Jump to content

UFC on ESPN "Connonier vs. Gastelum" - 21 август 2021


Recommended Posts

МЕ е стабилен и двамата са много добри, и е много вероятно победителят да получи мач за титлата след Уитакър.

Като изключим това, слаб кард

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Clay Guida още ли е активен.. джийсъс.. загуба в до 1.30мин!

Гастелъм откакто загуби от Адесаня се превърна в посредствен боец. След тази битка развитието му спря, зацикли.. и тук си мисля, че ще бъде победен.

Link to comment

МЕ ми е безинтересен, но има няколко проспекта, които следя с интерес. 

 

В случая ми е малко странно че метнаха така нависоко Марк Медсен, обаче той е на такива години вече, че или ще излети като ракета или просто ще си остане борец, който се е състезавал малко и в ММА-я. Клей Гуида е добър избор за него - и ще има интерес, и е относително добър показател за това на какво ниво е датчанинът. 

 

Саша Палатников направи изненадата в първия си мач, но после го дадоха на изрод като Импа-та и загуби. Днеска е с доста по-читав опонент и ще е добър мача. 

 

Ще ми е интересно и какво ще направи Робърт Руузвелт, макар че тоя пич според мен хайпа му дойде повече - нищо особено не е и няма да се изненадам, ако си остане лоукард боец до живот. 

 

И със сигурност мачът, който ми е най-интересен, е William Knight - Fabio Cherant. Фабио доста кофти тръгна в UFC, което е нещо обичайно, имайки предвид, че беше срещу много силен опонент и на short notice. Тук вече трябва да си покаже доколко си струва като боец. Уйлям Найт е сериозно име и освен това идва от загуба, така че ще е отчаян да спечели боя. Надявам се на жестока война :D

 

Link to comment

Main card-ът не е толкова зле, даже малко се изненадвам, че никой не споменава за Royval vs. Pantoja, която си е топ битка отвсякъде и е много вероятно да определи следващият претендент за титлата. И двамата са много елитни бойци и като цяло това е най-интересният сблъсък след МЕ.

[b]Thank you EDGE! [/b]

Link to comment

Робърт Руузвелт, като гледам, май отива към МЕ на CES, LFA, Titan FC и прочее гаражни федерации. Има физика и изглеждаше като обещаващ талант, ама явно нищо няма да стане от него. 


То остави, дето му отвъртяха главата с КО на годината (не ми се вярва някой да го мине това), случва се, ама то и преди това Игнасио Басифамилиятамайна го мля из целият октагон и му спука гьона от бой.

Палатников направи уникален дебют и въпреки, че беше тотален аутсайдер срещу единия от братята Кос, успя да го спечели впечатляващо. От тогава обаче е излагация. Много жалък мач направи на това шоу и ми се струва, че ще го освобождават и него. Няма ниво за UFC.

Относно Уйлам Найт - Фабио Шерант ... ами Найт е животно, но тая пестница си влезе на чист късмет. Преди това Фабио беше по-добрият и имаше добър геймплан. 

 

От една страна, Фаби Шерант е младо момче и има много път пред него, от друга обаче вече има две загуби и то в първия рунд. Със сигурност ще му дадат още една възможност, но ми се струва, че вече супер много се срина и пътят нагоре ще е труден за него. Още преди да дойде в UFC, бях писал, че е слаб откъм умения и разчита предимно на физика, което няма да му свърши работа в големите федерации. Засега се потвърждава това. Следващият мач ще му е на живот и смърт - поне от тая гледна точка ще е интересен.

Марк Медсън едвам си спечели мача срещу Гуида и това горе-долу го поставя адекватно на картата - добър боец, но нищо специално. Може би, ако беше по-млад и имаше време да се развие по-комплексно, щеше да е сериозно име, но в момента вече е изтърван влака. Ще е интересно, дали от UFC ще се съгласят да направят мача с Гилеспи и най-вече - дали ще ги хайпнат като хората. Определено откъм борба ще е култова среща. 

 

За МЕ - впечатляващ мач на високо ниво, но и двамата са в подножието и няма място за тях на върха. Не мисля, че и до тайтълшот ще го докарат. Със сигурност ще са трудни за всеки, но до там. 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...