Jump to content

Jake Paul срещу Tyron Woodley - 29 август 2021

Recommended Posts

ShiningWizard

Кой е тоя Тайрън Уудли ве? Някакъв "емемеец", ние ги знаем какви са боксьори. Ютубърите са доказани машини на ринга, защото цялата негативна енергия ги прави по-силни. Тоя никаквец никога не е засенчвал хейтърите колкото Джейк Пол с великите си песни и знаем колко сила трябва за такова нещо. #TeamJake ИТС ЕВРИДЕЙ БРО!

ezgif.com-resize(3).gif.5d6ad4c6410d26d5e42b598bf33521f8.gif

Никога не съм бил фен на Уудли, добър боец е, но не ме е впечатлил с нищо велико, а персонажа му винаги ми е бил на много жалваща се кучка, дори безпричинно опитвайки се да се изкара че не е пушван от UFC защото е черен. Хмм, защо ли Джоунс, Кормие или Силва(знам че не е афро, ама пак е черен :D) никога не са имали този проблем?

Казвайки всичко това, много се надявам Уудли да размаже Джейк Пол. Ама искрено се надявам. Това русоляво леке е най-антипатичния за мен човек в последната година, дори брат му не е чак такъв олигофрен.  Има някакви боксови умения, но се надявам Уудли да използва опита си и инстинктите си и да намери победата, по възможност с КО. Любимото ми нещо е да видя как някой много надут устатник си го поема накрая.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

18 hours ago, Jack Bauer said:

дори брат му не е чак такъв олигофрен.  

Вие различавате ли ги :blink: Знам, че са двама, но кой кой е - идея си нямам.

Иначе за мачовете - за мен отдавна стана ясно, че това е нагласена тъпотия, която няма нищо общо с бокса. Айде, приемам, че Бен Аскрен го нацелиха или нещо такова, но никой не може да ем убеди, че Флойд не можа да нокаутира (камо ли да победи) тоя русоляв клоун. 

Очевидно за да има подобни money fight-ове е важно двамата братя да продължават да печелят или поне да го докарват до равен, за да има интерес. Така че явно преговорите за всеки мач започват с "нали няма да удряш силно, че боли много гадно". А това, че има хора, които дават пари за това ... пфффф. 

Ами Тайрън може би ще вземе най-големия си чек в кариерата си. Това са пари които ти променят живота. Не знам колко ще вземе, но предполагам доста. Нека някой да каже ако може

Ми Бен Аскрен твърдеше, че за тоя церк са му платили сума, дето не я е взел за цялата си ММА кариера (или нещо такова беше), така че явно кинтите са сериозни. За такива пари си струва да паднеш от някакъв циркаджия, няма спор - една тупалка в повече не е нещо кой знае какво. 

500 хилки взе чисти, но е възможно да е имал и дял от PPV-то.

T-Wood е доста по-сериозен от Askren. Класи над него е като страйкинг и очаквам да е доста по-добре подготвен от него. Проблемът е, че вече гони 40-те и ще е доста по-дребен от Jake Paul. А самият Jake Paul жестоко се съмнявам да го хвърлят на битка, в която не са уверени, че ще спечели. Тъй че очаквам Jake Paul да бие, ако успее да го нокаутира ще съм впечатлен, но по-скоро ще го добутат до решение. 

Не забравяйте, че загубилия трябва да си направи татус, че обича опонента си, така че не мисля, че Уудли ще се даде толкова лесно, защото това си е висша форма на унижение.

36 minutes ago, gboy said:

Ми Бен Аскрен твърдеше, че за тоя церк са му платили сума, дето не я е взел за цялата си ММА кариера (или нещо такова беше)

Беше най-големия чек който е получавал за един бой, едва ли за цялата си ММА кариера не е получил опвече от 500 к :D

ShiningWizard

Според мен всичко е нагласено Джейк да грабне победа или да свърши в равенство.  Ако толкова беше натегач Джейки, защо не отвърна на Дилън Данис, който го чака за двубой от вече две години? 

26 minutes ago, neshev said:

Проблемът е, че вече гони 40-те и ще е доста по-дребен от Jake Paul.  

Това няма кой знае какво значение според мен - слагаш треторазряден боксьор, който не става и прелимки на адекватна галавечер, срещу атлет А класа, стигнал до най-високото ниво в ММА-я. Никакъв шанс в истински мач Джейк Пол да го бие, та това е ютубър да му се невиди.

@Jack Bauer - може и така да е било, не знам, помня само, че разправяше, че такива пари никога не бил правил в ММА-я. 

8 minutes ago, ShiningWizard said:

Ако толкова беше натегач Джейки, защо не отвърна на Дилън Данис, който го чака за двубой от вече две години? 

Данис е абсолютно същия противняк като Джейк Пол. Данис със сигурност няма да приеме боксов мач защото страйкинга му е добър колкото на Аскрен. Докато в Мма мач е точно обратното, Джейк никога няма да приеме, защото знае, че Данис ще го изнасили на земя.

8 minutes ago, gboy said:

Това няма кой знае какво значение според мен - слагаш треторазряден боксьор, който не става и прелимки на адекватна галавечер, срещу атлет А класа, стигнал до най-високото ниво в ММА-я. Никакъв шанс в истински мач Джейк Пол да го бие, та това е ютубър да му се невиди.

И двамата братя са тренирали борба и изглеждат като прилични атлети. YouTuber-и, но са бая отдадени, имат най-добрите треньори и не трябва да се притесняват как ще вържат двата края.

Ако можем да правим сравнение е, ако атлет от десетобоя (в случая Woodley и MMA) се изправи срещу атлет, който специализира само в една дисциплина. На Woodley боксът му не беше най-силната дисцплина. Записвал е зрелищни нокаути, но техниката му не е нищо особено. Тъй че за мен нещата са на кантар и разликата в размерите дава предимство на Jake Paul. За мен битките не са нагласени, Askren беше ударен с легитимен удар. Можеше да продължат битката, факт, но, ако е имало нагласяне, Askren не е бил във филма. 

Може би тази и всички останали битки на Jake И брат му ще се говори, че са платени, но нека не забравяме, че всички които се занимават с боен спорт трудно се купуват. Нека купят Тонката фъргюсън. Май май нема да стане 

Фарса продължава :(

Ням ли кой да го бие това леке ве...

Не беше зле битката, и двамата имаха своите моменти. 

Woodley беше прекалено предпазлив, това и в бокса се пренесе, защото и в MMA рядко си пускаше ръцете. Мисля, че имаше добър шанс да нокаутира Paul, но не успя да се възползва. Реферът проспа ситуацията, имаше си чист нокдаун, защото само въжетата спираха Paul от това да се просне на земята.

Извън това, Jake Paul беше по-добрият боксьор. Видя се, че има голяма разлика между MMA страйкинг и чист бокс. Без заплахата от поваляне, без ритници и с коренно различна стойка, Woodley изглеждаше вцепенен. И Jake Paul разнообразяваше нещата, в малко ситуации оставяше да бъде прочетен и вкарваше по-добрите удари, беше по-активен и пресираше. Накрая кардиото го предаде, ще трябва да работи върху него, ако иска да остане конкурентен.

В момента добре си опле кошницата, да се боксира със застаряващи MMA ветерани. Съмнява ме, че скоро ще го пуснат на някой читав, ще дои кравата, докато има интерес. Някой като Masvidal ще го направи крив, дори Anderson Silva няма да има никакви проблеми. Но с такива борчета, дори и да са били на топ ниво, разликата се чувства.

Говореше се, че се готви двубой с Томи Фюри (брат на Тайсън), който се и би в един от подгряващите мачове днес.

Уж след битката се разбраха за реванш с Woodley, ако Woodley си татуира Jake Paul. :lol: Леко странно, след като минути преди това надъхваше за анти-були кампанията, която е основал.

Тва аматьорче Джаке Пол кво ми имитира Вожда на племето, главата на масата, ебача на Джон Сина или най-разпознаваем с името Роман Рейс уууууууууууу

FB_IMG_1630317559072.jpg

ShiningWizard

Джейк е голям късметлия, Тайрън имаше по-голям шанс да го нокаутира тази вечер, но не успя. Джейк екипа трябва да изберат малко по-слаб талант за следващия двубой. Много средни умения има като боксьор. 

Малкото лайно пак го направи. Пак спечели срещу профи мма боец. Стойката на Тайрън беше плачевна. Видях някой добри и бързи движения от него. Трябваше да направи един-два финта на лайненцето и да го просне на земята. Иначе като чист бокс лекето беше по-добър

Dana добре го нахрани Problem Child-a като каза, че причината Jake да иска да нокаутира Dana, е, че е на 50+ години и това така или иначе се доближава до годините на опонентите му. :D Tyron имаше шанс като го събори във въжетата, но замръзна деснячката тотално, никакви действия, за да го довърши... Този клоун от да го пускат срещу някой, който се доближава до неговите години и е наистина професионалист, а не NBA играч и тогава да видим какво представлява реално, беше ясно, че това ще е поредния цирк на сестрите Paul, дано да ги закрива някой по-бързо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...