Jump to content

AEW Rampage - 10 септември 2021


neshev

Recommended Posts

Историята около Pac, Andrade, Lucha Bros & Chavo тепърва започва и се очертава да е доста интересна! Който иска да си хейти ама Riho и Ruby Soho са топ куолити in-ring в женския кеч в момента, независимо от компанията. 

Link to comment

Andrade и PAC направиха много силен мач. Евала. Най-после видяхме истинския Andrade/La Sombra. Леко се бях притеснил, че престоят му в WWE му е убил хъса да се раздава така на ринга, но тук припомни, че когато иска може да бъде адски добър на ринга.

 

Странен booking с Andrade. Първо Vickie му беше мениджър за кратко, но я дропна и я замени с Chavo. Сега преби Chavo и сигурно дропна и него като мениджър. Да видим, ама ако идеята е да му докарат Ric Flair като мениджър това ще е леко странно. Andrade го push-ват като heel и никой няма да иска да освирква Flair.

Майтап няма. Shawn Spears наистина е generic piece of shit. 😁 Tully също не е много по-интересен...

Не съм фен на Ruby Soho въобще, но музиката й кефи здраво. Едно от най-добрите неща в AEW е точно това, че използват истински песни като ентранс музики за определени кечисти и, макар и да има още какво да се желае, като цяло ентранс музиките в момента са на значително по-високо ниво отколкото бяха в началото на компанията. Има не малко запомнящи се и разпознаваеми ентранс музики.

The Acclaimed са ми един от любимите midcard образи в компанията.


Ето така се прави. Като имаш кечист от Синсинати и правиш в шоу в Синсинати трябва да пушваш този кечист в Синсинати. Стабилен spotlight за Brian Pillman Jr.

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...