Jump to content

WWE SmackDown - 10 септември 2021


Recommended Posts

20210903_SDMatchPrev_EdgeSethRollins_FC_
Don’t miss SmackDown from Madison Square Garden!

 

Preview:

 

20210903_SDMatchPrev_BeckyBianca_FC_Frid

Becky Lynch and Bianca Belair to make their rematch at Extreme Rules official

In the wake of the news that Becky Lynch will defend her SmackDown Women’s Championship against former titleholder Bianca Belair in a SummerSlam rematch at Extreme Rules, The Man and The EST of WWE will take part in a special Contract Signing when SmackDown returns to Madison Square Garden!

 

20210903_SDMatchPrev_Brcoklesnar_FC_Frid

Brock Lesnar returns on SmackDown at Madison Square Garden this Friday

After shocking Universal Champion Roman Reigns and the entire WWE Universe with his reemergence at SummerSlam, Brock Lesnar made a surprise phone call to his onetime advocate, Paul Heyman, in order to pass on a message: Lesnar will see The Head of the Table on the blue brand when SmackDown returns to Madison Square Garden!
What will happen when the dominant Universal Champion once again stands face-to-face with The Beast?

 

20210903_SDMatchPrev_EdgeSethRollins_FC_

Edge to settle the score once and for all with Seth Rollins

After Seth Rollins emulated Edge in a brutal assault on Cesaro, The Rated-R Superstar wants to settle things between himself and Rollins once and for all. That sets the stage for a hotly anticipated SummerSlam rematch between Edge and The Visionary of Drip when SmackDown returns to Madison Square Garden!

 

 

 

  • Upvote 3
Link to comment

@koleda321 🥲🥲🥲

 

Доста приятно шоу. Радвам се,че дадоха победата на Ролинс, предполагам Edge ще си вземе почивка поне до RR. Радвам се и че Балър се завърна с Demon гимика,определено вече изглежда доста по - възможно да победи Рейнс.

6002C1C6-8569-4580-B436-20F35581E4B1.jpeg

  • Upvote 3
Link to comment

Не знам дали е заради MSG, 11 септември, конкуренцията от друга компания или нещо друго, но SD е супер.

  • Upvote 2
Link to comment

Присъединявам се към мненията. Този SD изкърти. Нямаше празно, добра публика и го гледах на един дъх.

 

Brock и Reigns на един ринг винаги ще е епично. Двамата имат аурата на огромни звезди. Хареса ми как го изиграха с двойния агент Heyman. Brock като face е нещо различно и интересно. Стана ми смешно как имаше едно 20 секунди тишина, за да заглушат "holy shit" и "you fucked up" чантовете. Добро беше и в момента Reigns има три големи заплахи за титлата - Brock, Balor и Big E. Demon Balor получи доста як pop, на мен ми е леко нелеп. Гриминиран Balor трябва да се води някаква заплаха. Разбирам че е кеч, но не е Undertaker, че да респектира опонентите. Balor си е Balor. :D

 

На Becky и се получава добре да го играе женския Conor и Bianca в момента се усеща като по-сериозен face, тъй че си изпълняват ролята добре. И на мен ми беше странно Becky да я обръщат като heel, но го правят плавно и се получава интересно. Точно като tweener е най-интересна, като чист face втръсва доста бързо. 

 

Доста мазно тролнаха публиката в New York с този Trae Young. Явно тежко ги е обругавал. Един от малкото 10-man мачове, които да ми харесват. Гледаше се лесно и дадоха нужният момент на Big E, който удари добро промо. Ето такъв трябва да е, ако искат да го пробутат като шампион. По-сериозен, без да се лигави.

 

Edge и Rollins отново се разцепиха. Edge е огромен кечист. Не му бях особен фен в пика, но сега оценявам колко напред е от към драма в мачовете. С една гримаса може да придаде всяка емоция. И Rollins също добре му партнира. Накрая ебахти изражението извади и показа съжаление, че се е стигнало до това. Супер мач.

 

SmackDown почти винаги е гледаемо шоу, но този път вдигнаха летвата доста високо. 

Link to comment

Кефи ме Балъра. ама деба, като го видех така нарисуван и се замислих кви сме нърдове да го гледаме тва кеча.

Link to comment

Винс преподава как се прави готино кеч шоу в аулата на MSG!:wank:

 

Откриването - Култов Роман Рейнс с братчедите и Хейман излиза, мазни физиономии, мазно промо, публиката го мрази в червата, всичко е гениално. "Кой владее спортната забава? - WWE! А кой владее WWE, Пол? - Вие, вожде мой! А тогава кой владее Ню Йорк? - Аз и The Bloodline! Нюйоркси селяци, отдайте чест на своя вожд!" Не е истина колко велик хийл е Роман, просто сцепи и след това как си пое дълбоко дъх и се отдаде на наслада от чантовете.:D 
И след това появата на Брок Леснър е просто епична. Фейс Брок е някакъв развеселен, небрежен фермер, който обича да се забавлява и да си прави ташак с хийловете, пълен трол.:wank: Хейман обаче има огромна, огромна роля в това цялото нещо да изглежда толкова епично, може би остава на леко заден план като второстепенен персонаж във враждата, но реакциите му и актьорската му игра са един път. Абсолютно насран и параноичен през цялото шоу, след като Брок хвърли бомбата и точно такъв трябваше да бъде. Остава някаква интрига дали наистина Пол е знаел, или Леснър просто ги троли, но при всички положения историята е топ.

 

Трей Йонг беше много приятна изненада. Култово допълнение в отборния мач към групата на хийловете. Особено ако следите баскетбол, появата му си е доста яка, защото публиката в залата няма как да не го мрази. И още повече ми допадна как тръгна да души Мистерио във въжетата.:D

 

Подписването на договора между Бианка и Беки - Този сегмент изцяло го направи Бекенцето. Изключително класна интерпретация на хийлската персона на Конър, с цялата надменност и този грандомански аутфит с очилата и този пухен халат, или каквото там беше това червеното, но просто Беки изглеждаше като най-големия изрод. И актьорската и игра беше изключителна. Смятах, че ще имат сериозен проблем ако решат да я обърнат напълно хийл, но тук се видя, че мацката е много класна и успя да изпълни всичко като по учебник, за да накара MSG да я освирква.

 

Seth Rollins vs. Edge - Шибано епичен мач! И двамата са класни копелета на ринга, имат и много добра химия, а и вече работят достатъчно време заедно, за да могат да изнесат този толкова силен мач като кулминация. Е, не точно кулминация, защото е ясно, че когато WM наближи, Острието ще се завърне за да търси отмъщение и нещата ще продължат. Но на този етап, нямаше как по-силно да ги разделят. Сет Ролинс взе своята победа реванш за SS, като при това тя изглеждаше внушително и го изстреля в друга орбита. Точно в момента Ролинс изглежда като огромна, огромна звезда, която може да ти прекрати кариерата на ринга. И няма никакво значение, че това стана след cheat. Това дори допринася към образа му на човек, който е и способен на всичко за победата. 

 

Изключително силен момент беше и завръщането на Демонския Finn Balor
Отново Роман и родата бяха в центъра на събитията в МЕ, след като пребиха мазно Street Profits и финалното му промо си беше култово хийлско промо, от тези които ме карат да смятам, че Рейнс е най-великия хийл в момента. И това беше перфектен момент да се случи тази зиненада. Факт е, че аз не съм най-големия фен на Балър, много пъти съм се изказвал критично и към демонския му образ, който за мен изглежда нелепо. Но е факт, че се получи готин момент, цялата зала маркваше, имаше го усещането, че на ринга се случва нещо специално, а това е най-важното.

 

В момента царуването на Рейнс изглежда като най-интересното нещо в WWE, като и историите покрай него винаги са на друго ниво, но след толкова продължителен рейн с титлата, да успяват да изкарват все по-големи и все по-големи заплахи за царуването му и да карат публиката да продължава да марква, това си е огромно постижение. 

Иначе си заслужава да се похвали и мачът между самите Профити и Усотата преди това. Раздадоха се на макс и доставиха втория мач за вечерта, който се усещаше като PPV material. 

 

Евала Винс, това искам да гледам като кеч фен, thank you!:beer:

Link to comment
HEIDENREICH

Сегментът с Рейнс,циганетата Хеймън и Леснар бе 10/10. Супер яко маркнах , Пол Хеймън е ебаси невестулката, страхотна игра. Не ми се гледаше особено нова програма между Брок и Роман , но не мога да отрека че започнаха мощно.

Рейнс- Балор ми е ок като филър вражда за второстепенните есенни турнири, завръщането на Демона определено вдига интереса ми. Финчо е солиден мидкардър, но просто е много безличен когато не е Демон -некъв скоклив дребосък с кожено яке и смешен акцент.Ясно че има 0 шанс срещу бачи Романеску и ордата джагали, но поне е що годе свежо лице, особено в тоя овършан ростер.

Ролинс Едж работят добре, логичното се случи ,Сет се позасили и Едж ще дремуца до Ръмбъла. Жалко че ПАК ебаха Сезаро в гъзягата, но явно при дедо Винс нищо хубаво не го чака. 

И аз харесах Биг И този път, но супер ме дразни името му, смешно е деба, върнете му фамилията на патладжана.

Отборния мач негра -джоревци го попрескипнах. Путетата също не ги гледах, мястото им е в кухнята.

Силно шоу, МСГ ми е любима зала атмосферата там е друга и се пукам от яд че не правят турнири там. 8.5/10 поне аз не съм гледал по добър СД тая година

 

 

Link to comment

Йънг е класа, но шампионите знаят коя е федерацията - AEW

 

spacer.png

2 hours ago, neshev said:

Явно тежко ги е обругавал

 

Тази година Никс се класираха за плейофи за първи път от сигурно 15 години и ги еба собственоръчно с Атланта за  4-1 :D 

Link to comment

Само дето прилича, че до ся е ходил да дои кравите на селето при баба си и да затварят буркани.

  • Haha 1
  • Wank 1
  • Facepalm 1
Link to comment
batistaheel

Страхотно шоу! Брок Леснар след 9 години от както се завърна сам си прави промото, и беше нещо наистина специално, велико. Ето, че се справя и без Пол Хейман и не звучи както някакъв неуверен новобранец. Иска ми се вместо срещу Демон Балър, на Extreme Rules Рейнс да се биеше с Леснар. Има огромен хайп около този мач, защото са с обърнати роли - heel Reigns vs face Lesnar. За съжаление се очертава техния мач да се проведе при арабите, а това до някъде убива хайпа. Последният път когато се биха при арабите Роман и Леснар в клетката, мачът беше ужасен. Но като цяло тенденцията е турнирите при арабите да са безлични. Самите кечисти не са надъхани, публиката е скапана, този мач заслужава да се проведе пред по-добра публика. Ако турнирът не беше при арабите дори щях да се филмирам, че Вождът ще падне от Звяра, защото за мен няма съмнение, че Леснар е любимият кечист на Винс Макмеън и той винаги му дава да бие топ лицата на WWE, но при арабите просто не мисля, че ще има смяна. Но не бих го изключил като опция, защото след това идва Survivor Serries, а Lesnar vs Lashley ще е голям мач, както Reigns vs Lashley. 

 

Becky е добра на микрифона, много добра като heel, много по-добра от Sasha Banks, примерно. Но се надявам Бианка да си върне титлата. 

 

Ролинс и Острието се размазаха, получи се един много добър мач, по-добър дори от мача им на SS. Реално и аз не бях фен на Острието в prime time-а му, но не мога да отрека, че човекът е легенда. Всичко си дойде на мястото след тази брутална победа на Ролинс и за това си струваше той да загуби първия им мач. Да, Острието победи при първата им среща, но крайният победител е не само Сет Ролинс, но той буквално извади от строя Категоризираната Суперзвезда. Самото му изражение зад кулисите, той не злорадстваше, беше объркан. Ето за това профилната ми снимка винаги ще е тази на Сет Ролинс. Той е кечистът с един от най-добрите образи в WWE. Само ме е яд, че най-вероятно с Рейнс ще се разминат, а би било велико да противопоставиш тези два страхотни образа. 

Link to comment
Jack Bauer

Сегмента с Леснар беше добър, определено фейс Леснър е нещо свежо.

 

Не се кефите на демона Балър, зщото е гримиран, нищо че е страхотен на ринга, но се кефихте на Финта, който беше същата дебела торба с лайна Уаят, само че с маска?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment
Chicky Ricky
1 hour ago, Jack Bauer said:

Сегмента с Леснар беше добър, определено фейс Леснър е нещо свежо.

 

Не се кефите на демона Балър, зщото е гримиран, нищо че е страхотен на ринга, но се кефихте на Финта, който беше същата дебела торба с лайна Уаят, само че с маска?

Между другото Демона Фин Балър не е губил 1в1 срещу никого. Дали има много голям шанс да си върне титлата, която никога не е губил?

Link to comment
The-Resident-Ev!L
4 minutes ago, Chicky Ricky said:

Между другото Демона Фин Балър не е губил 1в1 срещу никого. Дали има много голям шанс да си върне титлата, която никога не е губил?

Много ме съмнява да дадат победата на Finn, след този епизод в SmackDown просто не виждам как би взел титлата на Roman.

За да спасят Finn най вероятно Brock ще се намеси друг начин няма.

  • Upvote 2
Link to comment
8 minutes ago, Chicky Ricky said:

Между другото Демона Фин Балър не е губил 1в1 срещу никого. Дали има много голям шанс да си върне титлата, която никога не е губил?

 

Ще те поправя, в NXT е губил от Самоанския Джо. 

  • Upvote 2
Link to comment
HeaDMaKeR™
59 minutes ago, The-Resident-Ev!L said:

Много ме съмнява да дадат победата на Finn, след този епизод в SmackDown просто не виждам как би взел титлата на Roman.

За да спасят Finn най вероятно Brock ще се намеси друг начин няма.

No contest и после Фатална 4-ка виждам при арабите.Леснар - Рейнс трябва да са на един ринг ама се съмнявам да изтрелят този мач толкова скоро.

  • Upvote 2

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...