират. Ако шампионът загуби титлата, то нов шампион е човекът, който има повече точки(от двамата му опоненти).

 

Хардкор титла - в началото ще има меле между всички играчи за нея. Разликата между нея и титулярната титла е в регламента за мачовете. Водещият обявява преди всеки турнир три мача, точките от които ще са от значение за Хардкор титлата(останалите мачове от картата няма да се броят за тази титла). Завоювалият повече точки печели титлата и я защитава на следващия турнир срещу противник/ци изтеглен/и чрез жребий.

 

24/7 титла - неизменно я печели човекът с най-малко точки след всеки турнир. Той получава задачата да изкара конкретен брой точки на следващия турнир, като задължително те трябва да са повече от заработените на миналия. Ако изпълни задачата си - получава мач за титлата на федерацията на по-следващия турнир.

 

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

Link to comment

Допълнения от мен към някои от точките.

 

4. При равенство между шампион и претендент, победител трябва да бъде:

 

 Шампионът трябва да запази титлата, но претендентът да получи задължително нов шанс на следващия турнир.

 

5. Какъв да бъде крайният срок за даване на прогнози преди турнир?

 

Гласувах за 2 часа преди турнира. Възможно е да се издърпа още назад крайния срок с половин или един ден преди турнира (за да няма дебнене на промяна в коефициентите в последните часове преди турнира).

За целта обаче водещият трябва да поства програмата с мачовете най-късно в сряда или четвъртък ( а не в петък или събота), за да имат време всички играчи да пуснат прогнози до събота вечер или неделя следобед.

 

Точки 7, 8 и 9:

 

Тъй като сме малко участници, надали има нужда от второстепенна сингъл титла. 

Ако в даден етап се въведе такава, то предлагам да бъде нещо като интерконтинентална титла. За нея шанс ще получава вторият в мелето (или вторият и 3тият, ако са с равни точки).

              К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

           DELETE !  DELETE !  DELETE !

Link to comment

Други титли, освен главнат и отборната, са безсмислени, още повече че има около 10-15 човека макс, които пускат прогнози, а има и турнири в които и толкова не се събират.

 

Времето си е тотално тото.

 

При равенство шампионът трябва да си запазва титлата. Все пак и в реалността е така. Друг е въпросът, че тези +3/5/10 точки бонус са излишни според мен.

 

Правилото да се пускат прогнози 1 ден пред турнира беше въведено преди години, защото имаше хора, които дебнеха коефициентите(непонятно за мен защо, все пак това е игра за кеф) и пускаха прогнози 1-2 минути преди началото на турнира, а имаше и много спорове, защото имаше и такива, които не успяваха да сварят и пуската 1-2 минути след началото и ставаха големи скандали, че са им анулирани прогнозите. Затова правилото за прогнози 1 ден преди началото на турнира трябва да се запази и въобще да не подлежи на коментар.

Link to comment

Чак сега виждам темата, поздравления за нея, дано вземем най - разумните и правилни решения.

 

Времето е тото, факт. Една минута според мен е малко, пет са супер много, за това тук бих добавил опцията две, но тя липсва. Например - Роман Рейнс тушира Джон Сина за 20:05 , който е дал от 18:05 до 22:05 печели точката. Ако е 30 секунди ще печели от 19:35 до 20:35, а при минута от 19:05 до 21:05. Според мен един интервал от общо 4 минути звучи най - разумно.

 

За титлите - концепцията на повечето не ме грабва. Може би т.нар. хардкор титла има шанс да пробваме дали би се харесала, виждам че за нея има и най - много вотове за.

 

Отборната дивизия според мен трябва да си остане, според мен е все още атрактивна, макар и често само единия да дава прогнози.

 

За срок - 2 часа преди мач или до 23:59 на предишния ден. Например вчера следобяд разбрах, че ще има турнир изобщо. При такъв джобърски кард е нормално човек да разбере в последния момент, че ще има PPV :D Така ако важеше правилото за 1 ден щях да си изгубя титлата по най - калташкия начин.

 

Кабаков е написал нещо за бонуса, според мен трябва да го има. Напоследък има доста PPV-та както сега "Extreme rules" с малко срещи, които доста хора ще познаят. Като шампион предпочитам да защитавам титлата си в PPV с 6-7 срещи, а не с 4 и шампиона да се определи от това кой е познал кой от братята Усо ще тушира или ще отнесе туша. :D 

Още нещо - Какво мислите за промени в точкуването? Например за познат победител да се дават 5 точки, за познат туширан,туширал,метод - 2 точки. За време - 2 или 3 точки, защото със сигурност има метод на победа, туширан/туширал, но ако някой случайно нацели времето 3 бонус точки добре ще му дойдат. Ако ли не сте съгласни цялостно да се променят точките, какво ще кажете просто за познато време от 1 да станат 2 точките?

 

Иначе за воденето съм предоволен от Best, максимум на втория ден има резултати.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
 • Create New...