The Olimpic Hero Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 Няма CM Punk - Скип! Link to comment
neshev Posted August 27, 2021 Author Share Posted August 27, 2021 7 minutes ago, The Olimpic Hero said: Няма CM Punk - Скип! Има малкото сладко Тай Конти? Link to comment
nWoHulkster Posted August 27, 2021 Share Posted August 27, 2021 35 minutes ago, The Olimpic Hero said: Няма CM Punk - Скип! Дали? Link to comment
ТНЕ DEADMAN Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Според мен, най-добрият епизод на Rampage досега. Беше структуриран, а не пълен хаос; имаше билд на вражди и мачове, и особено наблягане на All Out; имаше добри мачове; дори коментаторският екип не беше толкова зле тоя път. Особено ме изненада участието на Миро и най-вече новият му опонент, Еди Кингстън. Изобщо не ми беше хрумнало, че ще ги срещнат скоро. Подходящ избор според мен, очаквам приятна вражда със стабилни, брутални мачове. Женските също приятно ме изненадаха. Добро млатене си спретнаха и имаше градеж на гимици, а не просто произволен мач, както досега правеха с женския ростер (още не мога да ги нарека "дивизия", имат хляб да ядат). [img]http://slam.canoe.ca/WrestlingImagesU/taker2.jpg[/img] Link to comment
BiZkiT Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 ^ Подкрепям. Мачовете бяха супер, даже имаше пълна изненада за мен със загубата на Джурасик Експрес. Мислех си, че даже имат шанс за титлите на All Out. Най-после вражда за Миро, малко от нищо дойде, но пък е това, което трябва да бъде - без много говорене, просто смазване с Еди. Тай Конти 😍 Link to comment
ShwN Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 Каз и Крисчън в отбор на МЕ през 2021! Силно! Като човек, който не следи AEW мога да кажа, че Джурасик експрес са ебати якия отбор. Link to comment
Bobotsi Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 "AEW GM Tony Khan's presentation....." Ако се чудите каква е голямата разлика между Винс и Тони Хан, първият е THE CHAIRMAN and CEO of WWE, докато другият е просто GM презентиращ баскетболисти. И за да не съм съвсем оф топик, отново е пропусната възможност да се задълбочи враждата на Пънк и Дарби, и да ни накарат да ни пука за самата история, а не просто за завръщането на Пънк. Link to comment
The Olimpic Hero Posted August 28, 2021 Share Posted August 28, 2021 41 minutes ago, BiZkiT said: Тай Конти 😍 Мен пък Зайчето повече ме кефи, типичната курвенска физономия по каквито си падам. Link to comment
Chicky Ricky Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 46 minutes ago, BiZkiT said: Аве Дийн Амброуз много наедрял нещо Link to comment
seekstah Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Винс го е държал на диета, за да не засенчи Роман по килограми. 😁 Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.