Jump to content

Антъни Олуафеми Олашени Джошуа срещу Александър Александрович Усик - 25 септември 2021

neshev

Recommended Posts

Не искам да съм трол, ама ще е голям майтап Усик да го ушие едно убаво и да им пее кОр на плановете занапред :D

И после знаем - 15 години подред Усик и Уайлдър много ще искат да се бият, "вече тоя септември сто процента".  😍

3 hours ago, VSB said:

И после Уайлдър да ушие Фюри, че купонът да е пълен.😄

При тези обстоятелства Фюри и AJ пак може да се бият, просто няма да е за титлите. :D

Може, ама няма да е в обозримо бъдеще. При тези обстоятелства ще има сигурен реванш между Джошуа и Усик. И нищо чудно четвърти мач между Фюри и Уайлдър.

Усик влиза като фаворит или? Поне за мен тоя мач е 50:50, но ще стискам палци черния да изяде хуяка с лаена. 

Усик има доста слаби удари за тази категория, но пък е бърз и вкарва хубави комбота. Ако издържи 12 рунда срещу Антъни може и да бие

Слаби са, но са точни и като пласира много от тях, не е никак леко на човека отсреща. Решение трудно ще му дадат на Усик, очаквам да опита да откаже Джошуа.

Едно време и аз не вярвах, че Klitschko може да загуби решение в Германия, но го дадоха на Fury. :D Тъй че не виждам причина да преебат Usyk, макар че на всичко е пределно ясно, че близките рундове ще бъдат свирени за AJ. 

Еми то и хората са си прави. Не може да даваш титла на човек който не е бил убедително шампиона. Не изглежда добре отстрани 

Дали ще го дават по Диемите/Макс спорт? Или за 20те ми лева на месец трябва да се примиря да гледам турците от Арда срещу Царско село и Специя-Удинезе.

Не ми се дават 3 лева за зоната, по добре да взема ароматизатор за таксито. ВИП естествено 😎

Това доказано менте и некадърник медиен балон Ментусик ще бъде разкрит веднагически.

Такива измисленяци дека още не знят боксовата круша от коя страна се удря, не ни трябват на нас боксовските фенове.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Май няма да го има по Диема. Можеше да поканят Тервел Пулев, все пак помним на ОИ 2016, как Усик едвам не го нокаутира при аматьорите. Е ако беше по профи правила максимум 2 минути, но 21:5 беше класика.

По ДАЗН е три лева и после ще може да гледате цял месец женски футбол :beer: И то топ - топ - женската шампЕонска лига. Големи зрелища! Понякога дават и платноходки, както и някакви състезания с коли, които за първи път виждам. :D 

Документалните им серии обаче са доста добри. Като цяло - по-добре три лева за DAZN, отколкото 20 лв за WWE Network - най-зле похарчените ми пари в историята. 

В колко часа българско време е самият fight? 

Евро 2012 прогнози - победител

СП 2014 прогнози - второ място

Евро 2016 прогнози - пето място                                                                                                                       

Правилният отговор е ВЪВ ВТОРНИК. ;)

Иначе, да, преди 00:00 надали ще излязат и вече зависи дали ще има забавяния. 

Надъхан съм за битката. Usyk е с класи над дебелия Andy Ruiz и застарялата беззъба Кобра. В същото време, и грам не останах очарован от досегашното му представяне при тежките. Може би се пази, но не е изключено вече да излиза от пика си и контузиите да си казват думата. Прави впечатление, че е качил килограми, като идеята е да неутрализира донякъде разликата в килограмите и да може да респектира Joshua със сила. Ще видим дали това ще е печелившо и дали ще успее да запази скоростта си.

Joshua надгражда с всяка битка. Загубата от Ruiz му дойде доста добре и осъзна, че ако тактически не е подготвен, ще бере доста ядове. И оттогава, първо че свали килограми и вече не е надут балон. И второ, че си спазва тактиката и избягва размени, които го оставят уязвим. 

На този етап, смятам че Joshua ще бие. От видяното напоследък, това не е Usyk от CW дивизията и ще има проблеми с размерите и силата на Joshua. Все още смятам, че Usyk е по-добрият и техничен боксьор, но не съм уверен, че ще успее да контролира AJ 12 рунда, а на него му трябва точно един добре пласиран удар, за да вземе битката. Тъй че очаквам Joshua да го спре в късните рундове. :beer: 

Голям е Усик! Беше ясно, че е сто пъти повече боксьор от AJ, единственият въпрос беше дали ще издържи на силата ... е, издържа :D . Много се кефя, зверски голям момент. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...