neshev Posted August 28, 2021 Author Share Posted August 28, 2021 Barboza и Chikadze е битка, която чакам от доста време. Двамата са изроди и едни от най-добрите stiker-и в дивизията. За мен нещата са на кантар, но Barboza е по-техничният и по-разнообразният боец, тъй че очаквам да спечели размените. Проблемът е, че не е от най-издържливите и защитата му понякога поддава, а на Chikadze му трябва точно един удар за да обърне нещата в своя полза. Тъй че ще е доста интересно, особено в 5 рундова битка. Link to comment
neshev Posted August 29, 2021 Author Share Posted August 29, 2021 Изрод е грузинецът. Надигра Barboza, беше с една стъпка пред него, разчиташе почти всичките му удари и ги избягваше успешно. Barboza имаше някакъв успех с ударите в тялото, но дотам. В нито едни момент не усетих, че ще бие, което ме изненада. Chikadze има потенциал да стане шампион, но мисля, че тук показа слабост в кардиото и ще трябва да го адресира, преди да отиде на следващото ниво. Битка с Holloway ще е бая интригуваща, дано я видим в следващата година. Link to comment
gboy Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Чикадзе от много отдавна трябваше да е в основната карда. Малко от нищото го хвърлиха в МЕ, но това по принцип си го правят от UFC. Иначе уменията си ги има и ако Дайна му даде мач с Халауей, ще е уникална битка. Всъщност би бил перфектният мач за определяне на претендента за следващия тайтълшот. А дано стане. Иначе от тая вечер големият победител е Андре Петроски - тоя пич извади страшен късмет и се озова в UFC по бързата процедура. Вероятно ще му дадат още мачове. Ако питаш мене, нивото му не е за там, ама пък знам ли - може да ме изненада. Евала на Mana Martinez - първи мач и победа в UFC, момчето си го заслужи. Много тежки неща са му се случили последните дни, но пак се събра и победи много корав съперник. За него се радвах искрено. Заслужава си да се отбележи и че Пат Сабатини - шампионът на Cage Fury - записва втора победа в UFC. При него ще е интересно да се следи кариерата му. Иначе Кевин Лий изглежда е следващия, който ще прави мач с Джейк Пол, ако Пол се съгласи де. След тая загуба вече е 1-4 в последните си пет мача и е време да му кажат чао. Явно добрите дни са зад гърба му, каквото и да си говори. От TUF - Ricky Turcios със сигурност е голям образ и ще е интересно какво ще направи по-нататък. Със сигурност се е взел много насериозно, но пък не в лошия смисъл. По-скоро си вярва момчето, няма лошо. Харесвам такива пренавити пичове. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.