Jump to content

Очаквайте: Българският кечист Damyan Tangra в интервю за BWC и "Без Сценарий"


The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

damyan_tangra1.PNG

 

Другата седмица очаквайте българския кечист Damyan Tangra, по-познат и като "The Mat Scientist", който ще даде специално интервю за BWC като участва в "Без Сценарий"!

 

Damyan Tangra  се занимава професионално с кеч от близо три години и тренира в школата WWA4. Освен това той участва и прави мачове в компаниите ACTION , Paradigm, S.U.P., New South и TWE.

 

В интервюто за BWC Damyan ще разкаже за всичко, което се е случило в кариерата му до този момент:

 

- Защо е решил да стане кечист

 

- Как е започнал да тренира

 

- Какво е видял зад кулисите на NXT, където по покана на WWE, е участвал в няколко пробни сегмента

 

- Повече за сегашния си образ "The Mat Scientist"

 

- Амбиции за бъдещето

 

Можете да изпращате въпроси към Damyan  на лично съобщение (PM) към мен до 27 септември. Най-интересните от тях ще бъдат зададени.

 

Научете повече за Damyan от профилите му в социалните мрежи. В тях има мачове, промота и сегменти с негово участие:

 

https://youtube.com/c/DamyanTangra

 

https://www.instagram.com/damyantangra/

 

               

Link to comment

Не ми дава да пратя на лично. Задавам си въпроса тук. 

 

Какво е чувството, когато се появиш за първи път пред много хора? Каква беше тяхната реакция към теб? Приеха ли те добре? Какво мислиш за Русев/Миро? Кой ти е любимият кечист?

Edited by Hachiko
  • Upvote 4
Link to comment

Не се ли притесняваш,че този спорт не ти дава кой знае какви финанси и доста легенди след 50 са достогнали  просешка тояга?

Edited by Himler
  • Upvote 2
Link to comment
nWoHulkster

Нямам въпрос, а препоръка. Не помня в кое точно беше, тъй като през последните няколко дена изгледах четири, но в едно от интервютата Damyan спомена кои кечисти гледа, за да се учи от тях, и ми направи впечатление, че бяха редовните кечисти, които всеки друг инди кечист гледа. Като цяло ми харесва това, което съм видял от Damyan, но ето ми го и съвета. Не бъди като всички останали. Черпи идеи от нетипични места. За да бъде образ като "The Mat Scientist" максимално ефективен наистина трябва да изпъкнеш като mat skills и да показваш неща, които хората не са виждали и не очакват да видят. Иначе си просто поредния добър техничен кечист и дотам. Аз лично бих ти препоръчал да изгледаш няколко, например, French catch мачове от 50-те и 60-те (мога да пратя препоръки, ако е необходимо). Звучи странно на пръв поглед, ама всъщност ако ги изгледаш в тях със сигурност ще видиш поне няколко доста уникални, но забравени, хватки и удари, които никой не използва в наши дни и които можеш да вземеш за себе си. Мексико, като втори пример, също е място, от където могат да се взаимстват доста интересни технични хватки (или llaves, както им викат там).

Всъщност, айде ще формулирам и въпрос. Каква ти е стратегията? Има стотици кечисти на инди сцената в САЩ. Как смяташ да изпъкнеш? Ако примерно съм един инди промоутър, не те знам кой си и те попитам защо трябва да те booк-на за моето шоу как ще ме навиеш да те book-на? Кой е Damyan Tangra и защо заслужава шанс за изява?

Иначе палци горе за Damyan като цяло, и за интервюто. Чакам с интерес. 👍

 

Edited by nWoHulkster
Link to comment
HBK_forever

Поздравления за чудеснта идея, която сте реализирали, а именно - да направите интервю с бг кечист. За първи път чувм за този човек, но с интерес ще слушам подкаста и интервюто. Желая му успех на Дамян, бат Дамчо, или както там му викат, да мачка наред и да вземе световната титла, така че курвите да му сеп редят да му лапат кура, докато той пори на задна някоя путк като лана. За такива успехи само наш Русев успя да пожъне, даже беше шампион на щатите в ВВЕ, еба путката лан, която макар да е като убита мастия у фейса, има яки цицки. Така че дано и това момче да наебе американски курви бол. Извън това, надявам се да стигне много нагоре, да си постига успехите и да си сбъдва мечтите. И дно стигне до AEW, тъй като това е най-добрата опция към момента, що се касае за компания, в която да придобие високо ниво, да направи име, без да бъде закопан, като същевременно изкарва яки пари. Отиде ли при винс, ще яде дебелия кур, вместо на него д м го лапат коврите. Още веднъж, браво, че сте направили това интервю, браво и на момчето, с удоволствие ще потърся още сега от неговите мчове в нета, стига да има, даже имам молба, ако някой от колегите тук е гледал негов мач и има линк, ако може да го даде тук. Радващо е, че има смели и можещи българи, които се захващат с тази тежка и дълбоко подценена професия у нас. Последното несъмнено значи, че човекът си е постигнал всичко сам, дори някой да м е дал стартър кинти, пак е бил сам във всичко, що се отнася до кеч успехите, а това е строго специфична материя. Така че, само адмирации за куража, дано стигне далече.

  • Upvote 3

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Link to comment
The Olimpic Hero

Изпращайте още въпроси, че във вторник може би ще записваме.

               

Link to comment
The Olimpic Hero

До 30-40 минути интервюто ще бъде публикувано. Очаквайте го, защото се получи много интересно и забавно.

  • Upvote 3

               

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...