ShwN Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Jade е бахти готината пичка, а Каз изглежда в страхотна форма. Интересно ми е как се представя Шон Спиърс до момента, някой по-запознат? Иначе така като гледам от preview-то възниква въпроса в мен дали AEW знаят какво да правят с Пънк и дали имаше смисъл да го подписват сега? Link to comment
nWoHulkster Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Между другото, това ще бъде третото* най-посещавано шоу в историята на AEW досега - над 12,000 хиляди зрители. * Единствените две други шоута с повече публика са първия Dynamite и The First Dance, обаче другата седмица, когато отидат на стадиона в Ню Йорк, вече ще има нова рекордна публика. Link to comment
BiZkiT Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 MJF e най-добрия хийл от години, big balls Тони Кан за позволяването на подобно промо. Link to comment
Freak_Nature Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Хареса ми епизода , само не знам защо направиха тази простотия с Малакай Бляк ( да му скача някаква актриса на гърба ) . Link to comment
nWoHulkster Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Силен епизод. Особено ми хареса как имаше три in-ring промо сегменти, което е нещо нетипично за AEW. И трите бяха екстра, особено този с MJF. MJF, Dan "The Voice of BWC" Lambert и Don Callis са екстра heel-oве на микрофона. Трима от най-добрите. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.