Jump to content

Игри на волята: България (Сезон 3)


neshev

Recommended Posts

Гледам премиерата е след 20 минути, ще хвърля едно око, макар че засега форматът да не ме дърви и грам. Нека да има тема все пак, може пък да има фенове, еба ли го. :D

Link to comment

И аз не съм фен, но ще го пусна да му дам шанс за сефте. Засега има нелоша фитнес курва и някакво малко пути гимнастичка. 

Link to comment

Доста стабилни пичета има и най-интересното е, че все още няма крайно прост селяндур или емемейче, което ще заплашва всички с бой.

Link to comment

За жалост да, трябва да има и селяци. Прекалено културни ми идват, а и това хипи явно ще е досадника на групата. 

Link to comment

От липса на друго интересно го гледах и аз. Не съм впечатлен, особено от жените визуално. Може би пича от Канада изглежда точен,както и пожарникаря.

 

@The Olimpic Hero, като фен на сървайвър, какво ще кажеш за това хипи ТУДЖАРОВ? Доколкото видях е участвал в сезон 4 и нещо жените му били шута, а тук го дава голяма звезда.

 

Като цяло предаването е доста джобърско и доста отстъпва на бестселъра в родния ефир Фермата.

Link to comment

Пак ли ще дават тая кабеларска простотия. :( Добре че ще има Фермата. Истинското дрол пемпървюл. Да има какво да гледа Народа.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment
The Olimpic Hero
1 hour ago, MJ23 said:

@The Olimpic Hero, като фен на сървайвър, какво ще кажеш за това хипи ТУДЖАРОВ? Доколкото видях е участвал в сезон 4 и нещо жените му били шута, а тук го дава голяма звезда.

 

Изобщо не помня, човек. Българските сезони съм ги гледал преди да стана фен на американския Survivor, тоест съм ги гледал като тотален марк и изобщо не съм разбирал кой играе стратегически и т.н. Отделно и трудно се помнят участници, отпаднали сравнително рано. Единственият сезон, при който вече разбирах шоуто, беше последният, който спечели Ваня Джаферович, там вече бях навлязъл в американския вариант на шоуто и ми беше ясно всичко.

               

Link to comment

От първото племе най-читави изглеждаха. Останалите - #алелемайко бяха повечето. Нещо ме дразнят такива шотуа ... сигурно ще зяпам от дъжд на вятър, ама като цяло си е скука. 

 

Link to comment

Пожарникаря и кросфитърчето са двамата фаворити и ги виждам на финал. Както и предполагах, хипито ще е досадника на шолото, но едва ли ще го търпят много. На рекламата не знам си какви атлети не минали кастинга, а тука има поне 3-4 човека, които физически въобще не са подготвени за подобен тип риалити. 

Link to comment

Повечето участници изглеждат обещаващо. Не се забелязват някакви крайно дразнещи селяндури или психично болни.

 

За съжаление и този сезон ще слушаме за разделението на мъжете и жените. Сякаш след всяка година изкуствено създаденото напрежение става все по-голямо.

 

Силно впечатление в подбора прави и факта, че всички участици са някакви изстрадали душици, емигранти или половин чужденци. Разбирам, че са взети хора с някакво трудно минало, защото се очаква да имат по-силен характер или за да докоснат симпатиите на зрителите, но идва малко прекалено.

 

Интересен тийзър ни направиха снощи след края на епизода. Изглежда най-добрите все още не са влезнали. Плюс е, че този сезон са поразчупили концепцията на формата.

Link to comment

Явно са си взели поука и този сезон са се опитали да се доближат максимално до оригиналния формат на Desafio като са избрали по-атлетични типчета и пички. Въпреки това си личи, че пак ще се нагледаме на сеир и циркаджийски истории, но да видим.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Тая Габриела е здраво пиче, много радва окото.

Хубава битка днес, имаше интрига. Жените в жълтото племе са на друго ниво, много ще ги дърпат. Мъжете им също са силни, Братоев прилича на торба с лайна, но е интелигентен и е добър психолог, добре ги надъхваше.

Ако има нещо, което мразя... Това са военните и полицаите. Няма толкова безполезни същества. В този ред на мисли, червените ме дразнят. Жените им също са страшни сопи. Размина им се реката, но скоро ще са абонирани за нея.

Сините се изложиха на пъзела, нещо много самочувствие вкараха, но без покритие. Мъжете им не са комплексни, жените също ми изглежда да изостават... Лошо.

Ще се следи, освен ако не напълнят Фермата с курви и дегенерати.

Link to comment

жАлтите най-читави изглеждат като хора. Тия червените не ги виждам изобщо с такива жени. Те още от първата вечер се изпокараха и си личи, че изобщо не могат да водят комуникация дори на елементарно ниво. А тая едната имаше претенции за някакъв ръководител чак, представям си да ти е шеф такава :huh:. Днеска ги спаси само и единствено Неделчо, който се оправи с пъзела за отрицателно време, иначе бяха много назад. И аз мисля, че скоро ще се преместят до реката перманентно. Не може да се карате непрекъснато и да печелите.  Нямат и добри състезатели - единствено Неделчо Богданов е добър на разни игри ала пъзели и прочее, но до там. Пожарникаря изглежда добър отборен играч, но е една лястовица. 

 

При сините ми е малко 50-50. Хипито много дразни с това самочувствие, ама иначе има читави участници. Ей това момче, дето се катери по разни небостъргачи, изглежда стабилен, както и капитанката им. 

 

Link to comment

За пръв път го гледам тва и то заради Стратимир. Знам го от бая време и тоя човек живее на ръба .. буквално:

 

 

 

Голям лудак е.

 

Иначе самото шоло ми е някакво долно подобие на Сървайвър и не ме кефи. Но 80% от пичетата тоя сезон + тоя ненормалник си заслужават малко внимание. 

Link to comment
8 hours ago, gboy said:

А тая едната имаше претенции за някакъв ръководител чак, представям си да ти е шеф такава :huh:.

Предполагам имаш предвид Соня, която се представи за шеф на отдел в Държавна агенция "Електронно управление". С такива шефове на в ДАЕУ виждаме до къде сме го докарали с електронното правителство и услуги, за които слушаме от времето на Ники Василев... Като знам и какви да останали... кадри в агенцията напаво ми се реве... Ама това е друга тема.

 

Никой не ми изпъква достатъчно, нито да го покрепям, нито да го псувам. Макар че Мани, Сончето и Туджаров почват да трупат псувни.

Link to comment

Не знам на кво е шеф, ама от първата вечер щяха да се избият заради някакъв ориз 🙄. След това се събраха дружно да мъмрят оная малката с цайсите (която на свой ред изглежда мега злобарка). Като гледам и полицаят не е лек характер, та съвсем се вързаха нещата. 

 

Явно това ще е племето за циркове и сръдни. 

 

А и като играчи са мега зле. Нито една от жените не е дори близо до атлет - за нищо не стават физически (освен психически). Като гледам и войничето не го бива много - щом на халките се претрепа, смятай. Здраво момче е, ама явно не е правил много такива работи и няма техниката.

 

Link to comment

Тоя "маняк" не знам какво лепило е дишал, ама тая кула, така като я гледам няма и 60 метра...

Ф.Н.Н.В.Ф.З.В.В.П.Н.Б.Р.С.

Link to comment

И двете игри ми се сториха нагласени.

 

Първата с бореца урод, който във визитката ядеше червеи, му дадоха игра, която преобладава физическата част и пак беше близо до това да гризне дървото. :D

 

И втората, когато дадоха на пичето игра с баланс, за да затапят мъжете. 

 

Не знам колко време ще издържа да го гледам, всичко се движи на забавен каданс и с тези 40 минутни игри ми бъркат в търпението.

  • Upvote 2
Link to comment

^ Най-много ме кефи как като има някво плуване до шамандурата примерно, гледаме някви точки в морето 30 минути как едвам се мърдат. От игра 40 минути - ГЛЕДАМЕ Я ЦЯЛАТА.

Тоя жалък опит за Сървайвър съм го гледал единствено миналия сезон, че имах приятелче там.

  • Haha 1
Link to comment

https://www.facebook.com/groups/533171097219303/posts/1061822271020847/?__cft__[0]=AZVZFKTi_sISjyUYaYuN2aXHUSwgl1wjtt0LMdEc5CD6GQNJP6M_peFjpxNkcyawf9dbH4CaOKUwTmPkOdte5etk5E8H7EYDfCYGFJQ4yGYXbVHOvH1cT1QqUmqqjiZtguXzsCAP9wiAyZ3mVXUWH45zUJeJHK159V7kqkdyvexeb--Z_dHl0rCg_3PnayFyqVk&__tn__=%2CO%2CP-y-R

 

Напълно си затвърдих мнението, че това жалко предаване не заслужава и минута гледане. Дано му е последния сезон.

Link to comment

2та варела са високи 2,40 см, а пък Братоев дето е 2,04 е по-висок от тях, яко лъжат от това предаване.:lol:

Link to comment
2 hours ago, Mariyan01 said:

2та варела са високи 2,40 см, а пък Братоев дето е 2,04 е по-висок от тях, яко лъжат от това предаване.:lol:

 

Могат да си го позволят. Позволяват си го. Докато има лапни шарани да им се връзват на шмекериите. Донт хейт даплея, хейд дагейм. Луининг :cool:  

  • Facepalm 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

 

Ааа малкото палаво Паулинче участва в ИнВ. Връщаме си думите назаде и от утре започваме да гледаме това феноменално и иновативно риялити формат. Go Go Paulina. :beer:  

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...