Jump to content

WWE SmackDown - 24 септември 2021


Recommended Posts

20210917_SD_MatchPrev_ShinsukeApollo_FC_

King Nakamura vs. Apollo Crews in an Intercontinental Title Rematch

 

SMACKDOWN PREVIEW:

 

20210917_SD_MatchPrev_LivZelina_FC_Frida

Liv Morgan to battle Zelina Vega this Friday on SmackDown

After Liv Morgan sent Carmella face-first into the turnbuckle and secured a showdown against the self-professed Most Beautiful Woman in All of WWE at WWE Extreme Rules, Zelina Vega says that Morgan has to go through her first.

 

20210922_SDMatchPrev_Corbin_FC_Friday--9

Don’t miss the world premiere of “Happy Talk” with Happy Corbin this Friday!

Don’t miss the world premiere of “Happy Talk” with Happy Corbin this Friday!
Whether he is sporting a brand-new Bentley, expounding on the virtues of Wagyu beef or just launching sneak attacks on Kevin Owens, everything has been coming up aces for Happy Corbin since he reclaimed his fortune in Las Vegas several weeks ago.

Now, prepare yourself as Corbin shares his special brand of chaotic joy with the world premiere of WWE’s newest talk show, “Happy Talk"!

 

20210917_SD_MatchPrev_ShinsukeApollo_FC_

King Nakamura to battle Apollo Crews in an Intercontinental Title Rematch

In the wake of a brutal sneak attack by Apollo Crews and Commander Azeez, King Nakamura will defend his Intercontinental Championship against former titleholder Crews next week on SmackDown!
Will The King of Strong Style keep his gold and defeat the nefarious Nigerian Superstar?

 

 

  • Upvote 2
Link to comment

Как може човек да не обича това копеле Pat McAfee?:D Първо, никога не съм вярвал че дори чудо може да помогне на Накамура да бъде оувър в WWE и поради тази причина го смятах за напълно излишен, но ето че Пат с неговото кълчене и маркване по време на ентранса на Шунске, успя да продаде това копеле, публиката се кефи и поне е гледаем. И като казах кълчене, беше култов момент как след боча с разпадането на масата когато Монтез се качи на нея, McAfee успя да го обезличи напълно с "чудя се дали моя дебел задник преди малко не е виновен".:D Абсолютно злато е Пат като коментатор, не съм марквал толкова от времето на Joey Styles в ECW.:wank:

 

Цялостно шоуто беше силно. Хареса ми как намесиха Монтез да trash talk-ва по Роман и братовчедите му "кучки":wank:, много силно промо наФорд и после реакциите и на Рейнс и на Хейман бекстейдж бяха злато. Изградиха добра история около този сегмент, с която построиха МЕ на шоуто за което да ти пука, а и беше основателна причина Роман да се разсее от Балор. Което пък допринесе за перфектния финален сегмент на шоуто след мача. Добър хайп за Екстрийм рулз, определено изглеждаше и по-легитимно Балор да успее да пребие Роман и братчедите след като първо им влиза от засада, а после използва и кендо стикове и столове за да ги попилее. Това е правилния подход да го представят като легитимна заплаха на Рейнс в очите на феновете и е хубаво, че видяхме това меле преди самото PPV, защото определено вкарва хайп, а от такъв има нужда, поне да се надъхаш че ще гледаш нещо приятно като качество, след като вече така или иначе Рейнс срещу Леснар се рекламира официално за Крал Джул и друга интрга няма.:D

 

Беки продължава да бъде причината тази вражда да е толкова добра. Всичките и мимики, реакции, злобния поглед, промотата, абсолютно злато е и те кара да ти пука за нея. Определено доказва, че има причина да е на върхът на хранителната верига в женския кеч и да е със статус на жива легенда. Докато при Бианка си личи, че въпреки потенциала, продаваемия образ и това likeable излъчване, в другото е все още доста зелена и не е на нивото на кака Биг Тайм Бекс. Но компанията вече плътно е застанала зад нея и инвестицията си личи, дори самата Линч има желание да помогне за издигането на Бианка и е по-вероятно да видим смяна на титлата още на това PPV, след което драфта да ги раздели, а Беки освен ако не реши отново да си вземе почивка, очаквам да направи един рейн и с тлтата в Raw.

 

Приятно е когато виждам, че има някаква история изградена конкретно около Лив Морган и поне изглежда там целта да е евентуален пуш. Време и е вече да я пробват, от доста време повтарям, че мацката е изключително талантлива и го заслужава. Целия мач на Екстрийм рулз който добавиха с Кармела ще е показателен накъде отиват нещата, но ако Лив си го спечели, каквато е логиката, то очаквам много скоро да я гледаме с титла.

Link to comment

Беки е много голяма, след нейното завръщане смака има втори човек след Роман, на който може да разчита да изнася шоуто. В този сегмент конкретно не ми изглеждаше логична нейната емоционална реакция и нацупените гримаси, не ми се връзва да си "Биг Тайм" а да реагираш така на някакви тъпи обиди от опонента. Беки е силна точно когато гледа надменно над опонентите си както беше преди този сегмент. В случая си личеше колко скриптирана от някой сценарист в офис е тази част на промото.

 

Шоуто беше силно, от известно време им се получава да градят шоутата около 1 мейн ивент, който хайпват през цялото шоу. Редовната критика за това е, че едни и същи хора са повече на екран, но за мен това е голям плюс, понеже цялото шоу се гради като мини филм със завръзка, история и развръзка накрая. Така трябва да е всяко шоу.

 

Pat McAfee е култов, а интересното тук е, че двамата човека, които хайпват "голямата звезда" Накамура, всъщност май са по-оувър от самата "звезда".

 

Изненадан съм колко добре се получи сегмента с Наоми и Соня като за low card сегмент. Чак публиката започна да скандира "make the match" и изведнъж на всички им се гледа този мач. Ако задържат този хайп направо да пазят мача за Кечмания. 🤣

 

Само се надявам драфтът следващата седмица да не разбърка картите така, че да разводни смака.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...