Jump to content

AEW Dynamite - 1 септември 2021


neshev

Recommended Posts

Супер go-home шоу, почти нямаше слаби моменти. 

 

Най ми хареса PnP и FTR, едните загатнаха, че са един от най-стойностните отбори за последното десетилетие, а другите в най-скоро време трябва да бъдат вкарани в title picture storyline. Ще бъда доста доволен ако YB дропнат в неделя, време е за нови истории, а и от доста време насам не е имало babyface шампиони.

 

Друго което ми направи добро впечатление е, че Omega супер много израстна от към промо последните месеци. Имаше един период в който почти не говореше, а сега е мега мазняр. С тези goofy елементи в образът му ми напомня доста на Michaels и Hunter от DX ерата.  

 

Britt отново тийзва дебют, дали става въпрос за Adam Cole или Danielson, предстои да видим. Реално Danielson няма проблем да дебютира и в трите основни мача на All Out - Omega/Christian Cage, Miro/Kingston и Punk/Darby. Бих предпочел първата му вражда да е с Miro, хем ще вдигне престижа на TNT титлата, хем спортс ентъртеймънт м*рковете ще могат да гледат доскорошни ex-WWE кечисти един срещу друг. 

 

Jericho/MJF ми е абсолютна мъгла и съм страшно раздвоен. След това промо на Jericho съм сигурен, че или ще има fuckery finish, или в крайна сметка ще си победи което и в двата варианта е тъпо. MJF официално пенсионирайки Chris Jericho може да се превърне в catchphrase, който да ползва години наред.

 

Женският Casino battle royal е преместен от YouTube на PPV-то което със сигурност значи, че няма да има големи дебюти. Ruby Soho е ясна, ма аз все още продължавам да си чакам Tessa Blanchard :(

 

All Out се очаква да е абсолютна бруталия, почти няма слабо. YB/LB - spotfest екстраваганза, Omega/Christian - драма, Jericho/MJF - storytelling, Punk/Darby - емоционален in-ring return. От всичко по малко, точно каквото трябва да е AEW 🍺 Жалко, че PAC прееба нещата с Andrade.

 

Link to comment

Отново гледах само частта със СМ Пънк. Добре изглеждаше в braw-a и успя да си вкара финишъра чисто. Не че е кой знае какво, но като не се е качвал на ринга от 7 години не се знаеше какво да очакваме от него. Промото му също беше добро.

 

Стинг и Дарби Алин изглеждаха като дядо и внук маскирани за Хелоуин. Чак сега разбрах на какво ми напомнят. Дарби отново не каза нищо, та трябваше Стинг да му е говорител. Според мен е непростимо да имаш близо месец да билднеш враждата за ШИБАНОТО ЗАВРЪЩАНЕ на Пънк и опонентът му да не обели и дума. Как трябва да ми пука за подобен мач като опонентът на Пънк е толкова безличен. С такива сегменти лесно можеше да е всеки. Дали ще е Джоуи Джанела или Маугли, или Дарби, каква е разликата като той само седи и гледа лошо. Разбирам Пънк да се беше сбил с някой като Гробаря например. Такъв човек може само с името и присъствието си да продаде мач.

За мен цялата програма около завръщането на Пънк си остава пропусната възможност.

Link to comment

Ок шоло, но определено не са сигурни какво да правят в дадени сегменти.

Даниел Гарсия и другите двама са пълни джабронита и нямат място със Стинг, Пънк и Дарби или поне на този етап. Да, за седмични 3в3 мачове е ок, но от немай-къде ги набутаха в тази история. Отделно - четвърто поредно шоу да има "WE WILL HEAR FROM CM PUNK" е ужасна слабост в буукинга. Да не говорим, че рекламираха същото за Рампейдж. Ясно е, че трябва да го пазят за PPV мача, но деба вкарайте нещо повече. Отделно Пънк ми се струва леееко съмняващ се в уменията си. Винаги съм се чудел и защо като взимаш една торба с пари не си оправиш зъбите, че му липсват 3-4 🤓

Другото - да закриваме Dynamite с The Elite, които пребиват опонентите си беше забавно няколко пъти, но айде да не се превръщаме в wcw, плийс. Надявам се Елените най-после да дропнат, но пък от другата страна Луча Брос не са най-подходящите за това. Джурасик Експрес трябваше да са техните опоненти, имат си история, скоро имаха доста close мач, а и са най-оувър от отборите.

Иначе както винаги мачовете бяха класа, нищо общо с другата федерация. Дори и джабронитата тук са със супер умения, жените също са ми забавни. Публиката беше доста заспала за Чикаго, надявам се на PPV-то да е по-добре.

За All Out съм надъхан за повечето неща. Пънк и Дарби е ясно, с това интервю обаче е почти ясно, че Пънк бие. Щях да се изкефя на обратния вариант и тежък хийл търн на Пънк. Омега и Крисчън ще направят супер мач, пак победителят е на 90% ясен, но ще ми е забавно да го гледам. Отборната битка ще е супер, изказах се за нея вече. Джерико се моля да падне, има нужда от пауза, много е муден, младо прасенце е, не е надъхан. Даже въобще и от коментаторското място бих го махнал, нека почине малко, а пък после лесно могат да го вкарат пак в играта с една победа над MJF, който пък ако получи 4-0 срещу Джерико е следващия хийл шампион, без съмнения. Грамадата с торбата QT и Ориндж Касиди срещу стейбъла на джобърите ще са хард пас. Такъв интерес не съм имал от над 5-6 години към кеч събитие.
 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...