Jump to content

AEW Rampage - 27 август 2021


neshev

Recommended Posts

ТНЕ DEADMAN

Според мен, най-добрият епизод на Rampage досега.

Беше структуриран, а не пълен хаос; имаше билд на вражди и мачове, и особено наблягане на All Out; имаше добри мачове; дори коментаторският екип не беше толкова зле тоя път.

Особено ме изненада участието на Миро и най-вече новият му опонент, Еди Кингстън. Изобщо не ми беше хрумнало, че ще ги срещнат скоро. Подходящ избор според мен, очаквам приятна вражда със стабилни, брутални мачове.

Женските също приятно ме изненадаха. Добро млатене си спретнаха и имаше градеж на гимици, а не просто произволен мач, както досега правеха с женския ростер (още не мога да ги нарека "дивизия", имат хляб да ядат). 

[img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img]

Link to comment

^ Подкрепям.

Мачовете бяха супер, даже имаше пълна изненада за мен със загубата на Джурасик Експрес. Мислех си, че даже имат шанс за титлите на All Out.
Най-после вражда за Миро, малко от нищо дойде, но пък е това, което трябва да бъде - без много говорене, просто смазване с Еди.

Тай Конти 😍

Link to comment

Каз и Крисчън в отбор на МЕ през 2021! Силно!

 

Като човек, който не следи AEW мога да кажа, че Джурасик експрес са ебати якия отбор. 

Link to comment

 

"AEW GM Tony Khan's presentation....."

 

Ако се чудите каква е голямата разлика между Винс и Тони Хан, първият е THE CHAIRMAN and CEO of WWE, докато другият е просто GM презентиращ баскетболисти. :cool:

 

И за да не съм съвсем оф топик, отново е пропусната възможност да се задълбочи враждата на Пънк и Дарби, и да ни накарат да ни пука за самата история, а не просто за завръщането на Пънк.

Link to comment
The Olimpic Hero
41 minutes ago, BiZkiT said:

Тай Конти 😍

 

Мен пък Зайчето повече ме кефи, типичната курвенска физономия по каквито си падам. :)

 

zaicheto.PNG

               

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...