Jump to content

UFC 266 "Volkanovski vs. Ortega" - 25 септември 2021


neshev

Recommended Posts

Стабилен кард!

 

Очаквам победа за Волкановски и як мач между Диаз и Лауър. Блейдс получава добра възможност, а при жените, то Шевченко е непобедима в тази дивизия. 

Link to comment

От доста време не е имало такъв стабилен кард. Очаквам победа за Волкановски и Шевченко. Ник Диаз никога не съм го гледал когато е бил още активен боец така че съм яко надъхан. Блейдс може и да падне пак, защото има чуствителна брадичка, а другото негро удря като муле

Link to comment

Като фен на братята Diaz, тук съм обезпокоен за Nick. Според мен се върна, защото е закъсал с кинтите. Вярно, че и двамата са особняци, но Nick ми изглежда прекалено неебателен и незаинтересован. Излязоха някакви видеа, изглежда в доста кофти форма и очаквам Lawler да го прегази. Дано греша.

 

Volkanovski прекара тежък COVID, имам и за него опасения, че няма да е същият, но да видим. За мен би трябвало да бие тук. Впечатлен съм колко спокоен е в битките и колко малко грешки допуска. Ortega е доста опасен, но Holloway и Aldo са по-добрите striker-и и Volkanovski се справи с тях. Не виждам тук да има проблем, стига да не допусне някоя грешка и да му набият някоя мазна контра. И не вярвам, че Volkanovski ще позволи битката да слезе на земя. 

 

Shevchenko е ясна, тук ми изглежда нереално да видим изненада.

 

Curtis Blaydes пое зверската хурка срещу Lewis, а Rozenstruik също е доста опасен на крака, но вярвам, че Blaydes си взел поука и ще бъде безпощаден в повалянията.

 

Има доста добри битки, постарали са се и ще се гледа с интерес. 

Link to comment

Не мога да понасям Ник и Нейт. И двамата са видни утайки с едноцифрен коефициент на интелигентност, така че се радвам, че Роби го попреби, но си мисля, че хора с нагласата на Ник не би трябвало да бъдат допускани в октагона. През цялото време си личеше, че няма желание да бъде там, пък камо ли да се бие. Дори фактът, че дни преди битката поиска тя да бъде в по-горната категория говори за нежеланието му да положи усилия. Както вече казах и двамата братя не ги понасям, така че се надявам това да е последният път, в който ще видим Ник, но също така се надявам тази битка да послужи за урок на UFC и подобни ситуации да бъдат избегнати в бъдеще.

Link to comment

Жалко, че боксът измести фокуса от това доста силно издание на UFC, но е нормално.

 

Попринцип не съм фен на какъвто и да е боен спорт с участието на жени, но Шевченко е истински феномен. Мач срещу Нунес би бил нещо впечатляващо.

 

Лауър и Диаз беше мач, който съм гледал в училище, в квартала и навсякъде по улицата. Просто такова поведение в октагона не приляга на такива бойци. Някакъв кръчмарски кютек си спретнаха без никаква техника на ударите, без никакво движение, без грам професионализйм. Тотален дроп.

 

Волкановски е шибан изрод. В тези ключове 95% от бойците се поддават на паниката и губят мача в последствие. Пичът обаче беше железен. Не толкова техничен, но невероятен във всякакъв вид атака, независимо дали страйкинг или кикове. Просто перфектен тайминг на движение и абсолютно надигравайки опонента си тактически. Ортега е чисто луд, много корав, никога не се отказва, но защитата му е много слаба и това се вижда дори когато печели. Има много хляб в него, много креативен боец. Мисля, че ще получи още един тайтъл шот в определен момент.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...