Jump to content

AEW Rampage - 10 септември 2021


neshev

Recommended Posts

Историята около Pac, Andrade, Lucha Bros & Chavo тепърва започва и се очертава да е доста интересна! Който иска да си хейти ама Riho и Ruby Soho са топ куолити in-ring в женския кеч в момента, независимо от компанията. 

  • Upvote 2
Link to comment

Andrade и PAC направиха много силен мач. Евала. Най-после видяхме истинския Andrade/La Sombra. Леко се бях притеснил, че престоят му в WWE му е убил хъса да се раздава така на ринга, но тук припомни, че когато иска може да бъде адски добър на ринга.

 

Странен booking с Andrade. Първо Vickie му беше мениджър за кратко, но я дропна и я замени с Chavo. Сега преби Chavo и сигурно дропна и него като мениджър. Да видим, ама ако идеята е да му докарат Ric Flair като мениджър това ще е леко странно. Andrade го push-ват като heel и никой няма да иска да освирква Flair.

Майтап няма. Shawn Spears наистина е generic piece of shit. 😁 Tully също не е много по-интересен...

Не съм фен на Ruby Soho въобще, но музиката й кефи здраво. Едно от най-добрите неща в AEW е точно това, че използват истински песни като ентранс музики за определени кечисти и, макар и да има още какво да се желае, като цяло ентранс музиките в момента са на значително по-високо ниво отколкото бяха в началото на компанията. Има не малко запомнящи се и разпознаваеми ентранс музики.

The Acclaimed са ми един от любимите midcard образи в компанията.


Ето така се прави. Като имаш кечист от Синсинати и правиш в шоу в Синсинати трябва да пушваш този кечист в Синсинати. Стабилен spotlight за Brian Pillman Jr.

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...