Jump to content

UFC on ESPN "Connonier vs. Gastelum" - 21 август 2021


neshev

Recommended Posts

МЕ е стабилен и двамата са много добри, и е много вероятно победителят да получи мач за титлата след Уитакър.

Като изключим това, слаб кард

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Clay Guida още ли е активен.. джийсъс.. загуба в до 1.30мин!

Гастелъм откакто загуби от Адесаня се превърна в посредствен боец. След тази битка развитието му спря, зацикли.. и тук си мисля, че ще бъде победен.

Link to comment

МЕ ми е безинтересен, но има няколко проспекта, които следя с интерес. 

 

В случая ми е малко странно че метнаха така нависоко Марк Медсен, обаче той е на такива години вече, че или ще излети като ракета или просто ще си остане борец, който се е състезавал малко и в ММА-я. Клей Гуида е добър избор за него - и ще има интерес, и е относително добър показател за това на какво ниво е датчанинът. 

 

Саша Палатников направи изненадата в първия си мач, но после го дадоха на изрод като Импа-та и загуби. Днеска е с доста по-читав опонент и ще е добър мача. 

 

Ще ми е интересно и какво ще направи Робърт Руузвелт, макар че тоя пич според мен хайпа му дойде повече - нищо особено не е и няма да се изненадам, ако си остане лоукард боец до живот. 

 

И със сигурност мачът, който ми е най-интересен, е William Knight - Fabio Cherant. Фабио доста кофти тръгна в UFC, което е нещо обичайно, имайки предвид, че беше срещу много силен опонент и на short notice. Тук вече трябва да си покаже доколко си струва като боец. Уйлям Найт е сериозно име и освен това идва от загуба, така че ще е отчаян да спечели боя. Надявам се на жестока война :D

 

Link to comment

Main card-ът не е толкова зле, даже малко се изненадвам, че никой не споменава за Royval vs. Pantoja, която си е топ битка отвсякъде и е много вероятно да определи следващият претендент за титлата. И двамата са много елитни бойци и като цяло това е най-интересният сблъсък след МЕ.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Робърт Руузвелт, като гледам, май отива към МЕ на CES, LFA, Titan FC и прочее гаражни федерации. Има физика и изглеждаше като обещаващ талант, ама явно нищо няма да стане от него. 


То остави, дето му отвъртяха главата с КО на годината (не ми се вярва някой да го мине това), случва се, ама то и преди това Игнасио Басифамилиятамайна го мля из целият октагон и му спука гьона от бой.

Палатников направи уникален дебют и въпреки, че беше тотален аутсайдер срещу единия от братята Кос, успя да го спечели впечатляващо. От тогава обаче е излагация. Много жалък мач направи на това шоу и ми се струва, че ще го освобождават и него. Няма ниво за UFC.

Относно Уйлам Найт - Фабио Шерант ... ами Найт е животно, но тая пестница си влезе на чист късмет. Преди това Фабио беше по-добрият и имаше добър геймплан. 

 

От една страна, Фаби Шерант е младо момче и има много път пред него, от друга обаче вече има две загуби и то в първия рунд. Със сигурност ще му дадат още една възможност, но ми се струва, че вече супер много се срина и пътят нагоре ще е труден за него. Още преди да дойде в UFC, бях писал, че е слаб откъм умения и разчита предимно на физика, което няма да му свърши работа в големите федерации. Засега се потвърждава това. Следващият мач ще му е на живот и смърт - поне от тая гледна точка ще е интересен.

Марк Медсън едвам си спечели мача срещу Гуида и това горе-долу го поставя адекватно на картата - добър боец, но нищо специално. Може би, ако беше по-млад и имаше време да се развие по-комплексно, щеше да е сериозно име, но в момента вече е изтърван влака. Ще е интересно, дали от UFC ще се съгласят да направят мача с Гилеспи и най-вече - дали ще ги хайпнат като хората. Определено откъм борба ще е култова среща. 

 

За МЕ - впечатляващ мач на високо ниво, но и двамата са в подножието и няма място за тях на върха. Не мисля, че и до тайтълшот ще го докарат. Със сигурност ще са трудни за всеки, но до там. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...